tsita78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπερα!δεν βρηκα κατι σχετικο με το προβλημα μου ουτε στο νετ ουτε εδω κ ειπα να ρωτησω μηπως βγαλω καποια ακρη.Θελω να κανω καποιες αγορες απο αμερικανικα σαιτ κ να αποσταλουν σε φιλη μου που εχει επισκευθει συγγενεις κ θα ερθει συντομα πισω.Το προβλημα ειναι οτι μερικα σαιτ δεν δεχονται αγορες απο καρτες που η διευθυνση αποστολης ειναι διαφορετικη απο την συνδεδεμενη με την καρτα η δεν δεχονται την συγκεκριμενη χωρα(ελλαδα).Υπαρχει καποιος τροπος για να το παρακαμψω?να σημειωσω οτι στο ενα σαιτ με 3 προσπαθειες η μια πετυχε (κατα λαθος) κ εχει σταλει ηδη το προιον στη φιλη μου.Θα ηθελα ομως να μη δοκιμασω απειρες φορες γιατι δεσμευονται χρηματα για καποιες μερες μεχρι να απορριφθει η αγορα.Τα φωτα σας παρακαλω!
antbyron Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δεν υποστηρίζουν paypal μπας και μπορούσες με αυτόν τον τρόπο;
tsita78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 η πρωτη προσπαθεια που εκανα ηταν με παυπαλ κ ειναι ακομη δεσμευμενα τα χρηματα μου.εχει αλλαξει κ η πολιτικη του παυπαλ απο οσο διαβασα κ σε αυτο..ειδα για κατι προπληρωμενες καρτες κ απο αμερικη αλλα μου φαινεται μεγαλη διαδικασια κ δεν ξερω τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις με την διευθυνση.
tsita78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 κανενας δεν εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?πειτε καμια λυση βρε παιδια!
Billator Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Τα περισσότερα μαγαζιά δεν δέχονται όταν βάζεις διεύθυνση χρέωσης αλλη κ διεύθυνση αποστολής αλλη. Εε βαλε και στα δυο την διεύθυνση της φίλης σου. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτε πρόβλημα ή περιορισμό τόσο με paypal όσο κ με κάρτα. Αγοράζω συχνα κ τα Στέλνω σε φιλο ο οποίος μου τα φέρνει όταν έρχεται Ελλάδα.
tsita78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 η αληθεια ειναι οτι ετσι εκανα την πετυχημενη αγορα χωρις να το ξερω κ οταν πηγα να κανω την δευτερη κ εβαλα αυτο που λες μου την ακυρωσαν.επικοινωνησα πολλες φορες με το καστομερ σερβις κ εκανα παρολα αυτα μια ακομη αγορα με τον τροπο που λες κ περιμενω να δω τι θα γινει.ελπιζω να μην εχω προβλημα αλλα δεν ξερω αν μετα απο τοσες ερωτησεις που εκανα για τις αγορες αυτες υπαρχει περιπτωση να φαινεται πλεον οτι ειμαι ελλαδα κ δεν προχωρησει η αγορα αυτη.φανταζομαι κ ελπιζω πως οχι αλλα απορω που δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να μπορεσεις να το κανεις αυτο !το μονο που βρηκα ειναι με forwarding εταιρειες.
moutsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έχω κάνει άπειρες αγορές από Αμερική ποτέ δεν συνάντησα παρόμοιο πρόβλημα ακόμη και στην εποχή των καπιταλ κοντρόλ οι πληρωμές περνούσαν κανονικά. Στο θέμα σου τώρα αν είναι επικοινώνησε με το κατάστημα και πες τους να σου στείλουν μια απόδειξη PayPal με τα προϊόντα που θες να αγοράσεις και τελειώνει το θέμα.
tsita78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 δεν καταλαβα το τελευταιο σκελος της απαντησης σου.τι εννοεις αποδειξη με παυπαλ?ποια καρτα χρησιμοποιεις σε αυτες τις αγορες που αναφερεις?
moutsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Αντί να κανεις τη διδικασία μέσα από τις φόρμες παραγγελίας του καταστήματος θα τους πεις να σου στείλουν ένα αποδεικτικό PayPal με το αντικείμενο που θες να αγοράσεις και θα προχωρήσεις στην πληρωμή δηλώνοντας την διεύθυνση της φίλης σου στην Αμερική. Επιπλέων μπορείς μεταφέροντας χρήματα από την κάρτα σου στο PayPal αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει και η σχετική προμήθεια.
tsita78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 το εχεις δοκιμασει προσφατα αυτο?μιλωντας με το παυπαλ μου ειπαν οτι εχει να κανει με τον εκαστοτε πωλητη κ οτι δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο.τωρα μεταφεροντας λεφτα στο balance δεν ξερω τι γινετε αλλα θα περιμενω μεχρι αυριο να δω τι εχει γινει η παραγγελια που εκανα με τον τροπο που ειπες.ελπιζω να ειναι επιτυχης!
moutsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ναι αυτό το έχω κάνει αρκετές φορές από ανεξάρτητους πολίτες αλλά μου έχει τύχη και σε καταστήματα. Σε μια παραγγελία που είχα κάνει επειδή ήθελα να προσθέσω και ακόμη ένα προϊόν για να μην κάνω καινούργια και χρεωθω τα μεταφορικά μου έστειλαν μια απόδειξη με με το προϊόν και έτσι έκανα την αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα