Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραλία βαβδου έχει και τα περίφημα resort εκεί και μαζεύει κόσμο, και άμα λάχει και saint prodromousγια ωραία beach bars!

Δημοσ.

μάλιστα, επειδή υπάρχουν βρωμιαριδες να μη πάει Χαλκιδική ο κόσμος. Παρεμπιπτόντως στο δεύτερο πόδι ήμουν και ήταν μια χαρά...

Μαϊστα....αφου βρωμισανολες τις υπολοιπες,να ερθουν και χαλκιδικη να ειναι κομπλε.....ειδικα στο δευτερο ποδι που πηγες εσυ,ειμαι τα τελευταια εικοσι χρονια.εχει πανω απο χιλιες παραλιες και εχω βουτηξει στις μισες τουλαχιστο.κανε καμια βολτα απο καρυδι και καβουρτρυπες,και αν τις θεωρεις καθαρες,πασο,εχουμε διαφορετικα στανταρ μεγεθους απειρου.γραψε που βουτας,να περναω απο χιλιομετρο και βαλε.....
Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά!

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω μόνος μου για διακοπές για κανένα τριήμερο

Ξέρετε κανένα μέρος με θάλασσα να προτείνετε όπου να μπορείς να κάνεις και γνωριμίες στο συγκεκριμένο μέρος;

Μυκονος island χοχοχοοχ

Δημοσ.

Μονο hipsters θα γνωρισει εκει.

Κατά το ῾στη Μύκονο θα γνωρίσει μόνο αδερφές και βύζιτες῾; Καθόλου υπερβολές..

Δημοσ.

Αγκιστρι και αραγμα ολη μερα στην Απονησο!

Σκιαθο και παραλια Κουκουναριες (αλλα και Μπανανα).

Δημοσ.

Χαλκιδική για να μαμησεις πρέπει να έχεις Ferrari και πάνω, ακόμα και μια φατ Σαλονικια ζητάει Mercedes, εκτός αν βρεις πεινασμένη ξένη αλλά δεν Νομίζω να θες να κάνεις κάτι μαζί της. Τεσπα αν θες Χαλκιδική πήγαινε στην Καλλιθέα πρώτο πόδι αλλά πάρε λεφτά μαζί σου λεφτά πολλά!!

• Like 1
Δημοσ.

Χαλκιδική για να μαμησεις πρέπει να έχεις Ferrari και πάνω, ακόμα και μια φατ Σαλονικια ζητάει Mercedes, εκτός αν βρεις πεινασμένη ξένη αλλά δεν Νομίζω να θες να κάνεις κάτι μαζί της. Τεσπα αν θες Χαλκιδική πήγαινε στην Καλλιθέα πρώτο πόδι αλλά πάρε λεφτά μαζί σου λεφτά πολλά!!

καλα καλυτερα Καλλιθεα Αττικης...τα υπολοιπα να περισσευουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...