μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας. Οι ένοικοι λείπουν, οι γείτονες τους δεν ξέρουν τίποτα. Οι γείτονες από την άλλη πλευρά δεν ανοίγουν πόρτα ώστε να προσπαθήσω από το μπαλκόνι τους. Πήρα την πυροσβεστική και με ενημέρωσαν ότι δεν είναι αρμοδιότητά τους. Αν οι ένοικοι του σπιτιού δεν γυρίσουν μέσα σε 2 μέρες, θα πεθάνει από πείνα και δίψα εκεί. Και στο ξένο μπαλκόνι κιόλας. Τι μπορώ να κάνω; Χτες το βράδυ τάραξε την γειτονιά με το κλάμα του.
vairass Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας. Οι ένοικοι λείπουν, οι γείτονες τους δεν ξέρουν τίποτα. Οι γείτονες από την άλλη πλευρά δεν ανοίγουν πόρτα ώστε να προσπαθήσω από το μπαλκόνι τους. Πήρα την πυροσβεστική και με ενημέρωσαν ότι δεν είναι αρμοδιότητά τους. Αν οι ένοικοι του σπιτιού δεν γυρίσουν μέσα σε 2 μέρες, θα πεθάνει από πείνα και δίψα εκεί. Και στο ξένο μπαλκόνι κιόλας. Τι μπορώ να κάνω; Χτες το βράδυ τάραξε την γειτονιά με το κλάμα του. Πυροσβεστική μόνο φίλε
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά δεν μπορεί να πηδήξει.. Βασικά υποψιάζομαι ότι έχει χτυπήσει γιατί δεν πολυκινείται. Είναι δυνατόν η πυροσβεστική να μου λέει ότι δεν είναι αρμοδιότητα της;
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Βάλε καμιά σανίδα να περάσει στο δικό σου μπαλκόνι
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ούτε σανίδα μπορώ να βάλω, γιατί είναι σε παραδίπλα μπαλκόνι..
krami Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 δες μηπως βρεις καμια μεταφορικη που εχει οχημα με σκαλα για πολυοροφες οικοδομες
lab_user Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το θέμα είναι ότι οι γείτονες δεν ανοίγουν την πόρτα.Πάρε μερικούς γείτονες που θέλουν και οι ίδιοι να ανοίξει η πόρτα των γειτόνων σου και πηγαίνε και κάνε τους μία απλά φασαρία για να την ανοίξουν και να περάσει μέσα το γατί.Και γαι καλό και για κακό επέμενε και στην πυροσβεστική μήπως και πέσεις σε κανέναν ευσυνήδειτο υπάλληλο και στείλει αυτός κάποιο όχημα και λυθεί κάπως έτσι το πρόβλημα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε να του πετάξεις τροφή, δυστυχώς χλωμό να καταφέρεις κάτι άλλο. Για την πυροσβεστική, υπάρχουν περιπτώσεις που σπεύδουν και διασώζουν ζώα, αλλά από οτι έχω καταλάβει, ασχολούνται περισσότερο με ζώα που σχετίζονται με την κτηνοτροφία και έχουν εγκλωβιστεί σε κανένα βουνό έχουν πέσει σε κανένα πηγάδι ή χαράδρα και οχι με κατοικίδια μέσα σε σπίτια. 2
kaktos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Προφανώς και να επιμείνεις στην πυροσβεστική και μάλιστα άμεσα, δεν θα αντέξει μέσα στη ζέστη για πολύ...δεν θα αφήσεις το γατί να πεθάνει, αν είναι δυνατόν. Ειδικά εφόσον είναι και δικό σου, αλλά ακόμα και ξένο να ήταν πάλι το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Οι γείτονες που δεν ανοίγουν είναι αυτοί που είναι δίπλα μας, όχι αυτοί στους οποίους παγιδεύτηκε η γάτα. Η γάτα μάλλον έχει τραυματιστεί γιατί δεν μετακινείται.
lab_user Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Οι γείτονες απλά είναι απαράδεκτοι γιατί κανονικά θα έπρεπε να ανοίξουν και να πηδήξεις από το μπαλκόνι τους δίπλα και να σώσεις το γατί.Επέμενα και σε αυτούς και στην πυροσβεστική.
Lazlow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ναι να φερουν ολοκληρο πυροσβεστικο οχημα για μια γατα, πολυ λογικο. εμενα μου ειχαν φυγει κατι παπαγαλακια επρεπε να καλεσω και εγω κανενα καναντερ μπας και τα εβρισκε αλλα δεν το σκεφτηκα τοτε. 3
solidsnake222 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Οι γείτονες που δεν ανοίγουν είναι αυτοί που είναι δίπλα μας, όχι αυτοί στους οποίους παγιδεύτηκε η γάτα. Η γάτα μάλλον έχει τραυματιστεί γιατί δεν μετακινείται. Γιατί δεν ανοίγουν?
vairass Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ναι να φερουν ολοκληρο πυροσβεστικο οχημα για μια γατα, πολυ λογικο. εμενα μου ειχαν φυγει κατι παπαγαλακια επρεπε να καλεσω και εγω κανενα καναντερ μπας και τα εβρισκε αλλα δεν το σκεφτηκα τοτε. Αν δεν έχουν δουλειά ας πάνε να το σώσουν κρίμα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις