Προς το περιεχόμενο

Τα μπισκότα Oreo επιλέγει πιθανότατα η Google για την ονομασία της νέας έκδοσης του Android


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου, η Google ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την πλήρη έκδοση του Android O και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει η επόμενη μεγάλη έκδοση της δημoφιλέστερης mobile πλατφόρμας.

Ανάμεσα σ' αυτά που θα μάθουμε την ίδια ημέρα περιλαμβάνεται και η επίσημη ονομασία της έκδοσης όπου κατά την πάγια τακτική της Google αναφέρεται σε ένα γλύκισμα, το όνομα του οποίου αυτή τη φορά θα ξεκινά από O. Όπως όλα δείχνουν, η επιλογή της εταιρείας αυτή τη φορά είναι τα γνωστά μπισκότα Oreo, κάτι που σημαίνει ότι για δεύτερη φορά μετά την έκδοση Kit Kat, η Google επιλέγει ένα γνωστό προιόν για τη βάπτιση μιας έκδοσης του Android και όχι ένα γενικό γλύκισμα.

 

Οι πληροφορίες έρχονται μέσα από ένα πιθανό λάθος της Google και συγκεκριμένα με δημοσίευση ενός βίντεο στο λογαριασμό της στο Google Plus, και το οποίο διεγράφη σχεδόν άμεσα. Όμως η ιστοσελίδα Android Police, κατάφερε να το δει και να διαπιστώσει ότι η ονομασία του έχει τον τίτλο "“GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4". Ένας ακόμη λόγος που συνηγορεί στο ότι το Oreo είναι η επίσημη ονομασία του Android O, είναι η ημερομηνία παρουσίασης, όπου στις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη ηλίου, η οποία θα είναι ορατή στις Η.Π.Α. Το Μάρτιο του 2015, μέσα από μια προωθητική τους ενέργεια, τα μπισκότα Oreo είχαν χρησιμοποιήσει την τότε έκλειψη για μια σειρά διαφημιστικών καταχωρήσεων στο Λονδίνο και σε ηλεκτρονικά μέσα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Android, η Google έχει συνδυάσει την παρουσίαση της νέας έκδοσης με την έκλειψη, έχοντας προσθέσει και μια αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του γεγονότος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

....thumps up όλη η Ελληνική κοινότητα στο να θέσουμε υποψηφιότητα για την επόμενη έκδοση (...ότι να΄ναι, ακόμα δεν βγήκε η Ο!!) P...Papadopoulos ή Pavlidis!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ρωτήσω πρώτα την διατροφολόγο μου και αφού έχουμε όλα τα δεδομένα στο τραπέζι,θα πάρουμε μια κοινή απόφαση για τον αν θα βάλω την νέα έκδοση...πλακα,πλακα..αν πάρεις μια,μια τις ονομασίες αυτού του υπέροχου λογισμικού...είναι σαν κατάλογος σε ζαχαροπλαστείο...γλυκουλακια μου :*

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά έπρεπε να υπάρχουν μόνο greeklish. Κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο..

 

Ξέρω θα φάω κράξιμο.. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να θυμάσαι στη σημερινή εποχή που το keep it simple είναι απλά κανόνας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κραξιμο και λιγο ειναι χαχαχα πηγες σε αλλη χωρα και μιλανε η γραφουν σε αλλη γλωσσα; ειμαστε παγκοσμια σουργελα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...