lactate Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Επείδη έχω στους ώμους και στην πλάτη αρκετές και δε μου αρέσει καθόλου, χώρια το δούλεμα που τρώω στην παραλία από φίλους κτλ θέλω να τις ξεφορτωθώ. Το ξύρισμα είτε με μηχανή είτε με ξυράφι το έχω απορρίψει. Σκεφτόμουν να κάνω laser. Είναι όντως μόνιμο το αποτέλεσμα η θα ναι σαν κερί και μετά από λίγο θα βγουν και πάλι; Και τι τιμές παίζουν; Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον γιατρό/κλινική;
SnapShot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω από τιμές να ξέρεις όμως πως θέλει αρκετές συνεδρίες μέχρι να σταματήσουν να βγαίνουν Πάντως άριστα θα πράξεις αν το αντιμετωπίσεις, είναι αντιαισθητικό σαν θέαμα 3
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Επείδη έχω στους ώμους και στην πλάτη αρκετές και δε μου αρέσει καθόλου, χώρια το δούλεμα που τρώω στην παραλία από φίλους κτλ θέλω να τις ξεφορτωθώ. Το ξύρισμα είτε με μηχανή είτε με ξυράφι το έχω απορρίψει. Σκεφτόμουν να κάνω laser. Είναι όντως μόνιμο το αποτέλεσμα η θα ναι σαν κερί και μετά από λίγο θα βγουν και πάλι; Και τι τιμές παίζουν; Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον γιατρό/κλινική; Με το piercing στο στηθος τελειωσες; Παρτα ενα-ενα ψηλε γιατι σε βλεπω να καταληγεις εντατικη με τη φόρα που εχεις παρει.. 3
makiss8 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ενα μπανακι στον θερμαικο και εισαι μπομπα 6
Sheogorath Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Θα βγάλει λέπια και πτερύγια μετα, δεν είναι λύση. ^^ Λάδι και φωτιά, πιο σίγουρο είναι. Αλλιώς laser. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις