Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μίλησα με τους διπλανούς, το είδαν, το φωνάξαμε αλλά δεν έρχεται. Πρέπει να μπω στο μπαλκόνι των παραδιπλανών για να τον πιάσω, πράγμα ανέφικτο και παράνομο. Δεν ξέρω. Ελπίζω να γυρίσουν μέχρι την Τρίτη με το τσούρμο. Πόσες μέρες θα αντέξει χωρίς νερό και φαγητό;

Εαν συμφωνησεις με τους γειτονες να βρεχετε το μπαλκονι για να πινει νερο και αν δεν το πιανει ηλιος το μπαλκονι μετα τις 10-11 το πρωι, βγαζει και βδομαδα λογικα. Την πεινα την αντεχει ανετα. Το νερο και η ζεστη ειναι το θεμα.

Οπως και να εχει βρες τροπο να προσεγγισεις το μπαλκονι και μην επαναπαυεσαι στις αντοχες του ζωντανου.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι πυροσβεστικη λετε εδω καιν μεχρι και το τελευταιο εκατοστο δασους που υπαρχει και εσυ ρε κοπελα μυο δεν εχεις κανενα φιλο να περασει στον μπαλκονι να το πιασει να τελειωνουμε

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ, βρες έναν τρόπο να φτάσεις στο μπαλκόνι η ίδια. Αν αυτοί στο διαμέρισμα που κατέληξε το γατί λείπουν, βρες τους γείτονες και πήδα 1 λεπτό από το διπλανό μπαλκόνι σε αυτό που είναι το ζώο.

Τι γερανούς και μεταφορικές και ιστορίες βραδιάτικα.

ΕΝΑΣ δεν ανοίγει την πόρτα του να σε αφήσει να πας στο μπαλκόνι τους; Πόσο απέχει το ένα μπαλκόνι από το άλλο, δεν γίνεται να πηδήξεις από το διπλανό διαμέρισμα;

Edit: Σε ποια περιοχή είσαι Θεσσαλονίκη; Αν είναι εφικτό να πηδήξεις από το διπλανό μπαλκόνι και απλά φοβάσαι ή ντρέπεσαι να χτυπήσεις τους δίπλα, έρχομαι να το μαζέψω εγώ να τελειώνουμε, και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι.

• Like 5
Δημοσ.

Θα με βάλετε τώρα να ανεβάσω φωτογραφία από την πολυκατοικία. Δεν προσεγγίζεται το μπαλκόνι από πουθενά.Απέχει αρκετά από τα διπλανά μπαλκόνια. Έχω τρελαθεί στο άγχος, τι λέτε; Πήρα την αστυνομία, ήρθε αλλά είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Κι ότι εγώ φταίω που έφυγε επειδή είχα ανοιχτά παράθυρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά: Πάρε κλειδαρά να σου ανοίξει την πόρτα, πήγαινε πάρε το γατί και εξηγήσου στους ενοίκους όταν επιστρέψουν. Γνωρίζεστε γενικά;

Δημοσ.

Όντως, αν και παράνομο άλλαξε όνομα στο κουδούνι και φέρε κλειδαρά. Είναι έκτατη η κατάσταση.

Δημοσ.

Θα με βάλετε τώρα να ανεβάσω φωτογραφία από την πολυκατοικία. Δεν προσεγγίζεται το μπαλκόνι από πουθενά.Απέχει αρκετά από τα διπλανά μπαλκόνια. Έχω τρελαθεί στο άγχος, τι λέτε; Πήρα την αστυνομία, ήρθε αλλά είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Κι ότι εγώ φταίω που έφυγε επειδή είχα ανοιχτά παράθυρα.

Εκτός από την αστυνομία, ξαναπροσπάθησες με την πυροσβεστική; Η λύση με ανυψωτικό είναι ότι καλύτερο νομίζω...

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά: Πάρε κλειδαρά να σου ανοίξει την πόρτα, πήγαινε πάρε το γατί και εξηγήσου στους ενοίκους όταν επιστρέψουν. Γνωρίζεστε γενικά;

Δεν γίνεται αυτό που λες, αφενώς ο κλειδαράς ζητάει ταυτότητα, αφετέρου έχει πάει και αυτός και η ίδια μόλις το μάθουν οι άλλοι...τι της προτείνετε ρε παιδιά αν είναι δυνατόν....

• Like 3
Δημοσ.

Τοτε μονο με σκαλα μεγαλη μπορει να γινει κατι. Οι γειτονες να γυρισουν πριν 15γουστο δεν παιζει. Σε τι οροφο ειναι; Αυριο μπορεις να ρωτησεις για γερανο/μεγαλη σκαλα απο μεταφορικη κτλ. Σημερα προσπαθησε να του ριξεις φαγητο και νερο με καποιον τροπο αφου παλι δεν γινεται να το παρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως, αν και παράνομο άλλαξε όνομα στο κουδούνι και φέρε κλειδαρά. Είναι έκτατη η κατάσταση.

Ρε τι της λέτε; πάτε καλά; 

Βρες αύριο πρωί πρωί μια εταιρία με ανυψωτικό και τέλος. Απόψε πέτα λίγο φαγητό και νερό με λάστιχο για να την βγάλει...

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό με τον κλειδαρά παραπάει, είναι τέρμα παράνομο και θα βρει τον μπελά της.

Αν δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να πηδήξει από το διπλανό μπαλκόνι, η λύση είναι να πρήξει την Πυροσβεστική μέχρι να έρθουν και αν δε το κάνουν, γερανό από μεταφορική αύριο το πρωί.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε την πυροσβεστικη για κληση για φωτια. :-D

Πολυ γελοιο προβλημα μου ακουγεται παντως, κατσε πρηξε τους γειτονες και θα σε ανοιξουν καποια στιγμη.

Πετα και οπως ειπωθηκε και λιγη τροφη κ λιγο νερο με καποιον τροπο στο μπαλκονι.

Δημοσ.

Δηλαδή αν το πάμε έτσι, να μπαίνει σε ξένα μπαλκόνια χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη δεν είναι παράνομο;

Δημοσ.

Δηλαδή αν το πάμε έτσι, να μπαίνει σε ξένα μπαλκόνια χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη δεν είναι παράνομο;

Αλλο να πηδηξεις ενα λεπτο στο μπαλκονι κι αλλο να κανεις διαρρηξη στο σπιτι...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...