Προς το περιεχόμενο

Αffiliate marketing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ανοίξω ένα θέμα που από όσο έχω δεί έχει ανοιχτεί και κατά το παρελθόν.Για να προλάβω τα σχόλια θα πω εξ αρχής ότι έχω διαβάσει τι έχει ειπωθεί κατά το παρελθόν στο φόρουμ για το εν λόγω ζήτημα αλλα οι απαντήσεις που πήρα δεν με κάλυπταν!

Ξεκινάω λοιπόν...Έχω την ευλογία να εργάζομαι σε μια εταιρία επάνω στο αντικείμενό μου...συγκεκριμένα ως μηχανογράφος(ΙΤ), από την άλλη έχω την ατυχία η εταιρία μου να βρίσκεται στη Ελλάδα πράγμα που σημαίνει ότι τα λεφτά που βγάζω είναι ελάχιστα και μετά βίας τα φέρνω βόλτα!

Χρόνια τώρα τρέχω παράλληλα με την δουλειά μου για μερεμέτια (κανα φορμάτ, κανέναν καθαρισμό, να στήσω κανα pc κλπ) βγάζω από εκεί ενα πολύ μικρό συμπλήρωμα στον μισθό μου...Προχθές σκεφτόμουνα πόσες φορές έχω κάνει παραγγελίες για πελάτες μου είτε μέσω eshop.gr, είτε από κάποια προσφορά που είχε κανα media markt κλπ...και προφανώς εγώ από την εν λόγω διαδικασία έβγαζα ψίχουλα από την εγκατάσταση λειτουργικού και προγραμμάτων...Λέω λοιπόν δεν υπάρχει άραγε κανένας τρόπος να βγάλω λίγα ψίχουλα παραπάνω από την στιγμή που ουσιαστικά χωρίς να το κάνω εσκεμμένα προωθώ της εν λόγω εταιρίες;;; Να πάω και να ζητήσω "προμήθεια" δεν παίζει , θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος...

Κάπως έτσι ξεκίνησα να ψάχνω για το "πως θα βγάλω λεφτά από το ιντερνετ" και έπεσα πάνω σε ένα site που ονομάζεται linkwi.se... Πρόκειται λοιπόν για ένα site που εγγράφεσαι και ουσιαστικά κάνεις affiliate marketing . Στις λίστες με τα καταστήματα που συμπεριλαμβάνει υπάρχουν και τα eshop, public, media markt...Σκέφτηκα λοιπόν γιατί να μην κάνω μια εγγραφή και όταν θέλω να προτείνω σε κάποιον ένα κινητό, ένα λάπτοπ ή να του πάρω μια κάρτα γραφικών κλπ κλπ να του στέλνω το linkάκι και έτσι να κερδίζω αυτό το 2-3% που υπόσχεται το linkwi...και γιατί όχι να κάνω και ενα blog της πλάκας με ιδέες και προτάσεις για builds και να έχω κουμπωμένα links επάνω;;;

Ναι οκ όλα αυτά σίγουρα τα έχει σκεφτεί ο καθένας και δεν έχω να παρουσιάσω κάτι πιο καινοτόμο από τον "καθένα" απλά γράφω αυτό το post για να ρωτήσω αυτούς που έχουν ήδη ασχοληθεί ή αυτούς που έχουν κάποια άποψη επί του θέματος ώστε να ενημερωθώ και πιθανόν να βοηθηθώ!

Για εμένα αν μπορούσα κάπως να βγάζω 100ευρώ τον μήνα θα ήταν μια πραγματικά μεγάλη βοήθεια...Ξέρω πως τα 100 ευρώ μανάχα εύκολο δεν είναι να τα βγάλει κάποιος γι αυτό όμως γράφω εδώ ώστε να ακούσω τις δικές σας προτάσεις , γνώμες ή και εναλλακτικές! 

Δημοσ.

Δεν μιλάω για εδώ μέσα! Ρωτάω γενικά τι παίζει! Αν υπάρχει περιθώριο κέρδους;αν το κέρδος αξίζει τον κόπο της ενασχόλησης; κλπ

Δημοσ.

Δεν μιλάω για εδώ μέσα! Ρωτάω γενικά τι παίζει! Αν υπάρχει περιθώριο κέρδους;αν το κέρδος αξίζει τον κόπο της ενασχόλησης; κλπ

Δες πόσες παραγγελίες επιτυγχάνεις κάθε μήνα και υπολόγισε το κέρδος.

Χωρίς να έχω ασχοληθεί προσωπικά, για να βγάζεις 100€ το μήνα πρέπει να καταφέρνεις πολλές!

• Moderators
Δημοσ.

Ζητα εξαρχης κατι παραπανω για την δουλεια σου , το να παρεις 15 ευρω εξτρα σε ενα μηχανημα τον 500 ευρω δεν λεει και πολλα , καλυτερα πες του εξαρχης οτι ξες εγω για ολη την διαδικασια ερευνα/στησιμο θελω 50 ευρω πχ

το να πας να το "κοροιδεψεις" και να ζητησεις πχ 30 ευρω και να βγαλεις αλλα 20 απο τα πραγματα το θεωρω χαζο και αν θελεις να κρατησεις μακροπροθεσμα το πελατη ειναι και λιγο κοροιδια προς τον πελατη σου

επειδη αρκετες φορες κανω σε φιλους φιλων παρομοιες δουλειες του λεω ξεκαθαρα απο την αρχη οτι θελω 20 αν θελεις να διαλεξεις εσυ κομματια και απλα να στα στησω η αν θελεις να κανω εγω την ερευνα θελω 50

καλο ειναι να ξερεις βεβαια και μεσα στις ακρες την οικονομικη  κατασταση του αλλου , αν δεις οτι ζηταει ενα συστημα με 100-150 ευρω και του ζητας 50 για την παρτυ σου θα φανει καπως

Δημοσ.

Δυστυχως το στησιμο pc αν δεν περιεχει case moding,εξωτικες υδροψυξεις κλπ περα απο το κλασικο στησιμο,εχει πολυ μικρο περιθωριο κερδους.

Δημοσ.

Ως σκέψη δεν είναι κακή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι προμήθειες που δίνουν τα καταστήματα υπολογιστών είναι πολύ μικρές γιατί και οι ίδιοι δουλεύουν με μικρό περιθώριο κέρδους λόγω έντονου ανταγωνισμού. Επομένως με 3% προμήθεια για να καταφέρεις να βγάλεις έστω και 100 ευρώ θα πρέπει να κάνεις τρία χιλιάρικα πωλήσεις το μήνα. Το θεωρώ ανέφικτο. Επιπλέον, η Linkwise και κάθε Linkwise για να σου δώσει χρήματα θα πρέπει να σου κόψει κάποιο παραστατικό, είτε τιμολόγιο, είτε απόδειξη. Που σημαίνει ότι μετά θα φορολογηθούν τα χρήματα.

Αν θες να βγάλεις συμπληρωματικό εισόδημα θα σου πρότεινα να ψαχτείς για SaaS (Software as a service).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...