Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω πρόχειρες σίτες σε ξύλινα κουφώματα μέχρι να τα αναβαθμίσω σε αλουμίνια, ίσα ίσα ώστε να μην με ταράζουν τα κουνούπια στα τσιμπήματα! Εχει δει κανείς ή να προτείνει καμία κατασκευή φτιάχτο μόνος σου; Δεν με πειράζει κ τόσο το design ????

Δημοσ.

Θέλω να βάλω πρόχειρες σίτες σε ξύλινα κουφώματα μέχρι να τα αναβαθμίσω σε αλουμίνια, ίσα ίσα ώστε να μην με ταράζουν τα κουνούπια στα τσιμπήματα! Εχει δει κανείς ή να προτείνει καμία κατασκευή φτιάχτο μόνος σου; Δεν με πειράζει κ τόσο το design ????

μιλας για παραθυρα και οχι για κατι που θες να το ανεβαζεις κατεβαζεις για να περνας ε;

αν ναι, εχουνε τα πρακτικερ και τα ομοειδη μαγαζια, σε διάφορες διαστάσεις τις απλές που παρέχουν και μια ταινία όπου κολλάται στο πλαίσιο περιμετρικά και πάνω της "κολλάει" η σίτα

οι τιμές είναι αρκετά καλές ώστε να υποθέτω ότι δεν αξίζει καμία πιο ερασιτεχνική πατέντα

http://www.tesa.gr/consumer/insect-protection/protecting-windows

Δημοσ.

Εάν υπάρχει εξωτερικό παντζούρι ανοιγόμενο και παράθυρο ανοιγόμενο εσωτερικά είναι δύσκολη η τοποθέτηση

παρά μόνο κάτι πρόχειρο όπως πόσταρε ο από πάνω αλλά θα σου σπάει τα νεύρα κόλα ξεκόλλα..

Εάν πιάνουν τα χέρια σου και υπάρχουν  5-6 πόντοι κενό ανάμεσα στο παράθυρο και στο παντζούρι η καλίτερη

λύση είναι να πας σε κάθετης κίνησης τις οποίες μέχρι 28-8 το leroy έχει προσφορά σε πολύ καλή τιμή.

https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/sites/etoimo-kit-sitas/sita-kathetis-kinisis-p80xy150-cm-62175316/

Ένα ηλεκτρικό τροχό με ψιλό τροχό για αλουμίνιο (ένα ευρώ κάνει ) ή μία λάμα σιδεροπρίονου και ένα κατσαβίδι

αφού είναι ξύλου θέλεις για την τοποθέτηση.

Εγώ μόνος μου τις βάζω.Έχουν και οδηγίες τοποθέτησης.

Υπάρχουν και μερικές άλλες λεπτομέρειες τις οποίες δεν έχει το βίντεο αλλά αν την πάρεις εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Εφόσον τα κουφώματα θα αλλαχτούν, το πιό απλό και φτηνό είναι να πάρεις σίτα σε ρολό με το μέτρο απο οποιοδήποτε χρωματοπωλείο.

Την κόβεις με το ψαλίδι στο μέγεθος που θέλεις και τη στερεώνεις απευθείας πάνω στο ξύλο με ένα καρφωτικό σαν αυτό:

Stanley-STHT0-70410-%CE%9A%CE%B1%CF%81%C

Το πρόβλημα με αυτή τη λύση είναι οτι  πιθανόν να δημιουργεί πρόβλημα στο ανοιγμα του παραθύρου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να μπεί εξωτερικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...