dimitris_chor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πολλες Καλημέρες σε ολους. Αντιμετωπιζω φοβερό πρόβλημα με την σύνδεση του Η/Υ στο Internet. Ενα σύνηθες πρόβλημα που χτύπησε και εμένα. Καιρό είχα μια κάρτα δικτύου USB και πριν κανα μηνα άρχισε τα προβλήματα με την σύνδεση στους περιηγητές. Οι σελίδες στο Internet δεν φορτωναν πλιν του YouTube. Έριξα λοιπόν το φταιξιμο στην καρτα και πηγα και αγορασα μια TP-Link 25€. Συνδεθηκε αυτη κανονικά και το Internet πηγαινε απροβληματιστα για το πολυ μια βδομάδα μετα και αυτη τα ίδια. Ετσι πηγα και αγορασα καλώδιο Ethernet για κανα 2μηνο ολα καλα μετα και αυτο τα ίδια. Μετα δοκιμασα να κανω επανακινησεις και επιανε Internet αλλα μετα απο 1 - 2 μερες τα ιδια. Το Ethernet το χα μέχρι προχθές αλλα παρατηρισα οτι ο υπολογιστής ανοιγε και εκλεινε την σύνδεση απο μονος του και ετσι το έκλεισα και εχω καταληξει πλεον να εχω εδω και ενα μηνα υπολογιστή χωρίς σύνδεση σε περιηγητες Chrome, Opera, Mozila μεχρι και Edge κάνεις δεν μπορει να πει αλλα το τραγικό ειναι ότι ο υπολογιστής έπαιρνε κανονικά ενημερώσεις και καποιες εφαρμογες που απαιτούν Internet μπαίνουν κανονικά. Ο παροχος λεει οτι ειναι δικο μου το πρόβλημα. ΒΟΉΘΕΙΑ!!!
meletis_m Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Έχεις προβεί σε κάποια αλλαγή τελευταία; Έχεις δοκιμάσει αρχικά να κάνεις απεγκατάσταση-εγκατάσταση τους οδηγους για το ενσύρματο Internet; Είναι σταθερός ή φορητός; Γράψε το μοντέλο του.
dimitris_chor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Γειά σου φίλε μου. Είναι σταθερός υπολογιστής. Δεν εχω κάνει καμιά αλλαγή τόσο σε Hardware οσο και σε προγράμματα τους τελευταίους 5 μήνες. Οχι αυτό που μου λες δεν το χω δοκιμάσει. Αν μπορεις να πεις τα βηματα ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Τις ενημερώσεις μπορει να τις παιρνει σταδιακα οποτε δε μπορει να σου δωσει αυτο κάτι να καταλάβεις αυτα που λεει ο παροχος θα μπορεις απλα να ελεγξεις με μια άλλη συσκευη εκεινη τη στιγμη κινητο,tablet ισως κτλ ή να δεις εαν ειναι αναμένα τα λαμπάκια στο modem/router εκεινη τη στιγμη. Αυτό που σου έγραψε ο meletis_m είναι να αφαιρέσεις από τη διαχείριση συσκευών{ Έναρξη- ρυθμίσεις- σύστημα - πληροφορίες- διαχείριση συσκευών δεξιά πάνω- στο παράθυρο που θα ανοίξει προσαρμογείς δικτύου και θα ανοίξεις το μενού & επιλέγεις τους οδηγούς και κατάργηση μαζί με τσεκαρισμένο το κουτάκι εάν έχει. }τους οδηγούς από τη κάρτα δικτύου και να προσθέσεις μετά από επανεκκίνηση τους οδηγούς από τη μητρική σου που δεν έχεις γράψει ποια είναι θα βοηθούσε. Επίσης και οι δυο usb κάρτες να έχουν πρόβλημα δύσκολο ταυτόχρονα οπότε και αυτό θα λυθεί μετά. Γράψε ποια μητρική έχεις και να βοηθήσουμε πριν κάνεις οτιδήποτε.
meletis_m Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Για τα χαρακτηριστικά κατέβασε το πρόγραμμα CPU-Z και κάνε απόσπασμα εικόνας την καρτέλας Mainboard, ώστε να δούμε το μεντέλο της μητρικής
dimitris_chor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ το γνωρίζω το μοντέλο είναι της Asus, το P5G-MX
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ το γνωρίζω το μοντέλο είναι της Asus, το P5G-MX Μέχρι win8 δίνουν οδηγούς για αυτή ..παίζει να είναι και από αυτό, εάν δεν έχει πρόβλημα η συσκευή, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις αυτό το πρόγραμμα aida64 να δεις ποιο ακριβώς chipaki έχει η μητρική σου για κάρτα δικτύου και να κατεβάσεις από το κατασκευαστή της κάρτας δικτύου οδηγούς για win 10 που πιθανό να έχει κυκλοφορήσει και να δεις εάν έχεις το ίδιο θέμα. Και μετά λύνεις και το θέμα των usb. παράδειγμα...
dimitris_chor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω άμεσα και θα επανέλθω. Μπορεί δυλαδη να είναι θέμα ασυμβατότητας και αν ναι γιατί δε εκδηλώθηκε από την αρχη της αναβάθμισης η έγινε στην πορεία μετά από ενημέρωση του λειτουργικού;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Γράφουν συχνά προβλήματα τέτοια από αυτή την αναβάθμιση, οπότε πιθανό να είναι θέμα με τους οδηγούς και τίποτα άλλο.
dimitris_chor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το εύχομαι! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Έβαλα την "φορητή" κόπια του προγράμματος και μου έβγαλε το εξής μοντέλο "Attansic L2 Fast Ethernet Adapter"
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καθάρισε τον υπολογιστή σου από malware με malwarebytes, onlineeset καθώς και με ένα free antivirus π.χ. bitdefernder. Καθαρισμός και με το adwcleaner. Τώρα πως θα συνδεθείς είναι ένα ερώτημα. Μία απάντηση είναι να συνδέσεις τον σκληρό σδε έναν άλλον υπολογιστή.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το εύχομαι! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Έβαλα την "φορητή" κόπια του προγράμματος και μου έβγαλε το εξής μοντέλο "Attansic L2 Fast Ethernet Adapter" Καθάρισε τον υπολογιστή σου από malware με malwarebytes, onlineeset καθώς και με ένα free antivirus π.χ. bitdefernder. Καθαρισμός και με το adwcleaner. Τώρα πως θα συνδεθείς είναι ένα ερώτημα. Μία απάντηση είναι να συνδέσεις τον σκληρό σδε έναν άλλον υπολογιστή. Τότε κατέβασε από εκεί που μπορείς τους οδηγούς για τις ασύρματες κάρτες για windows 10 και δοκίμασε , για να κάνεις έλεγχο με αυτά θα πρέπει τουλάχιστο να βλέπεις iternet για λίγο να πάρουν ενημερώσεις και να ελέγξουν για αυτό δε στα έγραψα πριν. όταν το κάνει και την αναγνωρίσει εγώ θα προσπαθούσα να συνδεθώ με το router και εάν έχει επιτυχία τότε κάνεις και ελέγχους με αυτά που σου έγραψε. https://www.malwarebytes.com/ https://www.eset.com/gr/home/products/online-scanner/ https://www.bitdefender.com/solutions/free.html για τη κάρτα που γράφεις και εγώ δε βρήκα σελίδα να πάρεις οδηγούς δυστυχώς, υπάρχει και αυτή η επιλογή από τη διαχείριση να δοκιμάσεις μήπως παίξει με κάποιο συμβατό Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα