Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ορθό είναι ότι τα μετατρέπει στο νόμισμα της τράπεζας που έχεις προσθέσει.

Πχ θες να βγάλεις 10$:

1) Ορίστε με λογαριασμό τραπέζης που έχει Local Currency Euro: http://prntscr.com/gcjcrn

2) Ορίστε με λογαριασμό τραπέζης που έχει Local Currency USD: http://prntscr.com/gcjdpi

Και στο Primary, Billing address μου έχω προφανώς ελληνική διεύθυνση.

Ξεκίνα το σχολείο ξανά γιατί τελικά τα βλέπεις ανάποδα ;)

Τα ίδια λέμε, προφανώς δεν έγινα κατανοειτός, το local currency το "βλέπει" απο το ιβαν που εχεις κανει add, πχ GR, GB κλπ και ανάλογα κανει και την μετατροπή οπου χρειαστεί.
  • Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να είναι αμερικανικός δηλαδή ο λογαριασμός για να τραβήξεις $. Δεν παίρνει οποιονδήποτε δολλαριακό λογαριασμό.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι αμερικανικός δηλαδή ο λογαριασμός για να τραβήξεις $. Δεν παίρνει οποιονδήποτε δολλαριακό λογαριασμό.

Ακριβώς. Αν βάλεις ελληνικό λογαριασμό με δολλάρια θα σου γίνει διπλη μετατροπή ισοτιμίας μια απο paypal κ μια από την τράπεζα.(η paypal το USD θα το κάνει ευρώ κ η τράπεζα το ευρώ USD)

Δημοσ.

Και πως ανοίγουμε λογαριασμό στις ΗΠΑ;

Δημοσ.

Πας μια βόλτα στην Αμερική

Και αποκτας και φυσικη διευθυνση εκει οπωσδηποτε.

Με 10k παντρευεσαι πορτορικανη τυπισσα.

Μενετε τυπικα μαζι για 1 ετος την χωριζεις και καθαρισες.

Και λογμος σε hsbc usa και δυνατοτητα ψηφου στις επομενες εκλογες για ανατροπη trump !

Easy things :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να τρέχω στην Αμερική για να ανοίξω λογαριασμό πάω και στο Μονακό που είναι και πιο κοντά. Κι είναι και φορολογικός παράδεισος.

Δημοσ.

​Λογικα εαν εχεις Revolut, η μετατροπη σου που θα κοστιζει θα γινει μονο πχ στην Paypal. Εγω εχω δηλαδη και δολλαρια και ευρω, αν βαλεις το προσωπικη σου iban και πας να τραβηξεις δολλαρια θα σε χρεωσει μονο την μετατροπη το Paypal, γιατι στο Revolut κανει την μετατροπη σχεδον με μηδενικο fee

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...