Manoleros95 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Οτι λεω και στον τιτλο ουσιαστικα! Λογο αθλιοτατης γραμμης vodafone το ιντερνετ σερνεται στο 90% των περιπτωσεων. Το latency ειναι στα ουρανια ανεξαρτητως σερβερ. Γενικα ψαχνω καποιος εναλακτικες για να κανω καπως καλυτερη την εμπειρια του online gaming καθως παιζω πολλα online games ( lol, cs, overwatch, diablo, gta, battlefield). Oποτε σκεφτηκα αν θα ηταν καλη ιδεα να δοκιμασω κατι σε 4g και για αυτο ρωταω κιολας αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια να μου πει.
Κάβουρας Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έπαιζα παλιά λολ με 3g. Τοτε δεν είχαμε 4g. Γύρω στο 100+ ping έιχα. Το λολ με τόσο ping παίζεται μια χαρά. Τα fps τα ξεχνάς.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το Ping ειναι θεμα...δοκιμαζεις και βλεπεις!
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Οτι λεω και στον τιτλο ουσιαστικα! Λογο αθλιοτατης γραμμης vodafone το ιντερνετ σερνεται στο 90% των περιπτωσεων. Το latency ειναι στα ουρανια ανεξαρτητως σερβερ. Γενικα ψαχνω καποιος εναλακτικες για να κανω καπως καλυτερη την εμπειρια του online gaming καθως παιζω πολλα online games ( lol, cs, overwatch, diablo, gta, battlefield). Oποτε σκεφτηκα αν θα ηταν καλη ιδεα να δοκιμασω κατι σε 4g και για αυτο ρωταω κιολας αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια να μου πει. Εγώ με vodafone πάντως έχω 70-75 ping στο battlefield τουλάχιστον. (adsl χωρίς fast path) Τους πήρες κανα τηλ να τσεκάρουν την γραμμή κτλ;
Manoleros95 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγώ με vodafone πάντως έχω 70-75 ping στο battlefield τουλάχιστον. (adsl χωρίς fast path) Τους πήρες κανα τηλ να τσεκάρουν την γραμμή κτλ; Ναι αλλά κλασικά μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάτι λάθος... Το αστειο της υπόθεσης είναι το σπίτι μ είναι στα 200 μέτρα απο ΟΤΕ...
ilos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε να συνδέσεις απευθείας το router στην γραμμή πριν την ρεκλέτα και κάνε μερικά τεστ. Αν το πρόβλημα εξαλείφθηκε είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης καθαρά. P.S. Ελπίζω να βλέπεις τα pings με την γραμμή ελεύθερη και μέσω ethernet.
Manoleros95 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε να συνδέσεις απευθείας το router στην γραμμή πριν την ρεκλέτα και κάνε μερικά τεστ. Αν το πρόβλημα εξαλείφθηκε είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης καθαρά. P.S. Ελπίζω να βλέπεις τα pings με την γραμμή ελεύθερη και μέσω ethernet. Αν μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι εννοες με αυτό. Ρεκλετα όταν λες? Μην με παρεξηγείς έχω βασικές γνώσεις πάνω στα των δικτύων-ιντερνετ κλπ.
Κάβουρας Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Να στείλουν τεχνικό να δει τη γραμμή σου. Τζάμπα είναι τουλάχιστον στον ΟΤΕ. Μπορεί βέβαια το πρόβλημα να είναι και η καλωδίωση του σπιτιού οπού εκεί θέλεις ηλεκτρολόγο. Θα σου πει ο τεχνικός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα