Προς το περιεχόμενο

Δε γλυστράει το μπράτσο του μπουζουκιού


yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά το πρόβλημα είναι σε τζουρά αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχει βαφτεί με τέτοιο βερνίκι (ή μηπως φταιει το ξύλο; ) που το χέρι δε γλυστράει και έτσι μετά από λίγο σου γδέρνει το δάχτυλο.

 

Ως λύση βρήκα να απλώνω μια μικρή ποσότητα κεράλυμα (για όσους δεν ξέρουν ειναι κερί με ελαιόλαδο) αλλά 1ον η λύση είναι προσωρινή και 2ον παραγλυστράει και με δυσκολεύει στο παίξιμο.

 

Έχει κανείς υπόψην του τι θα μπορούσα να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην ηλεκτρικη μου συμβαινει,αμα μαζεψει βρωμα απο τον ιδρωτα,βρωμα που δεν φαινεται καν αλλα εναι αρκετη να κανει ενα στρωμα και να δυσκολευει την κινηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πας σε ενα κατάστημα με μουσικά όργανα και θα ζητήσεις ειδικό καθαριστικό. Μου έκαναν το μπουζούκι με αυτό και έγινε σα καινούργιο, γλιστράει απροβλημάτιστα. Επίσης να δείς και τα σιδεράκια που χωρίζουν τα τάστα, μήπως και είναι μεγαλύτερα αποτι πρέπει και ξεπέχουν (είχα ίδιο θέμα) και γρατζουνάνε τα χέρια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στην ηλεκτρική ειδικά το καλοκαίρι μετά από πολλά παιξίματα γίνεται το ίδιο, πήγαινε σε ένα μαγαζί με μουσικά όργανα και ζήτα κάποιο καθαριστικό/ λάδι για το σώμα του οργάνου. Εξαρτάται από τι ξύλο είναι βέβαια το μπράτσο του οργάνου γιατί δεν κάνουν όλα τα λάδια για όλα τα ξύλα. Θα σε καθοδηγήσουν καλύτερα σε κάποιο κατάστημα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...