Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πόσο καλό είναι για ένα γατί να ζει φυλακισμένο σε ένα διαμέρισμα που η κάθε δίοδος είναι κλεισμένη με σιτες και προστατευτικά; Από την μία εσείς οι γατοσταυροφοροι κράζετε την κοπέλα που δεν το φυλάκισε επαρκώς κι από την άλλη είστε γατοφιλοι. Εκτός κι αν προτείνετε να το βγάζει βόλτα με λουράκι μετά την επαρκή φυλάκιση.

Δεν μας παρατάς λέω γω με αυτή την καραμέλα που βρίσκετε και πετάτε κάποιοι σε κάθε σχετικό θέμα;

Οχι θα αφήσει απροστάτευτο το σπίτι να το σκάσει η γάτα και να χαθεί να πέσει μέσα σε υπονόμους να ψάχνει να ανέβει σε ταράτσες και μπαλκόνια ή να γίνει κυμάς μέσα σε καμιά μηχανή αυτοκινήτου. Και ναι είμαι υπέρ του να είναι κλειστή η κάθε δίοδος του σπιτιού και είμαι και γατόφιλος, δεν θα σε ρωτήσω κιόλας.

Μάλλον είσαι ο κλασσικός ελληνάρας που θα πάρεις γάτα στο σπίτι επειδή θα στο ζητήσει το παιδί σου και όταν χαθεί θα πεις "έλα δε βαριέσαι ρε αδερφέ γάτα είναι θα πάρουμε άλλη".

• Like 1
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μας παρατάς λέω γω με αυτή την καραμέλα που βρίσκετε και πετάτε κάποιοι σε κάθε σχετικό θέμα;

Οχι θα αφήσει απροστάτευτο το σπίτι να το σκάσει η γάτα και να χαθεί να πέσει μέσα σε υπονόμους να ψάχνει να ανέβει σε ταράτσες και μπαλκόνια ή να γίνει κυμάς μέσα σε καμιά μηχανή αυτοκινήτου. Και ναι είμαι υπέρ του να είναι κλειστή η κάθε δίοδος του σπιτιού και είμαι και γατόφιλος, δεν θα σε ρωτήσω κιόλας.

Μάλλον είσαι ο κλασσικός ελληνάρας που θα πάρεις γάτα στο σπίτι επειδή θα στο ζητήσει το παιδί σου και όταν χαθεί θα πεις "έλα δε βαριέσαι ρε αδερφέ γάτα είναι θα πάρουμε άλλη".

βασικά το καλύτερο που μπορεί να πει κανεις σε τέτοιο άνθρωπο -αν το καταλάβει βέβαια είναι άλλη κουβέντα- είναι πως οι αδέσποτες γάτες έχουν μάξιμουμ ζωή λόγω της "καλοπέρασης" εκεί έξω τα 2 χρόνια και πως η γάτα δεν είναι σκύλος. Λατρεύει τον χώρο της και αγχώνεται όταν για κάποιο λόγο της τον αλλάζεις 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε μαθήματα για τις γάτες και τη συμπεριφορά τους σε κόσμο που δεν ενδιαφέρεται. Αν η ts δεν εμφανιστεί με update θα κλειδώσει το τοπικ. :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε μαθήματα για τις γάτες και τη συμπεριφορά τους σε κόσμο που δεν ενδιαφέρεται. Αν η ts δεν εμφανιστεί με update θα κλειδώσει το τοπικ. :)

Μην σε τρωει το δαχτυλο, περιμενε λιγο ακομη!

Δημοσ.

Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας.

Δεν μοιαζει για οικοδομη αυτο:

ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει.

post-62876-0-69861900-1502736880_thumb.jpg

Επισης, πρεπει να αποφασισεις αν σας χωριζει ενα μπαλκονι:

ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει.

ή αν σας χωριζει το μπαλκονι των διπλανων και των παραδιπλανων:

Μίλησα με τους διπλανούς, το είδαν, το φωνάξαμε αλλά δεν έρχεται. Πρέπει να μπω στο μπαλκόνι των παραδιπλανών για να τον πιάσω, πράγμα ανέφικτο και παράνομο. 

Εχεις μπερδεψει τα μπαλκονια στην ιστορια που εχεις φτιαξει.

Δημοσ.

Με τετοιες δηλωσεις, μαλλον καποιος μας κανει πλακα:

στην τελική γιατί όλες σχεδόν οι πολυκατοικίες που χτίζονται είναι κολλητά η μια στην αλλη; Δεν τους κοβει να αφηνουν κενα ενδιαμεσα; Θα ειχαμε απόφυγει αυτά τα δράματα τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ρε μεγάλε μας κούρασες με τις οφτοποκ ακαλαισθητες μλκιες σου. Γίνεται να σκάσεις και να σου διαγράψει κάποιος τα ποστ μετά το report που θα κάνω;

Edit, δεν μπορώ να κάνω report απ την mobile έκδοση, οπότε ή κάνει κάποιος άλλος ή περιμένουμε καμία 20ετια για το android app.

ελα εκανα εγω

παταξον μεν, you can thank me later δε

Δημοσ.

Τελικως ειναι αρκετα μακρυα τα μπαλκονια και δεν εχεις ιδεα πως τα καταφερε: 

Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας.

ή μπορει ανετα να πηδηξει;

ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει.

Φαινεται να εχεις μπερδεψει αποστασεις και μπαλκονια στην ιστοριουλα.

Δημοσ.

Δεν μοιαζει για οικοδομη αυτο:

attachicon.gif20170813_23511.jpg

Επισης, πρεπει να αποφασισεις αν σας χωριζει ενα μπαλκονι:

ή αν σας χωριζει το μπαλκονι των διπλανων και των παραδιπλανων:

Εχεις μπερδεψει τα μπαλκονια στην ιστορια που εχεις φτιαξει.

Πανω στη φουρια σου να μας κανεις pinpoint τα σημεια που αποδεικνυουν οτι τρολλαρει, καταφερνεις το αναποδο. Να δινεις την εντυπωση οτι τρολλαρεις εσυ.

Βλεπεις ( ; ), το μπαλκονι της απο το παραδιπλανο μπαλκονι, οντως τα χωριζει ενα μπαλκονι, το ενδιαμεσο.

Διοτι η αναφορα της στο παραδιπλανο μπαλκονι δεν ηταν οτι την χωριζει απο το σημειο που ειναι ο γατος, αλλα οτι "πρεπει να παει εκει για να τον πιασει". Που προφανως για να τον πιασει η ιδια πρεπει να μπει στο μπαλκονι που βρισκεται ο γατος, το παραδιπλανο δηλαδη.

Δημοσ.

Πανω στη φουρια σου να μας κανεις pinpoint τα σημεια που αποδεικνυουν οτι τρολλαρει, καταφερνεις το αναποδο. Να δινεις την εντυπωση οτι τρολλαρεις εσυ.

Βλεπεις ( ; ), το μπαλκονι της απο το παραδιπλανο μπαλκονι, οντως τα χωριζει ενα μπαλκονι, το ενδιαμεσο.

Διοτι η αναφορα της στο παραδιπλανο μπαλκονι δεν ηταν οτι την χωριζει απο το σημειο που ειναι ο γατος, αλλα οτι "πρεπει να παει εκει για να τον πιασει". Που προφανως για να τον πιασει η ιδια πρεπει να μπει στο μπαλκονι που βρισκεται ο γατος, το παραδιπλανο δηλαδη.

Αν το "παραδιπλανο" μπαλκονι ειναι αυτο που ειναι ο γατος , δεν χρειαζειται να μπει σε αυτο για να τον πιασει.

Αρκει με μια σκαλα/σανιδα να ενωσει τα δυο μπαλκονια(ή απο το απο κατω/πανω της πολυκατοικιας που ειναι ο γατος) και χωρις καν να μπει στο μπαλκονι να πιασει τον γατο πχ με μια μακρια αποχη κλπ.

Αλλα μια λεει οτι "δεν ξερει πως καταφερε και πηδηξε ο γατος μιας και ειναι αρκετα μακρυα τα μπαλκονια" και μετα αναφερει οτι "μπορει ανετα να πηδηξει".

Εχει μπερδεψει την ιστοριουλα.

Που για να γινει πιστευτη η ιστοριουλα, δεν βοηθανε τετοιες δηλωσεις:

στην τελική γιατί όλες σχεδόν οι πολυκατοικίες που χτίζονται είναι κολλητά η μια στην αλλη; Δεν τους κοβει να αφηνουν κενα ενδιαμεσα; Θα ειχαμε απόφυγει αυτά τα δράματα τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Παράτησέ μας εσύ με την δική σου καραμέλα.

Μύγα σε τσίμπησε; Χαλάρωσε.

Όπως δεν θα με ρωτήσεις εσυ που θα φυλακίσεις ένα ζώο σε μερικά τετραγωνικά για όλη του την ζωή, δεν θα σε ρωτήσω κι εγώ για την κριτική που θα ασκώ σε αυτό το φαινόμενο καθώς και για την κριτική για το πως αντιλαμβάνεσαι την γατοφιλοσυνη.

Παρουσιάζεις την φυλάκιση σαν μονόδρομο απέναντι στους κινδύνους της πόλης. Να μην έχεις φυλακισμένα ζώα σε διαμέρισμα και γενικά στο αφιλόξενο γι αυτά ελληνικό αστικό περιβάλλον το σκέφτηκες;

Αν τα αγαπάς τόσο πήγαινε και ζήσε στην εξοχή και εχε όσα θες.

Δεν είναι παιχνίδια τα ζώα.

Όχι είμαι ο μη κλασσικός Ελληναράς που σέβομαι τα ζωντανά πλάσματα και δεν τα φυλακίζω σε 4 τοίχους ως παιχνίδια για τα παιδιά μου.

Και γενικά δεν κατάλαβα γιατί τρελαίνεσαι και κράζεις, δεν δικαιούμαι να έχω άποψη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...