Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα το μόνο επιχείρημα που παραθέτεις είναι η προσωπική σου άποψη που έχεις σχηματίσει ακούγοντας τα ηχεία σε μαγαζι (media markt?, kotsovolo?) παίζοντας πιθανότατα όλα μαζί σε multi stereo και τοποθετημένα στο ράφι. ΟΚ....

Αντικειμενικά

Δεν μπορεί ενα 3'' μονόδρομο/fullrange ηχείο σε μικρή πλαστική καμπίνα να βγάλει τον ήχο που βγάζουν 5''+ δίδρομα και τρίδρομα σε ξύλινες καμπίνες.

Τα dd και dts που υποστηρίζουν τα logitech είναι χειρότερα σε ποιότητα από τα dd truehd και dts ma που υποστηρίζουν οι AVR χώρια και η διαφορά στην ποιότητα της ενίσχυσης.

Υποκειμενικά

Εγώ τα logitech τα έχω ακούσει σε χώρο φίλου στημένα σωστά γύρω από projector σε μουσική και ταινίες και σε σύγκριση με το τότε δικό μου σύστημα (600€ ενισχυτής και 5άδα ηχεία) σωστά στημένο ήταν αρκετά πίσω σε μουσική αλλά και σε ταινίες όταν παίζαμε dolby trueHD και DTS MA-HD. Με το τωρινό δεν υπάρχει καν συγκριση.

Όταν κάποιος θέλει 5.1 ήχο για τις ταινίες του οικονομικά χωρίς να του πιάνουν και πολύ χώρο θα πάρει τα Z906.

Όταν όμως είναι απαιτητικός με αυτό που θα ακούει στις ταινίες, θέλει και stereo για την μουσική και θέλει να έχει και προοπτικές αναβάθμισης θα πάει σε AVR και μεγάλα ηχεία.

Μια βόλτα από το avclub αρκεί κιόλας για να διαβάσεις απόψεις ανθρώπων που είναι 10ετίες στον χώρο και όχι κάποιου πωλητή που έκανε downsale.

Δημοσ.

Εσύ τι παραθετεις επιστημονική άποψη; προσωπική είναι και η δίκη σου. Σου λέω, δούλευα ΕΓΩ προσωπικα σε κατάστημα πριν 10 χρόνια,και τώρα μιλώ για τα z5500 τα οποία είναι παρόμοια με τα z906 , και δεν ήταν οποιοδήποτε κατάστημα από αυτά που αναφέρεις, που οι υπάλληλοι δεν ξέρουν να βγάλουν τα μάτια τους, και μόνο να πουλάνε ξέρουν. Ο πρωταρχικός στόχος του καταστήματος δεν ήταν οι πωλήσεις προϊόντων, βάζαμε επαγγελματικα συστήματα ήχου σε αρκετά ξενοδοχεία 5 αστέρων, σε αίθουσες, και θέατρα κτλ κτλ ,οποταν ο υπάλληλος εκεί ήταν η δουλειά του ο ήχος,το σπούδασε,δεν ήταν ο στόχος μας πωλήσεις απλά προϊόντων,απλά πουλούσαμε κιόλας. Και πέραν από τις δουλείες που κάναμε σε ξενοδοχεία,υπήρχε και το κατάστημα για αυτές τις μικρο- πωλήσεις, λοιπόν τα είχαμε συγκρίνει πάμπολλες φορές και όσο αφορά την ποιότητα ήχου, αλλά και απόδοση με αλλά συστήματα 5.1 με τριπλάσια λεφτά και το τονίζω αυτό με κεφάλαια, με ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ,και είχαν καλύτερη ποιότητα ήχου και δεν τα ακούγαμε μόνο εμείς , τα άκουγαν και οι αρκετοί πελάτες μας, και διαπίστωναν αμέσως την διαφορά και εννοειτε τα επέλεγαν,απλά μας έκαναν την ερώτηση μα είναι σύστημα υπολογιστή αυτό θα το βάλω στο σαλόνι;;,και τους λέγαμε αν θέλετε εμφάνιση 5.1 θα πάρετε άλλα ,αν θέλετε ήχο και ποιότητα, πολύ πιο φθηνά θα πάτε σε αυτά ( το λεγόμενο vfm). Oλος ο κόσμος το λέει σε όλα τα φόρουμ ,θρυλικά έχουν γίνει, είτε το δέχεσαι είτε όχι , για τους δικούς σου λόγους ,είναι κάτι το δεδομένο. Λοιπόν εν κατακλείδι,  όταν κάποιος θέλει πάρει ένα σύστημα πολύ πιο ποιοτικό σε ήχο και απόδοση από άλλα που αξίζουν μέχρι και τριπλάσια λεφτά, θα πάει σε αυτό (z906). Αν τα βρει κάποιος κιόλας στη αγορά γιατί νομίζω πλέον δεν υπάρχουν πουθενά, εκτός αν πετύχεις κανένα κομμάτι σε κατάστημα. 

Δημοσ.

Τον ts τον ενδιαφερει η συνδεσιμότητα (και καλα εκανε που δεν μιλησε για "ποιοτητα")

αποψη μου για "ποιοτητα  ηχου" στα 500-600 euro- ενα ζευγαρι ηχεια (stereo) μαζι με καποιον ενισχυτη.

Δημοσ.

Αυτο ειναι αλλο (ενισχυτης και ηχεια) εδω μιλαμε για 5.1 και η διαφωνια με τον φιλο πιο πανω,αυτος λεει με διπλασια λεφτα παιρνεις καλυτερο 5.1 εγω λεω τριπλασια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!! Μια ερώτηση.. Μόλις ενεργοποιώ τα ηχεία ακούγεται στιγμιαία ένα κλικ από τα ηχεία μάλλον ηλεκτρικός ήχος επειδή πιθανων ανοίγει ο ενισχυτής... Το κάνει σε κανένα από σας? Είναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
Στις 25/8/2017 στις 1:09 ΜΜ, woox-2 είπε

Φοβερα ηχεια εχω τα θρυλικα z5500,και βρηκα τα z906 σε τιμη χωμα 100 ευρω σε κατασταση καινουργια, απο ενα παιδι που θα εφευγε για το εξωτερικο, πανω κατω ιδιο επιπεδο με τα z5500 μου,και να παρεις κατι καλυτερο απο ηχο γενικα, θελεις τουλαχιστον τριπλασια λεφτα.

Πίτσες μπλε. Και με πολλή άχνη ζάχαρη.

Όλα αυτά τα κομπιουτεροηχεία είναι της πλάκας. Μακριά κι αγαπημένοι. Δεν κάνουν παρά μόνο για γύρω από ένα γραφείο.

Και δεν τίθεται θέμα άποψης ή εμπειρίας εδώ. Έχει να κάνει με το λοβό ακτινοβολίας, τις στάθμες χωρίς παραμόρφωση και φυσικά το δυναμικό του εύρος που είναι αστείο.

Δεν πα να δούλευες και σε τάνκερ... αυτά που γράφεις είναι εντελώς άκυρα. Κάνουν μόνο για σκουπίδια.

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanostc είπε

Καλημέρα σε όλους!! Μια ερώτηση.. Μόλις ενεργοποιώ τα ηχεία ακούγεται στιγμιαία ένα κλικ από τα ηχεία μάλλον ηλεκτρικός ήχος επειδή πιθανων ανοίγει ο ενισχυτής... Το κάνει σε κανένα από σας? Είναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Φυσιολογικος ηχος ειναι.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι 4 μικροί δορυφόροι δεν εχουν διαφορές μεταξύ τους. Αν θέλεις (ή αν δεν σου χωράνε) βάζεις μόνο τα δύο (σαν 2.1 σύστημα) - απλώς χρησιμοποίησε το κοντύτερο καλώδιο για τα δύο εμπρός και το μακρύτερο για τα άλλα δύο πίσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...