Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έπιασαν τον αδερφό μου χωρίς δίπλωμα και με md(ναρκωτικη ουσία) 1,2 γρ. Τον Οκτώβριο έχει το δικαστήριο , εβγάλε το δίπλωμα με.

Ξέρετε περίπου τι φάση παιζεται;

Θα υπάρξουν ποινές.

Και πόσο θα κοστίσει ο δικηγόρος.

Δημοσ.

αθωος.δεν υπαρχουν ποινες.θα δωσει το διπλωμα και η ουσια ηταν για προσωπικη χρηση. 200-300ευρο ητανε πριν 3-4 χρονια ο δικηγορος.

Δημοσ.

αθωος.δεν υπαρχουν ποινες.θα δωσει το διπλωμα και η ουσια ηταν για προσωπικη χρηση. 200-300ευρο ητανε πριν 3-4 χρονια ο δικηγορος.

Είχα ακούσει ότι μπορεί να πάει χωρις δικηγόρο κάποιος και ότι χορηγείται από το δικαστήριο απλά για την εμφάνιση.

Γνωρίζεται κάτι;

Δημοσ.

Είχα ακούσει ότι μπορεί να πάει χωρις δικηγόρο κάποιος και ότι χορηγείται από το δικαστήριο απλά για την εμφάνιση.

Γνωρίζεται κάτι;

να γνωριζεται? απο ποιον δηλαδη

• Like 3
Δημοσ.

να γνωριζεται? απο ποιον δηλαδη

Γενικά αν γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εμείς μένουμε Πειραιά και το δικαστήριο είναι σήμερα ναξο...Δεν υπάρχουν τόσα χρήματα ή αλήθεια είναι.

Δημοσ.

ναι και χωρις δικηγορο να παει το ιδιο ειναι.δεν χορηγει τιποτα γιατι ειναι απλη υποθεση.

Άρα δεν χρειαζ να μπούμε σε περιττά έξοδα.

Δημοσ.

Αφού είναι ξεκάθαρο, τίποτα το πολύπλοκο, πιάστηκε χωρίς δίπλωμα το οποίο είναι αδιαμφισβήτητο με ναρκωτική ουσία η οποία είναι για "προσωπική χρήση". Θα πάει θα πει εκπροσωπώ το εαυτό μου θα ζητήσει ένα συγνώμη για το δίπλωμα και ήταν απερισκεψία του και ότι έχει πλέον βγάλει, την ναρκωτική ουσία θα πει ότι ήταν καθαρά για προσωπική χρήση... θα δηλώσει αθώος. End of story... το πολύ πολύ πρόστιμο. Δεν χρήζει και καμιά λύση μυστηρίου για να θέλει δικηγόρο. Όλα είναι καταφανέστατα.

Δημοσ.

Αφού είναι ξεκάθαρο, τίποτα το πολύπλοκο, πιάστηκε χωρίς δίπλωμα το οποίο είναι αδιαμφισβήτητο με ναρκωτική ουσία η οποία είναι για "προσωπική χρήση". Θα πάει θα πει εκπροσωπώ το εαυτό μου θα ζητήσει ένα συγνώμη για το δίπλωμα και ήταν απερισκεψία του και ότι έχει πλέον βγάλει, την ναρκωτική ουσία θα πει ότι ήταν καθαρά για προσωπική χρήση... θα δηλώσει αθώος. End of story... το πολύ πολύ πρόστιμο. Δεν χρήζει και καμιά λύση μυστηρίου για να θέλει δικηγόρο. Όλα είναι καταφανέστατα.

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Πως θα δηλώσει αθώος αφού οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών;

Κατά τάλλα οκ, λογικά θα του αφαιρέσουν το δίπλωμα για μερικούς μήνες και θα φάει ένα πρόστιμο.

Δημοσ.

Κατά τάλλα οκ, λογικά θα του αφαιρέσουν το δίπλωμα για μερικούς μήνες και θα φάει ένα πρόστιμο.

αυτό απο που προκείπτει ? επάνω του κατάλαβα οτι τα βρήκαν , αν όντως είχε κάνει χρήση δεν ξέρω κατα πόσο θα βγει απλά αθώος , ίσως φάει καμπάνα με αναστολή όπως ένας φίλος 

Δημοσ.

Δεν είναι πουθενά γραμμένο ότι ήταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών....:/

Δημοσ.

έπιασαν τον αδερφό μου χωρίς δίπλωμα

λογικά θα του αφαιρέσουν το δίπλωμα

Όταν θα βγάλει φαντάζομαι...

Δημοσ.

To διπλωμα τώρα πρόσφατα το έβγαλε.

Δεν τίθεται θέμα να του το αφαιρέσουν όπως έγραψαν, ίσα ίσα που αυτό δείχνει ότι συμμορφώθηκε με το νόμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...