Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να έχεις 4K monitor για να δεις τα 4K textures.

Μπορεί κάποιος να μην θέλει να τα έχει enabled, ποιος ο λόγος να καβατζώνουν χώρο?

Δημοσ.

Ναι, με medium settings..

Μπορεί κάποιος να μην θέλει να τα έχει enabled, ποιος ο λόγος να καβατζώνουν χώρο?

Αν βγουν και τα minimum requirements και λένε 170GB και 'κει, τότε δεν θα 'χει επιλογή. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να πέσει γκρίνια και να δώσουν επιλογή.

Δημοσ.

στην έκδοση pc μπορούν κάλλιστα να έχουν setup option να επιλέγεις βασική έκδοση και 4k textures, η πιο σωστή λύση γιατί 170gb είναι πολύς χώρος.....

Άμα δεν σ' αρέσει, μην το παίζεις.

καλά δεν θα έμπαινα στον κόπο ούτε download για δοκιμή να το κάνω στα 170gb αλλά βλέπω πολύ ντόρο για αυτό το παιχνίδι.

Δημοσ.

Προφανώς και θα είναι καλύτερο στο PC αλλά τι μηχάνημα θα πρέπει να έχει κάποιος για να σηκώσει αυτό το παιχνίδι. Φαντάζομαι πως θα είναι πολύ απαιτητικό

θα ειναι ισως το πιο απαιτητικο που εχει υπαρξει αφου χρειαζεται την καλυτερη καρτα γραφικων που υπαρχει, 1080 ΤΙ... τα recpmmended requirements εχουν βγει:

http://www.game-debate.com/news/23586/final-fantasy-xv-pc-recommended-system-requirements-revealed-170gb-game-download?

• CPU: Intel Core i7-3770 3.4 GHz or AMD Ryzen 7 1700 3.7 GHz
  • RAM: 16 GB System Memory
  • GPU RAM: 11GB Video Memory
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti
  • HDD: 170GB Available hard drive space
  • DX: DirectX 11
Δημοσ.

θα ειναι ισως το πιο απαιτητικο που εχει υπαρξει αφου χρειαζεται την καλυτερη καρτα γραφικων που υπαρχει, 1080 ΤΙ... τα recpmmended requirements εχουν βγει:

http://www.game-debate.com/news/23586/final-fantasy-xv-pc-recommended-system-requirements-revealed-170gb-game-download?

• CPU: Intel Core i7-3770 3.4 GHz or AMD Ryzen 7 1700 3.7 GHz
  • RAM: 16 GB System Memory
  • GPU RAM: 11GB Video Memory
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti
  • HDD: 170GB Available hard drive space
  • DX: DirectX 11

11gb vram????

τουλάχιστον τρέχει και σε dx11 οπότε η 5850 μου θα το ανοίγει χαχαχα αλλά ξέχασα έχω 7άρια πρέπει να βάλω 10 :P 

Δημοσ.

11gb vram????

τουλάχιστον τρέχει και σε dx11 οπότε η 5850 μου θα το ανοίγει χαχαχα αλλά ξέχασα έχω 7άρια πρέπει να βάλω 10 :P

είδες? ξυπνήσανε και οι ξένοι και κάνουν και αυτοί φωτογραφικους διαγωνισμούς!!

Δημοσ.

ψιλο οφφ τόπικ , αλλά και εγώ το age of empire περιμένω , και αυτό win10 optimized. 

Θρύλος παιχνίδι , τι να λέμε τώρα.!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...