crom251 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Θελω προτασεις για κινητο απο 150-200 ευρω. Κατα προτιμηση οσο πιο χαμηλη τιμη... Αυτη τη στιγμη εχω το Huawei P8 Lite (16GB) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και με καλυπτει πληρως. Ουσιαστικα ο λογος που θελω να αλλαξω κινητο ειναι γιατι αυτο θα το δωσω στον αδερφο μου... Μιας και θα αλλαξω μια μικρη αναβαθμιση σε κατι καλυτερο λεω να κανω. Αλλα με οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη μιας και οπως ειπα η χρηση που κανω δεν ειναι απαιτητικη και με καλυπτει πληρως και το τωρινο κινητο... Ειναι κριμα να δωσω ενα σκασμο λεφτα και να μην μου χρειαζεται κατι τετοιο. Μια απλη αναβαθμιση θελω, ετσι για να πουμε πως αλλαξαμε σε κατι πιο καλο... Η χρηση του κινητου κατα 95% ειναι για τηλεφωνα και internet...
nas91 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αναβαθμισε σε p9 lite. Nομιζω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες στα 200. Το εχω εδω και μια εβδομαδα και ειμαι ευχαριστημενος.. 1
crom251 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ποιο Huawei P8 Lite(έτος)? Ετος δεν ξερω. Κωδικος μοντελου ALE-L21 λεει... Το p9 Lite ακριβουτσικο μου φαινεται σε σχεση με τα παρακατω xiaomi με παρομοια χαρακτηριστικα... Αυτα τα xiaomi τι λενε? Ποιο να επιλεξω απο αυτα? Εχουν σημαντικες διαφορες το ενα απο το αλλο, γιατι ουσιαστικα τα βασικα χαρακτηριστικα εγω ιδια τα βλεπω... Xiaomi Redmi 4x (32GB) στα147 ευρω περιπου Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) στα170 ευρω περιπου Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) (32GB) στα 178 ευρω περιπου
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ετος δεν ξερω. Κωδικος μοντελου ALE-L21 λεει... Το p9 Lite ακριβουτσικο μου φαινεται σε σχεση με τα παρακατω xiaomi με παρομοια χαρακτηριστικα... Αυτα τα xiaomi τι λενε? Ποιο να επιλεξω απο αυτα? Εχουν σημαντικες διαφορες το ενα απο το αλλο, γιατι ουσιαστικα τα βασικα χαρακτηριστικα εγω ιδια τα βλεπω... Xiaomi Redmi 4x (32GB) στα147 ευρω περιπου Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) στα170 ευρω περιπου Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) (32GB) στα 178 ευρω περιπου Τα note είναι 5,5" το άλλο είναι 5"Και τα δύο note είναι τα ίδια . Αλλά στα Xiaomi γενικότερα πρέπει να προσέξεις την rom που θα φοράει και την 800αρα για κάλυψη 4G ιδιαίτερα στην Wind. Σε μεγάλες πόλης και αστικά κέντρα δεν έχεις θέμα. Γενικότερα θέλει λίγο ψάξιμο. Ετος δεν ξερω. Κωδικος μοντελου ALE-L21 λεει...Νομίζω ότι είναι το περσινό μοντέλο,οπότε για μένα πήγαινε σε XiaomiΕχουν σημαντικες διαφορες το ενα απο το αλλο, γιατι ουσιαστικα τα βασικα χαρακτηριστικα εγω ιδια τα βλεπω... Το 4X είναι κατώτερο από τα noteΑν όμως σε ενδιαφέρει σε 5" τότε αυτό είναι ένα από τα καλά. 1
crom251 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να υπαρχει καποια καλυτερη προταση?
Ntelosxxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.html
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.htmlΚαλές φωτογραφίες,καλή κατασκευή και ντιζάινΌχι και τόσο καλή αυτονομία ,το sar υψηλό (αν τον ενδιαφέρει),το λειτουργικό του(Emui)αρκετά βαρύ. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2017 από saruman123
Ntelosxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλές φωτογραφίες,καλή κατασκευή και ντιζάιν Όχι και τόσο καλή αυτονομία ,το sar υψηλό (αν τον ενδιαφέρει),το λειτουργικό του(Emui)αρκετά βαρύ. Νομίζω για την αυτονομία κάνεις λάθος. Επειδή το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους - φίλες και το έχουν πάρει κι εγω τους το έστηνα το κινητό το ξέρω καλα. Ολοι έχουν ξετρελαθεί, φυσικά ειναι ατομα που περνούν ενα κινητό στα 2-3 χρόνια. Οσο για το sar δεν ξέρω να σου πω, αλλα το xiaomi έχουν νομίζω περισσότερο. Ενω άλλοι που ειχαν xiaomi δεν τους άρεσε λογο κάμερας και λογισμικού. Φυσικά να πούμε και για την υποστήριξη που αμα πάθει κατι το xiaomi ψαξε βρες υποστήριξη... Γνώμη δικιά μου φιλικα πάντα.
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Νομίζω για την αυτονομία κάνεις λάθος. Επειδή το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους - φίλες και το έχουν πάρει κι εγω τους το έστηνα το κινητό το ξέρω καλα. Ολοι έχουν ξετρελαθεί, φυσικά ειναι ατομα που περνούν ενα κινητό στα 2-3 χρόνια. Οσο για το sar δεν ξέρω να σου πω, αλλα το xiaomi έχουν νομίζω περισσότερο. Ενω άλλοι που ειχαν xiaomi δεν τους άρεσε λογο κάμερας και λογισμικού. Φυσικά να πούμε και για την υποστήριξη που αμα πάθει κατι το xiaomi ψαξε βρες υποστήριξη... Γνώμη δικιά μου φιλικα πάντα.Στην αυτονομία είναι ανάλογα τι χρήση κάνει ο καθένας.Στο sar τα Xiaomi έχουν το λιγότερο. Υποστήριξη υπάρχει , ειδικά αν το πάρεις από τα σημεία πώλησης. Αν το πάρεις από Σκρουτζάδικο υπάρχει η κοινότητα. Το λογισμικό είναι πάλι ανάλογα,η θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Εγώ επειδή είχα Emiu και σε καλό κινητό είχα την αίσθηση ότι σαν να το "μπουκωνε". Και μια ιδέα από το επίσημο site τις Xiaomi για το sar Redmi 4X Head:0.583W/Kg Body: 1.5W/Kg Redmi note 4X(Model 2016100) Head: 0.724 W/kg Body:0.674W/kg Redmi note 4(Model 2016102) Head: 0.724W/Kg Body: 0.674W/Kg Και το sar του Huawei P9 Lite είναι αυτό εδώ... 1.38 W/kg (head) 1.59 W/kg (body) Ευρώπης όλα τα sar
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αισθητα πιο δυνατο και με καλυτερη καμερα απο τα xiaomi που κοιτας ειναι το LG X Mach (32GB).
zananiro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εφόσον σε καλύπτει αυτό που.εχεις, δες τα Huawei p9 lite, Huawei mate s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα