papoys1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Έλαβα σήμερα στο κινητό μου κλήση από το 2120001319 το οποίο με τηλεφωνικό μήνυμα μου έλεγε ότι κέρδισα 850 ευρώ για αγορά από σουπερμάρκετ καλώντας με να το αποδεχθώ με κλήση ή μήνυμα. Όπως ξέρουμε πρέπει να είναι η ίδια "απάτη" που γίνεται μέσω ίντερνετ και μετά σου φορτώνουν συνδρομητική Υπηρεσία χρεώνοντάς σε με πανάκριβα μηνύματα και δύσκολα μπορείς να την ακυρώσεις. Επειδή εμείς έχουμε μάθει την απάτη τους και δεν βρίσκουν πελάτες μέσω ίντερνετ πάνε να χτυπήσουν μέσω τηλεφώνου γιαγιάδες και παππούδες που είναι άσχετοι. Καλό θα ήταν να ενημερώσετε ηλικιωμένους γονείς,παππούδες,γιαγιάδες και άλλους γνωστούς σας να έχουν το νου τους. Υ.Γ.Καλά σε τούτο το μπουρδέλο που λέγεται κράτος δεν υπάρχουν Νόμοι Αστυνομία Εισαγγελείς να προστατεύσουν αφελείς και απονήρευτους από τέτοιους επικίνδυνους ανθρώπους;;;;;
lab_user Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Φίλε μου καταγγελία για αρχή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα γιατί είναι παράνομο να έχουν τον αριθμό σου χωρίς την συγκαταθεσή σου.Κάνε καταγγελία στην αρμόδια αρχή που ανέφερα πιο πάνω για αρχή και βλέπουμε. 1
papoys1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ναι και τι έγινε;;;; Σιγά μην τους βρούνε να τους κάνουν τα αμπέλια χωράφια που λέει σοφός λαός. Θα βρούν κάπου κάποια θυρίδα αγνώσου προσώπου. Ότι τους έκαναν τόσα χρόνια που λειτουργούν μέσω ίντερνετ.Πιάσε το αυγό και κούρευτο που λένε. Μπορεί η δικαιοσύνη να λειτουργεί αλλά σέρνεται και αυτοί το ξέρουν καλίτερα. Απλά το έγραψα για ενημέρωση αν μπορούμε να σώσουμε έστω και ένα υποψήφιο θύμα.Γιατί θύματα σίγουρα θα υπάρξουν. Καλησπέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα