nefiris17 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα στην παρέα , έχω παραγγείλει από Ελληνικό site MacBook Pro και αφού τους πλήρωσα μου ζήτησαν να τους στείλω τον αριθμό της κάρτας μου για να μου ενεργοποιήσουν την εγγύηση , όπως λένε οι ίδιοι , πριν μου το στείλουν ... Γιατί όμως να στείλω τον αρ κάρτας μου ? Εγώ δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω ? Είναι πρώτη φορά που παίρνω MacBook και δεν γνωρίζω περισσότερα.. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας ...
np91 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα στην παρέα , έχω παραγγείλει από Ελληνικό site MacBook Pro και αφού τους πλήρωσα μου ζήτησαν να τους στείλω τον αριθμό της κάρτας μου για να μου ενεργοποιήσουν την εγγύηση , όπως λένε οι ίδιοι , πριν μου το στείλουν ... Γιατί όμως να στείλω τον αρ κάρτας μου ? Εγώ δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω ? Είναι πρώτη φορά που παίρνω MacBook και δεν γνωρίζω περισσότερα.. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας ... ποιας κάρτας σου?
nefiris17 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ποιας κάρτας σου? πιστωτικής ή χρεωστικής..
KiriosD Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ποια εγγυηση να σου ενεργοποιήσουν; η εγγ΄θηση στα mac ενεργοποιείται με το πρώτο άνοιγμα του και μετράει από εκείνη τη μέρα απόσο θυμάμαι 1
nefiris17 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ποια εγγυηση να σου ενεργοποιήσουν; η εγγ΄θηση στα mac ενεργοποιείται με το πρώτο άνοιγμα του και μετράει από εκείνη τη μέρα απόσο θυμάμαι έλα ντε. . .
marmagia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Απάτη μου μυρίζει! Ξεκάθαρα μην δώσεις κανένα αριθμό κάρτας. Βασικά τους εμπιστεύεσαι σε πρώτη φάση ώστε να κανείς την αρχική αγορά από αυτούς;
panatha1369 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 applestore volos λογικα το μαγαζι που θα παρεις το λαπτοπ...
nefiris17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Από πού παρήγγειλες? applestore volos applestore volos λογικα το μαγαζι που θα παρεις το λαπτοπ... σωστά
KiriosD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ωραία λοιπόν ξέχνα το αυτό, είναι απατεώνας
rolexakias2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ολόκληρο θέμα είχε ανοιχτεί πριν καιρό για αυτό τον απατεώνα http://www.insomnia.gr/topic/650325-applestore-volos/ και εσύ τους πλήρωσες κιόλας?
marmagia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν άντεξα, απάντησα σε έναν τύπο που απαντάει σε όλα τα ποστ ότι ευχαριστώ μόλις παρέλαβα ότι εντάξει ρε φίλε μας κοροιδευεις; και κλασικά το έσβησαν. Ρε παιδιά, πως εμπιστεύεστε τέτοιους καταφανώς απατεώνες; βλέπετε τιμές που δεν είναι στον ανταγωνισμό, δεν κάνετε μια αναζήτησης στο google; Του έχεις στείλει τα λεφτά; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2017 από marmagia 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα στην παρέα , έχω παραγγείλει από Ελληνικό site MacBook Pro και αφού τους πλήρωσα μου ζήτησαν να τους στείλω τον αριθμό της κάρτας μου για να μου ενεργοποιήσουν την εγγύηση , όπως λένε οι ίδιοι , πριν μου το στείλουν ... Γιατί όμως να στείλω τον αρ κάρτας μου ? Εγώ δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω ? Είναι πρώτη φορά που παίρνω MacBook και δεν γνωρίζω περισσότερα.. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας ... Ποσα κλαις; Να φανταστω πηρες κανα 17αρι με Retina 1000€; Εγώ πάντως δεν άντεξα, απάντησα σε έναν τύπο που απαντάει σε όλα τα ποσό ότι ευχαριστώ μόλις παρέλαβα ότι εντάξει ρε φίλε μας κοροιδευεις; και κλασικά το έσβησαν. Ρε παιδιά, πως εμπιστεύεστε τέτοιους καταφανώς απατεώνες; βλέπετε τιμές που δεν είναι στον ανταγωνισμό, δεν κάνετε μια αναζήτησης στο google; Του έχεις στείλει τα λεφτά; Παρελαβα 2 προχθες, ολα τελεια, ευχαριστω πολυ 1
nefiris17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Αν γνωρίζετε κάποιον που να έχει εξαπατηθεί και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει πμ . Ευχαριστώ για την πληροφόρηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα