Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεετσι! Το χρημα κι ο ερωτας δε κρυβονται!  :ph34r:

εννοειται πως κανω πλακα

Εγω εχω

1. ενα tv box (παλιο) για emulators.

2. ενα tv box (καινουριο) για ταινιες, μουσικη, φωτο.

3. ενα σταθερο υπολογιστη για δουλεια

4. ενα home theater για Blu-Ray

5. καμποσες κονσολες για παιχνιδια.

Να παρω ψυγειο που παιζει 4Κ HDR 10bit ταινιες, δε μου λεει κατι  :-D

Οπως ειπα, ειναι ολα σε ενα δωματιο. Αν καποιος εχει πολλες τηλεορασεις, ειναι λογικο να ζηταει κατι παραπανω απο καθε τηλεοραση.

• Like 1
Δημοσ.

Το δικό μου είναι ενα Dell GX620 SFF Pentium D 820 με 3GB Ram. Σχεδόν αχρησιμοποιητο, το είχα αγοράσει κάποτε για να ασχολούμαι όταν ερχόμουν απο το εξωτερικό. Κάτι που δεν ερχόμουν συχνά, κάτι που είχα καλύτερα πράγματα να κάνω (λεφτά υπήρχαν τότε) ξέμεινε, οπότε καθώς είναι μικρό είπα να το κάνω media player. Είπα, αλλά δεν υπολόγισα τον Pentium D. Πάει να παίξει κατι βαρύ και κάνει ramp up το fan τόσο που μοιάζει με SR-71 σε απογείωση με πλήρες φορτίο (απίστευτο γέλιο). Έχω κάνει και mod το fan (το γύρισα ανάποδα) ώστε να μην ρίχνει ζεστό αέρα στη μητρική (πανέξυπνο BTX Layout) με αποτέλεσμα ναι μεν οι θερμοκρασίες να πέσουν αλλά πετάει όλο το ζεστό αέρα απο μπροστά. Το χειμώνα είναι τέλειο, και υπολογιστής και ζεστασιά. Το καλοκαίρι που έχει ζέστη απλά περιμένεις το χειμώνα.

Δημοσ.

Το δικό μου είναι ενα Dell GX620 SFF Pentium D 820 με 3GB Ram. Σχεδόν αχρησιμοποιητο, το είχα αγοράσει κάποτε για να ασχολούμαι όταν ερχόμουν απο το εξωτερικό. Κάτι που δεν ερχόμουν συχνά, κάτι που είχα καλύτερα πράγματα να κάνω (λεφτά υπήρχαν τότε) ξέμεινε, οπότε καθώς είναι μικρό είπα να το κάνω media player. Είπα, αλλά δεν υπολόγισα τον Pentium D. Πάει να παίξει κατι βαρύ και κάνει ramp up το fan τόσο που μοιάζει με SR-71 σε απογείωση με πλήρες φορτίο (απίστευτο γέλιο). Έχω κάνει και mod το fan (το γύρισα ανάποδα) ώστε να μην ρίχνει ζεστό αέρα στη μητρική (πανέξυπνο BTX Layout) με αποτέλεσμα ναι μεν οι θερμοκρασίες να πέσουν αλλά πετάει όλο το ζεστό αέρα απο μπροστά. Το χειμώνα είναι τέλειο, και υπολογιστής και ζεστασιά. Το καλοκαίρι που έχει ζέστη απλά περιμένεις το χειμώνα.

Επειδή μου βγαίνει...

Ρε φίλε είσαι ο πιο κορυφαίος newcomer του forum και απέχεις από πολλούς παλαιότερους.

Σε επίπεδο γνώσεων ψυχανεμίζομαι ότι είσαι από τους κορυφαίους που έχουν περάσει από εδώ.

Όχι ότι είμαι κάνας σπουδαίος για να κρίνω, αλλά επειδή νομίζω κάπως μου κόβει,

in my books είσαι στο ίδιο κεφάλαιο με τον γέροντα και μερικούς άλλους εξαίρετους συνπαρευρισκόμενους...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή μου βγαίνει...

Ρε φίλε είσαι ο πιο κορυφαίος newcomer του forum και απέχεις από πολλούς παλαιότερους.

Σε επίπεδο γνώσεων ψυχανεμίζομαι ότι είσαι από τους κορυφαίους που έχουν περάσει από εδώ.

Όχι ότι είμαι κάνας σπουδαίος για να κρίνω, αλλά επειδή νομίζω κάπως μου κόβει,

in my books είσαι στο ίδιο κεφάλαιο με τον γέροντα και μερικούς άλλους εξαίρετους συνπαρευρισκόμενους...

Μόλις επέστρεψα απο πενθήμερο ban και είμαι φρέσκος.
Δημοσ.

Για λαπτοπακια μπορουμε να γραψουμε?

Εχω ενα toshiba l300d-10b  αγορασμενο το σεπτεμβρη του 2008(κλεινει δηλαδη 9 χρονια τωρα).

Του εχω βαλει και εναν ssd 64αρι της κακιας ωρας ,καθως και 4 γιγα ραμ ,αλλα εχει εναν καημενο turion X2 ο οποιος για να τραβηξει chrome τρεχει μονιμα 100%.

Η θερμοκρασια παει μεχρι 67-68 κυριως γιατι το καθαριζω και αλλαζω και καμια παστα μια στις τοσες.

Εχει χαλασει το ενα ηχειο,ενω και ο ροοστατης για τη ρυθμιση του ηχου τα χει παιξει εδω και χρονια και οταν τον γυρνας ανεβοκατεβαινει η ενταση σα τρελη ,ενω γραφει και τα γραμματα bbbbbbbccccccccc ασταματητα  :D

Του χω αλλαξει και ενα πληκτρολογιο γιατι στο δικο του ειχε πεσει κατι,το εκανα με πιστολακι και ελιωσαν 3-4 πληκτρα  :P

Δε λεει να πεθανει!

• Like 4
Δημοσ.

Εγω τωρα που ειπες για λαπιτοπι εχω ενα με celeron 600mhz και 128mb ram! Του ειχα βαλει xp κομμενη εκδοση των 90mb και puppy linux 4.x και ηταν θεικο! Με slimbrowser και k-melon  και κατι γινοταν! Ενταξει για βιντεο δεν επαιζε αλλα να μπει σε διαφορες σελιδουλες μια χαρα την εκανε την δουλεια. Απλα κατι εγινε με τον φορτιστη πριν καναν χρονο και ηταν περιεργος απ ο,τι θυμαμαι και μπηκε στην τσαντουλα του και περιμενω να περασουν 20-30 χρονια για να παρει αξια! :-D 

• Like 2
Δημοσ.

εγω εχω εναν σταθερο απο το 2009 , ενα λαπτοπ hp 1 χρονου που τ εχω γ διαβασμα   και εχω και ενα ταμπλετ π παει σαν χελωνα κ το εχω μονο γ να παιζω κανα  game και να μιλαω στο viber

• Like 1
Δημοσ.

Dell Inspiron αγορασμενο το 2008. Με επεξεργαστη Pentium sth και 4GB Ram (αλλα 32μπιτ παραθυρα). Ειχε ερθει με μαμισια Windows Vista Home Basic. Η μπαταρια παρεδωσε πνευμα σε 1 χρονο (αγοραστηκε αλλη που ομως στα ντουζενια της κραταει μιση ωρα), εχουν περασει απο πανω του ολες οι εκδοσεις των Windows (7,8,8.1,10) και με καμια δεν τρεχει καλα. Το πληκτρολογιο εχει φαει και ενα μπανιο με ελληνικο καφε οποτε οταν πατας το Backspace νιωθεις σα να εχεις μια τσιχλα απο κατω, ακουγεται ενα "κλατς". Καλα για θερμοκρασιες δε το συζηταμε, το βαζεις στο κρεβατι το βραδυ και το στρωμα γινεται θερμαινομενο. Χωρις ανεμιστηρα κλεινει συχνα πυκνα. Αλλα δε λεει να πεθανει οριστικα...

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτη μέρα δουλειά μετά από διακοπές! Δε τη παλεύω και αρχίζω!!

Intel Core2 Duo P9700, 4GB ram, τροφοδοτικο corsair 650αρι με χαρακτηριστικό ήχο Bzzzzzzzzzzzzzzzz, μια amd 6850, 500gb WD Blue που κάνει γκράτσου γκρούτσου σα κόφτης για πριονίδι. Ένα ανεμιστηράκι 80mm σε κουτί του 20άρικου. Του έχω βάλει Linux Mint. Μόνο για κατεβαστήρι και ταινίες. Θερμοκρασίες 60 βαθμούς σε idle, ψήνεις γουρουνοπούλα όταν παίζει ταινία. Δουλευει έτσι δυο χρόνια. Θα στείλω και photo αργότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτη μέρα δουλειά μετά από διακοπές! Δε τη παλεύω και αρχίζω!!

Καλο χειμωνα να 'χουμε.

Εγω δεν πηρα αδεια... ακομα  :cry: .

Ναι αλλα αυτο π εχεις ειναι σχετικα μετριο συστημα

Εμεις λεμε θελουμε κατι με 128mb ram και floppy disk :P

Εεετσι. Επιβαλλεται να εχουμε ενα τετοιο ρημαδι.

Ποτε δε ξερεις ποτε θα σου χρειαστει να πληκτρολογησεις καμια DOS εντολη.

Παναγια μου, μακρυα απο μενα τετοια "πινελα"

Πρεπει να παρω ενα laptop του πατερα μου. Για το χειμωνα που δε τον βολευει o σταθερος του.

Κι αυτο μηχανημα που εγω του το πηρα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα Fujitsu Siemens Laptop με Pentium 4 2.66 Northwood (ευτυχώς) με 1.5GB ραμ και μια Ati mobility 9000 pro πάνω.

Το μόνο που έχω κάνει είναι να αλλάξω τον δίσκο. Δουλεύει (φτου του) απο το 2001. Ήταν το πρώτο σύστημα με DVD που πήρα, κανα 3000 θυμάμαι τότε  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Eνα τετοιο λαπτοπ εχει κ ενας συναδελφος απο την δουλεια

Εχει 4 κιλα σκονη επανω κ οταν τ εχει κλειστο ακουμπαει επανω καφεδες,παξιμαδια κτλπ και μετα τ κατεβαζει το ανοιγει κ ολα καλα.

Μια μερα τ ειπα να το ανοιξω να το καθαρισω κτλπ και μ ειπε φοβαται μετα μηπως χαλασει επειδη τοσα χρονια το εχει μαθει ετσι στις κακουχιες :P :p :)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...