Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θέλω να αγοράσω ένα domain name. Είχα πάρει και πριν χρόνια ένα αλλά δεν το αξιοποίησα τελικά. Τώρα που είναι ποιο ευκαιρο το έδαφος, και ελευθερώθηκε και αυτό που θέλω, ώρα να το πάρω. Μετά από μία ψακτική είδα παρά πολλές σελίδες που πουλάνε ελληνικές και ξένες. Είδα ότι στα ελληνικά σιτε υπάρχει επιβάρυνση 24% φπα. Ενώ σε ξένο Αμερικάνικο οχι. Παίζει κανένα θέμα? Από που προτείνεται να πάρω? Μετά για χώρο για το σιτε? Αξίζουν τα ξένα? Κάποιος να ρηξει τα φώτα του στις χαζοαποριες μου? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Προταση μου χωρίς περαιτέρω ανάλυση

Αν είναι domain gr, αγορασε το απο ελληνικό site.

Αν ειναι άλλο domain αγόρασε το από όπου σε συμφέρει.

To φπα και το τιμολογιο σε νοιάζουν αν το domain ανήκει σε εταιρεία. Αν ειναι για προσωπική χρήση δε σε νοιάζει. Βέβαια ακομα κι αν ειναι εταιρεία μπορει να κοβει τιμολογια απο αλλες χώρες αλλά αυτό μιλάς με το λογιστή σου (ειναι μπέρδεμα)

Δημοσ.

Βασικά εταιρία δεν υπάρχει ούτε υπάρχει πρόθεση να υπάρξει. Μία ιδέα είναι. Και θα γίνει και android apo. Σε .com θα είναι. Οπότε θα το πάρουμε από έξω να μην πληρώνουμε φπα.

Αν μπουν διαφημίσεις βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά αυτό θα γίνει πολυ αργότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...