Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα έλαβα κάποια χρήματα στο Paysafe account μου από κάποιες δουλειές που έκανα για ένα φίλο και θέλω να μάθω αν μπορώ να τα μεταφέρω σε Paypal account ή οτιδήποτε έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσω για αγορές που θέλω.
Αν γνωρίζει κάποιος για οτιδήποτε ή αν δεν γίνεται ας το πει ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

Δεν έχω εύκαιρο το λινκ που τα λέει αναλυτικά, αλλά μπορείς με ένα μέιλ να τους ζητήσει να τα βάλουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Δημοσ.

Όχι επίσημη διαδικασία είναι. Λεπτομέρειες Source.png Πηγή: εδώ. Απλά κάνε και μια ταυτοποίηση για να γλυτώσεις την προμήθεια, που είναι 7,5€ αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Όχι επίσημη διαδικασία είναι. Λεπτομέρειες Source.png Πηγή: εδώ. Απλά κάνε και μια ταυτοποίηση για να γλυτώσεις την προμήθεια, που είναι 7,5€ αν θυμάμαι καλά.

Δυστυχώς δεν αφορά λογαριασμούς σε Ελλάδα...

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν αφορά λογαριασμούς σε Ελλάδα...

Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι μια διαδικασία που αναφέρεται στην ελληνική σελίδα δεν ισχύει για τους ελληνικούς λογαριασμούς. Που είδες ότι δεν αφορά ελληνικούς λογαριασμούς;

Δημοσ.

Δεν το γράφω με κακή διάθεση αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω αντίστοιχη πληροφορία. Μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιο λινκ;

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω νεώτερα.
Για να μεταφέρεις χρήματα από την Paysafe στην κάρτα σου θα πρέπει τα χρήματα που έχουν μπει να είναι από πληρωμή όπως πχ στοίχημα κλπ αλλιώς δεν σου βγάζει την επιλογή ανάληψη χρημάτων.

Δηλαδή εγώ έχω στην μία Paysafe μου κάποια χρήματα αλλά επειδή είναι από paysafecards δεν μπορώ να τα πάω στη τράπεζα.
Αν όμως τα βάλω στο Stoiximan και παίξω λίγο και μετά τα κάνω ανάληψη από εκεί στην Paysafecard μου και μετά από την Paysafecard στον τραπεζικό λογαριασμό μου γίνεται.
Μπλεγμένο αλλά ελπίζω να λειτουργεί έβαλα δοκιμαστικά τα 20€ να πάνε στον λογαριασμό της τράπεζάς μου .

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω νεώτερα.

Για να μεταφέρεις χρήματα από την Paysafe στην κάρτα σου θα πρέπει τα χρήματα που έχουν μπει να είναι από πληρωμή όπως πχ στοίχημα κλπ αλλιώς δεν σου βγάζει την επιλογή ανάληψη χρημάτων.

Δηλαδή εγώ έχω στην μία Paysafe μου κάποια χρήματα αλλά επειδή είναι από paysafecards δεν μπορώ να τα πάω στη τράπεζα.

Αν όμως τα βάλω στο Stoiximan και παίξω λίγο και μετά τα κάνω ανάληψη από εκεί στην Paysafecard μου και μετά από την Paysafecard στον τραπεζικό λογαριασμό μου γίνεται.

Μπλεγμένο αλλά ελπίζω να λειτουργεί έβαλα δοκιμαστικά τα 20€ να πάνε στον λογαριασμό της τράπεζάς μου .

Λειτουργεί παιδιά εμφανίζει κουμπί για κατάθεση στην τράπεζα από την Paysafe μετά από την κατάθεση που μου έκανε η στοιχηματική εταιρεία για τα κέρδη μου οπότε πιστεύω αξίζει να το κοιτάξετε έχω βγάλει 100€ ως τώρα οπότε Have fun I hope i helped

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...