daniwebw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Πότε πληρώνεται συνήθως η πρώτη δόση, στην αρχή ή στο τέλος του εξαμήνου?. Λογικά στην αρχή θα είναι αλλά είδα ένα πρόγραμμα που στην αρχή δίνεις μόνο ένα μικρό ποσό και μετά στο τέλος του 1ου εξαμήνου την 1η δόση. Πάντως βοηθάει να πληρώνεις στο τέλος. Για όσους δεν έχουν.
kaktos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εξαρτάται το τμήμα φίλε μου. Σε εμάς (τμήμα πληροφορικής-εκπα) τα πληρώνεις όποτε θέλεις. Τυπικά λένε, πριν την εξεταστική, αλλά οι περισσότεροι τα δίνουν όποτε θέλουν (ακόμα και στο τέλος όλων των εξαμήνων). Η γραμματεία μας δεν ενδιαφέρεται για το πότε θα πάρει τα χρήματα, απλώς αν δεν τα δώσεις δεν πρόκειται να πάρεις το "χαρτάκι" σου ακόμα και αν έχεις περάσει και ολοκληρώσει τα πάντα...
defendar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Γιατι δε ρωτας τη γραμματεια της σχολης? 1
daniwebw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δεν έχω επιλέξει αλλά αυτό θα κάνω θα τους πάρω τηλέφωνο όλους #2 φίλε αυτό που περιγράφεις είναι το ιδανικό αλλά σιγά μην ισχύει αλλού. ε τώρα από Σεπτέμβρη ανοίγουν οι γραμματείες.
logistoulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Συνήθως τη πρώτη ειδικά δόση την πληρώνεις πριν ξεκινήσεις τα μαθήματα Μετά υπάρχουν και πιστόλια αλλά αναγκάζεσαι να πληρώσεις για να πάρεις το δίπλωμα σου, χωρίς τη πρώτη δόση όμως δεν προχωράει η εγγραφή Και σε κάποια τμήματα αν επικαλεστείς δυσκολία μπορεί και να παίξουν επιπλέον και μικρότερες φυσικά δόσεις
lactate Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Στο δικό μου μεταπτυχιακό με συνολικό κόστος 3000 είχαμε 4 δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου δηλαδή Οκτώβριο και Φεβρουάριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα