marmagia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Παίζει να κανεις αμφισβήτηση συναλλαγής στην viva; δε νομιζω ότι θα βρεις κάτι αλλά μπας και...
soteras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Παμε ολοι οι insomniac να παρουμε να εχουμε ΚΑΠΑ
marmagia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Σχόλια όλοι μαζί να βαρεθεί να σβήνει ο απατεώνας
onelonelystar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 όχι ρε παιδιά, πως τα δίνετε έτσι τα λεφτά σε σελίδα που δεν έχει πληροφορίες παρά μόνο ένα αριθμό κινητού τηλεφώνου??
rolexakias2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Αυτόν τον απατεώνα δεν έχει βρεθεί κάποια αρχή να τον μαζέψει και να πάψει να κοροϊδεύει το κόσμο?
SaFiS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το Applestore Volos έγινε τώρα Applecenter Volos. T/S, μίλα άμεσα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και την τράπεζά σου, μήπως μπορούν να κάνουν κάτι... 1
marmagia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Οι αρχές για να κάνουν κάτι φαντάζομαι πρέπει να ενημερωθούν από κάποιον που να την έχει πατήσει. Δεν φαντάζομαι (και ειδικά με δεδομένα τα ελληνικά) ότι θα κουνηθούν από μόνοι τους
SaFiS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Γιατί?? Ο T/S πιστεύεις ότι θα παραλάβει MacBook και δεν έχασε πιθανότατα τα χρήματά του?? Αν δεν κάνει ο ίδιος που είναι άμεσα ενδιαφερόμενος, ποιος πρέπει να κάνει?? 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Παμε ολοι οι insomniac να παρουμε να εχουμε ΚΑΠΑ Εγω που θελω 8S, θα εχει;
Eliaskat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μαλιστα , κανει μπαμ αλλα ολο και καποιος ψωνιζει.... 1
soteras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγω που θελω 8S, θα εχει; Ααα δεν ξερω συμφωνα με αυτον εχει ειτε απλο ειτε το αλλο τωρα τι εννοει ο ποιητης
nefiris17 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Παίδες εγώ την πάτησα και τα έχασα τα χρήματά μου . Συνεργάζομαι από την πρώτη στιγμή με τις Αρχές οπότε αν θέλετε αφήστε τις ειρωνείες μήπως και βοηθήσουμε οποιονδήποτε έχει εξαπατηθεί .. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο .. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει πμ και ίσως θα ήταν καλύτερο να ανοίξουμε ένα νέο τόπικ.. Ευχαριστώ όσους μου έστειλαν πμ για να με συμβουλέψουν με οποιονδήποτε τρόπο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα