Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήγα στην alpha bank για να βγάλω λογαριασμό μισθοδοσίας και η υπάλληλος που της έδειξα την βεβαίωση εργοδότη μου λέει πρέπει να αναγράφει με ποια τράπεζα συνεργάζεται το ξενοδοχείο λόγο capital controls κουλή απάντηση ενώ μετά στην εθνική που πήγα όλα καλά δεν μου ζήτησαν αυτό το πράμα και ρώτησα εκεί και μου λένε δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
Alessionew Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Προφανώς και πρέπει ο εργοδότης να είναι στην άλφα για να ανοιχτεί εκεί ! 1
The_Judas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Συνήθως λογαριασμό μισθοδοσίας βγάζουμε στην τράπεζα του εργοδότη.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Προφανώς και πρέπει ο εργοδότης να είναι στην άλφα για να ανοιχτεί εκεί ! Αυτό που μου είπε ήταν άκυρο όμως στην εθνική που πήγα καν δεν τους ανέφερα ότι ο εργοδότης συνεργάζεται με την εθνική και δεν μου είπαν αυτό που μου είπε η κοπέλα στην alpha Συνήθως λογαριασμό μισθοδοσίας βγάζουμε στην τράπεζα του εργοδότη. Ναι απλά από περιέργεια πήγα στην alpha να δω τι θα μου πουν
The_Judas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μου έχουν πετύχει και εμένα περίεργες περιπτώσεις υπαλλήλων σε τράπεζες, ειδικά στην alpha. 1
Alessionew Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Απλά τηρούν κατά γράμμα τους νόμους για τα καπιταλ
dtzgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αυτό που μου είπε ήταν άκυρο όμως στην εθνική που πήγα καν δεν τους ανέφερα ότι ο εργοδότης συνεργάζεται με την εθνική και δεν μου είπαν αυτό που μου είπε η κοπέλα στην alpha Αν τους είπες ποιος είναι ο εργοδότης σου ή έδειξες καμιά μισθοδοσία, ενδεχομένως μπόρεσαν ήδη μονοι τους να δουν στο σύστημα τους ότι έχει τη μισθοδοσία του εκεί.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μου έχουν πετύχει και εμένα περίεργες περιπτώσεις υπαλλήλων σε τράπεζες, ειδικά στην alpha. οπότε κατάλαβα σύνδρομο κορκολή ότι νάνε δηλαδή οπότε κατάλαβα σύνδρομο κορκολή ότι νάνε δηλαδή ίσος και να είναι έτσι αλλά όμως καν δεν έψαξε κάτι στο σύστημα...
logistoulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήγα στην alpha bank για να βγάλω λογαριασμό μισθοδοσίας και η υπάλληλος που της έδειξα την βεβαίωση εργοδότη μου λέει πρέπει να αναγράφει με ποια τράπεζα συνεργάζεται το ξενοδοχείο λόγο capital controls κουλή απάντηση ενώ μετά στην εθνική που πήγα όλα καλά δεν μου ζήτησαν αυτό το πράμα και ρώτησα εκεί και μου λένε δεν ισχύει κάτι τέτοιο... στη βεβαίωση καλό είναι να γράφεται και για ποια τράπεζα πρόκειται να είναι ο λογαριασμός το αν συνεργάζεται ή όχι το βλέπουν από το αφμ της εταιρείας (στη σφραγίδα...) εγώ πάντως γράφω και την τράπεζα για να μη μου γυρίσουν πίσω οι υπάλληλοι και την ξαναγράφω
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Συνδρομο γουατ? εννοώ άσχετος και να λες ότι νάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα