SainT87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Παιδια κατεβάζω υπότιτλους μεσα απο το mpc αλλα δε ξερω που αποθηκευνται! Ξερει κανεις;
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Παιδια κατεβάζω υπότιτλους μεσα απο το mpc αλλα δε ξερω που αποθηκευνται! Ξερει κανεις; Δεν αποθηκεύονται νομίζω.
web_assasin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εχει επιλογη για να αποθηκευεις οπου θελεις,file - save .Δοκιμασε bsplayer για το κατεβασμα καλυτερα.
SainT87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το BSplayer εχει τέλειους υπότιτλους αλλα εχει πολυ άσχημη ποιότητα εικόνας και επιπλέον εμένα μου κανει κύματα στην οθόνη..
web_assasin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Τα κυματα ειναι δικο σου θεμα,οχι του player.Αλλα οχι,δεν υπαρχει λογος να δεις κατι στο bsplayer αν εχεις media player classic.
tsioulak Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εχει επιλογη για να αποθηκευεις οπου θελεις,file - save . Μπορεις επισης να πατήσεις Ctrl+S για να αποθηκεύσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα