Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας. Οι ένοικοι λείπουν, οι γείτονες τους δεν ξέρουν τίποτα. Οι γείτονες από την άλλη πλευρά δεν ανοίγουν πόρτα ώστε να προσπαθήσω από το μπαλκόνι τους.

Πήρα την πυροσβεστική και με ενημέρωσαν ότι δεν είναι αρμοδιότητά τους.

Αν οι ένοικοι του σπιτιού δεν γυρίσουν μέσα σε 2 μέρες, θα πεθάνει από πείνα και δίψα εκεί. Και στο ξένο μπαλκόνι κιόλας. Τι μπορώ να κάνω;

Χτες το βράδυ τάραξε την γειτονιά με το κλάμα του.

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας. Οι ένοικοι λείπουν, οι γείτονες τους δεν ξέρουν τίποτα. Οι γείτονες από την άλλη πλευρά δεν ανοίγουν πόρτα ώστε να προσπαθήσω από το μπαλκόνι τους.

Πήρα την πυροσβεστική και με ενημέρωσαν ότι δεν είναι αρμοδιότητά τους.

Αν οι ένοικοι του σπιτιού δεν γυρίσουν μέσα σε 2 μέρες, θα πεθάνει από πείνα και δίψα εκεί. Και στο ξένο μπαλκόνι κιόλας. Τι μπορώ να κάνω;

Χτες το βράδυ τάραξε την γειτονιά με το κλάμα του.

Πυροσβεστική μόνο φίλε

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν μπορεί να πηδήξει.. Βασικά υποψιάζομαι ότι έχει χτυπήσει γιατί δεν πολυκινείται. Είναι δυνατόν η πυροσβεστική να μου λέει ότι δεν είναι αρμοδιότητα της;

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι οι γείτονες δεν ανοίγουν την πόρτα.Πάρε μερικούς γείτονες που θέλουν και οι ίδιοι να ανοίξει η πόρτα των γειτόνων σου και πηγαίνε και κάνε τους μία απλά φασαρία για να την ανοίξουν και να περάσει μέσα το γατί.Και γαι καλό και για κακό επέμενε και στην πυροσβεστική μήπως και πέσεις σε κανέναν ευσυνήδειτο υπάλληλο και στείλει αυτός κάποιο όχημα και λυθεί κάπως έτσι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να του πετάξεις τροφή, δυστυχώς χλωμό να καταφέρεις κάτι άλλο.

Για την πυροσβεστική, υπάρχουν περιπτώσεις που σπεύδουν και διασώζουν ζώα, αλλά από οτι έχω καταλάβει, ασχολούνται περισσότερο με ζώα που σχετίζονται με την κτηνοτροφία και έχουν εγκλωβιστεί σε κανένα βουνό έχουν πέσει σε κανένα πηγάδι ή χαράδρα και οχι με κατοικίδια μέσα σε σπίτια.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς και να επιμείνεις στην πυροσβεστική και μάλιστα άμεσα, δεν θα αντέξει μέσα στη ζέστη για πολύ...δεν θα αφήσεις το γατί να πεθάνει, αν είναι δυνατόν. Ειδικά εφόσον είναι και δικό σου, αλλά ακόμα και ξένο να ήταν πάλι το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις..

Δημοσ.

Οι γείτονες που δεν ανοίγουν είναι αυτοί που είναι δίπλα μας, όχι αυτοί στους οποίους παγιδεύτηκε η γάτα. Η γάτα μάλλον έχει τραυματιστεί γιατί δεν μετακινείται.

Δημοσ.

Οι γείτονες απλά είναι απαράδεκτοι γιατί κανονικά θα έπρεπε να ανοίξουν και να πηδήξεις από το μπαλκόνι τους δίπλα και να σώσεις το γατί.Επέμενα και σε αυτούς και στην πυροσβεστική.

Δημοσ.

ναι να φερουν ολοκληρο πυροσβεστικο οχημα για μια γατα, πολυ λογικο. εμενα μου ειχαν φυγει κατι παπαγαλακια επρεπε να καλεσω και εγω κανενα καναντερ μπας και τα εβρισκε αλλα δεν το σκεφτηκα τοτε.

• Like 3
Δημοσ.

Οι γείτονες που δεν ανοίγουν είναι αυτοί που είναι δίπλα μας, όχι αυτοί στους οποίους παγιδεύτηκε η γάτα. Η γάτα μάλλον έχει τραυματιστεί γιατί δεν μετακινείται.

Γιατί δεν ανοίγουν? 

Δημοσ.

ναι να φερουν ολοκληρο πυροσβεστικο οχημα για μια γατα, πολυ λογικο. εμενα μου ειχαν φυγει κατι παπαγαλακια επρεπε να καλεσω και εγω κανενα καναντερ μπας και τα εβρισκε αλλα δεν το σκεφτηκα τοτε.

Αν δεν έχουν δουλειά ας πάνε να το σώσουν κρίμα είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...