Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους
Πριν κατι ωρες αγορασα το πακετο του καρελια excellence
Ηταν ωραιο καπως βαρυ , αλλα οταν εψαξα ποση νικοτινη εχει επαθα πλακα λεω πως γινεται να με χτυπα με 1 νικοτινη..
Οποτε ρωτω τυχον καπνιστες να μου προτεινουν καποιο πακετο/καπνο που ειναι οσο πιο βαρυ γινεται , με φιλτρο παντα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Ηταν ωραιο καπως βαρυ , αλλα οταν εψαξα ποση νικοτινη εχει επαθα πλακα λεω πως γινεται να με χτυπα με 1 νικοτινη..

Οποτε ρωτω τυχον καπνιστες να μου προτεινουν καποιο πακετο/καπνο που ειναι οσο πιο βαρυ γινεται , με φιλτρο παντα.

Είμαι άσχετος με το θέμα, όταν λες βαρύ εννοείς σε γεύση ή να περιέχει περισσότερη νικοτίνη?

Δημοσ.

Είμαι άσχετος με το θέμα, όταν λες βαρύ εννοείς σε γεύση ή να περιέχει περισσότερη νικοτίνη?

Βασικα μολις βρηκα μια δημοσιευση του υπουργειου υγειας (2016) , αποτι καταλαβα η μαξιμουμ νικοτινη που επιτρεπετε στην Ε.Ε ειναι 1 mg , οποτε αποτι φαινεται θα μεινω με την λαχταρα στο 1 mg.Εκτος εαν εσυ ξερεις καποια μαρκα που να εχει παραπανω , σε περιπτωση που εχει αποσυρθει ο νομος , η κατι τετοιο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Το πόσο "βαρύ'" ειναι ενα τσιγάρο ευθύνεται η πίσσα και οχι η νικοτίνη. Η νικοτίνη είναι μια ουσία που προκαλεί τον εθισμό.

Μην περιμένεις σε καινούρια πακέτα να βρεις πληροφορίες για πίσσα, νικοτίνη.

Δημοσ.

Το πόσο "βαρύ'" ειναι ενα τσιγάρο ευθύνεται η πίσσα και οχι η νικοτίνη. Η νικοτίνη είναι μια ουσία που προκαλεί τον εθισμό.

Μην περιμένεις σε καινούρια πακέτα να βρεις πληροφορίες για πίσσα, νικοτίνη.

μαλιστα δεν τοξερα , και οταν καποιος ζαλιζεται απο ενα "βαρυ" τσιγαρο , ειναι απο την πολυ πισσα ?

κατι θα βρω μπορω να μαθω ποση πισσα επιτρεπεται , ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση

Δημοσ.

και οταν καποιος ζαλιζεται απο ενα "βαρυ" τσιγαρο , ειναι απο την πολυ πισσα ?

Οχι, προφανώς συμβαίνει γιατι δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου.

μπορω να μαθω ποση πισσα επιτρεπεται

Δεν επιτρέπεται καθόλου, ειναι καρκίνος. Τι το θες το τσιγάρο αν σε χαλάει;

ΥΓ: Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα;

Δημοσ.

Οχι, προφανώς συμβαίνει γιατι δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου.

Δεν επιτρέπεται καθόλου, ειναι καρκίνος. Τι το θες το τσιγάρο αν σε χαλάει;

ΥΓ: Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα;

οντως ειναι καρκινος .. κατεληξα στο οτι θα δοκιμασω τον καρελια dark blue (ισως αντιστοιχος με τα excellence) αυτο το τσιγαρο ειναι εντελως αποπνηχτικο , ισως φταιει το οτι ειναι καλοκαιρι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...