Blacktan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Προχωρα , Εαν το κανεις συνεχεια και συστηματικα θα πρεπει να ψαχτεις με λογιστη ή revolut / n26 / leu κλπ. Για χιλια και 2χιλιαδες και σποραδικα δεν υπαρχει θεμα ...
super3bingo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το Paypal δεν φορολογείται ποτέ αλλά το πρόβλημα είναι αλλού, τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να το ανοίξω δεν μου αναγνωρίζει τους κωδικούς και τα χρήματα που έχω συγκεντρώσει τα θεωρώ σαν χαμένα.
Billator Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πω,πω.. Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Εχθές δούλευα και δεν πρόλαβα να δω τα σχόλια. Οπότε μιας και μου δώσατε αρκετοί από εσάς απάντηση στο ότι δεν θα υπάρξει θέμα με φορολογία αν μεταφέρω τα χρήματα μου σε τράπεζα από το PayPal ας μπω λίγο παραπάνω στο ψήτο.. Επειδή είπα ότι το ποσό που εισέπραξα ήταν πάνω από 1000 ευρώ και όχι 1000.. Το ίδιο θα ίσχυε και αν είχα 4000 ευρώ; Edit: 4000 έχω στον λογαριασμό μου + πριν έναν περίπου χρόνο είχα τραβήξει 1000 από PayPal. Αν θες να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου τράβα μικρά ποσά και βγάλε όλο το ποσό από την paypal σε βάθος 3-4 μηνών για να μην μεγαλώσεις πολύ τις μηνιαίες σου κινήσεις και είσαι πάλι κομπλέ. Διαφορετικά προχώρα με κάποια από τις υπηρεσίες που υπόθηκαν πιο πάνω αν θες να τα μεταφέρεις. Απλά υπόψιν το καλύτερο είναι να τα βγάλεις τα λεφτά σε τράπεζα με το ίδιο νόμισμα. Το δολάριο έχει πέσει αυτή την περίοδο πολύ και δεν αξίζει να τα τραβήξεις σε ευρώ. Αν δεν τα χρειάζεσαι άμεσα περίμενε να ξαναπάρει κατρακύλα το ευρώ και τράβα τα τότε. Θα σου μείνουν στην άκρη πολλά περισσότερα σε σχέση με τώρα. 1
dendenden Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Τα χρήματα τα έχεις σαν balance στο paypal ; Πως μπορεί κάποιος να στείλει το PP balance στην revolut ; Μόνο withdraw σε τραπεζικό λογαριασμό (εχει και fee) νομίζω γίνεται το balance ή κάνω λάθος;
alexiko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν έχει προμήθεια η ανάληψη χρημάτων, τουλάχιστον από την μεριά του PayPal. Απλά νομίζω πως μόνο € μπορείς να τραβήξεις, οπότε αν έχεις άλλο νόμισμα αναγκαστικά τρως την απαράδεκτη ισοτιμία του PayPal.
Billator Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Τα χρήματα τα έχεις σαν balance στο paypal ; Πως μπορεί κάποιος να στείλει το PP balance στην revolut ; Μόνο withdraw σε τραπεζικό λογαριασμό (εχει και fee) νομίζω γίνεται το balance ή κάνω λάθος; Γίνεται να συνδεθεί ο λογαριασμό με GBP που δίνει η revolut. Γνωρίζω πολλά άτομα που το χρησιμοποιούν για αυτόν τον λόγο. Βέβαια αυτοί βγάζουν λίρες σε λογαριασμό με λίρες και δεν υπάρχει καμία προμήθεια. Λογικά πλέον θα γίνεται και το ίδιο και στο λογαριασμό που παρέχει με ευρώ. Δεν έχει προμήθεια η ανάληψη χρημάτων, τουλάχιστον από την μεριά του PayPal. Απλά νομίζω πως μόνο € μπορείς να τραβήξεις, οπότε αν έχεις άλλο νόμισμα αναγκαστικά τρως την απαράδεκτη ισοτιμία του PayPal. Αυτό δεν ισχύει. Εξαρτάται από τον λογαριασμό που θα συνδέσεις το νόμισμα που θα τραβήξεις. Αν έχεις αγγλικό GBP λογαριασμό θα τραβάς σε λίρες, αν έχεις αμερικάνικο USD λογαριασμό θα τραβάς σε δολάρια κλπ... 1
Amlet Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Γίνεται να συνδεθεί ο λογαριασμό με GBP που δίνει η revolut. Γνωρίζω πολλά άτομα που το χρησιμοποιούν για αυτόν τον λόγο. Βέβαια αυτοί βγάζουν λίρες σε λογαριασμό με λίρες και δεν υπάρχει καμία προμήθεια. Λογικά πλέον θα γίνεται και το ίδιο και στο λογαριασμό που παρέχει με ευρώ. Αυτό δεν ισχύει. Εξαρτάται από τον λογαριασμό που θα συνδέσεις το νόμισμα που θα τραβήξεις. Αν έχεις αγγλικό GBP λογαριασμό θα τραβάς σε λίρες, αν έχεις αμερικάνικο USD λογαριασμό θα τραβάς σε δολάρια κλπ... Εγω παντως που προσπαθησα κατι αντιστοιχο με την Revolut αλλα αρνειται να δεχθει το EU IBAN...βγαζει σφαλμα και απο της χωρες που λεει οτι μπορει να παρει IBAN η Λιθουανια ειναι εκτος. Και εκτος αυτου δεν με εχουν δωσει ακομα προσωπικο IBAN σε GB...
Billator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εγω παντως που προσπαθησα κατι αντιστοιχο με την Revolut αλλα αρνειται να δεχθει το EU IBAN...βγαζει σφαλμα και απο της χωρες που λεει οτι μπορει να παρει IBAN η Λιθουανια ειναι εκτος. Και εκτος αυτου δεν με εχουν δωσει ακομα προσωπικο IBAN σε GB... Κανέναν λογαριασμό δεν μπορείς να προσθέσεις από την πλατφόρμα τους. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην paypal και να το ζητήσεις. 1
alexiko Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Γίνεται να συνδεθεί ο λογαριασμό με GBP που δίνει η revolut. Γνωρίζω πολλά άτομα που το χρησιμοποιούν για αυτόν τον λόγο. Βέβαια αυτοί βγάζουν λίρες σε λογαριασμό με λίρες και δεν υπάρχει καμία προμήθεια. Λογικά πλέον θα γίνεται και το ίδιο και στο λογαριασμό που παρέχει με ευρώ. Αυτό δεν ισχύει. Εξαρτάται από τον λογαριασμό που θα συνδέσεις το νόμισμα που θα τραβήξεις. Αν έχεις αγγλικό GBP λογαριασμό θα τραβάς σε λίρες, αν έχεις αμερικάνικο USD λογαριασμό θα τραβάς σε δολάρια κλπ... How do I withdraw funds from my PayPal account? Here’s how to withdraw money from your PayPal account: Log in to your PayPal account. Click Withdraw under your 'PayPal balance'. Select a withdrawal method, then follow the instructions. Once you've requested a withdrawal, it can't be canceled. Notes: Withdrawals to Mastercards are not available. You are only able to withdraw funds in your local currency. Any funds withdrawn from your balance in another currency will be converted. Click Help and then Fees at the bottom of any PayPal page to see if any withdrawal fees apply to your account. Πηγή: Paypal
Billator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 You are only able to withdraw funds in your local currency. Any funds withdrawn from your balance in another currency will be converted. Αυτό που τόνισες με κόκκινα γράμματα εννοεί όμως το Local currency της τράπεζας που έχεις προσθέσει. Αν πχ η τράπεζα έχει κύριο νόμισμα USD τραβάς σε δολάρια. Αυτό δεν το λέει ο γκούγκλης να φανταστώ όμως εε;
alexiko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αυτό που τόνισες με κόκκινα γράμματα εννοεί όμως το Local currency της τράπεζας που έχεις προσθέσει. Αν πχ η τράπεζα έχει κύριο νόμισμα USD τραβάς σε δολάρια. Αυτό δεν το λέει ο γκούγκλης να φανταστώ όμως εε; Πες μου λοιπόν σε ποιο σημείο που προσθέτεις IBAN σε ρωτάει το νόμισμα του λογαριασμού.
Billator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Πες μου λοιπόν σε ποιο σημείο που προσθέτεις IBAN σε ρωτάει το νόμισμα του λογαριασμού. Αν βάλεις αμερικανική ή αγγλική τράπεζα πρέπει να σε ρωτήσει τι νόμισμα θες να τραβήξεις; ΠΡΟΦΑΝΩΣ τραβάει στο Local currency ΑΥΤΟΜΑΤΑ κάθε χώρας. Ψάξτο καλύτερα μόνο στον γκούγκλη δεν θα βρεις τις απαντήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Πες μου λοιπόν σε ποιο σημείο που προσθέτεις IBAN σε ρωτάει το νόμισμα του λογαριασμού.Δεν σε ρωτάει ποτέ για το νόμισμα, το μετατρέπει μονο του το παυπαλ στο νόμισμα της χώρας που έχεις δηλώσει.
alexiko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν σε ρωτάει ποτέ για το νόμισμα, το μετατρέπει μονο του το παυπαλ στο νόμισμα της χώρας που έχεις δηλώσει. Άντε να το ξεκαθαρίσουμε επιτέλους γιατί κάποιοι θέλουν να μας μάθουν και την αλφαβήτα ανάποδα.
Billator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν σε ρωτάει ποτέ για το νόμισμα, το μετατρέπει μονο του το παυπαλ στο νόμισμα της χώρας που έχεις δηλώσει. Το ορθό είναι ότι τα μετατρέπει στο νόμισμα της τράπεζας που έχεις προσθέσει. Πχ θες να βγάλεις 10$: 1) Ορίστε με λογαριασμό τραπέζης που έχει Local Currency Euro: http://prntscr.com/gcjcrn 2) Ορίστε με λογαριασμό τραπέζης που έχει Local Currency USD: http://prntscr.com/gcjdpi Και στο Primary, Billing address μου έχω προφανώς ελληνική διεύθυνση. Άντε να το ξεκαθαρίσουμε επιτέλους γιατί κάποιοι θέλουν να μας μάθουν και την αλφαβήτα ανάποδα. Ξεκίνα το σχολείο ξανά γιατί τελικά τα βλέπεις ανάποδα Ίσως αν βάλω από GBP θα το καταλάβεις καλύτερα για να δεις πως μετατρέπονται. Πχ θες να βγάλεις 10λίρες 1) Ορίστε με λογαριασμό τραπέζης που έχει Local Currency Euro: http://prntscr.com/gcjh1x 2) Ορίστε με λογαριασμό τραπέζης που έχει Local Currency USD: http://prntscr.com/gcjie7 Ξεκίνα ξανά το ψάξιμο στον γκουγκλη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα