Προς το περιεχόμενο

Ειδησεογραφική εκπομπή του CNN στο Snapchat


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο που υπηρχε, σχετικα,  ομως παντα στην αμερικη ειναι ο σεβασμος στην προεδρια ανεξαρτητου προσωπου. Τωρα οι εκ των αριστερων εχουν ξεσαλωσει με τα "impeach trump" και οι εκ των δεξιων παρακαλανε να τελειωσει η τετραετια.

Αυτο που ξεχναμε ολοι ειναι ο τυπος κερδισε χαλαρα και ενδεχεται να το ξανακανει.

Παντως και οι εκ των αριστερων και οι εκ των δεξιων ειναι πραγματικα για να ξερνοβολας με τις μαμακιες τους. Δυστηχως αυτο εχει φτασει και στο ελλαντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά ο Αντι-Τραμπισμός έχει αναχθεί σε θρησκεία των Μ.Μ.Ε. 

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η συμφωνία όλων με ελαχίστων εξαιρέσεων των μεγάλων Μ.Μ.Ε. , πολυεθνικών, γνωστών ηθοποιών/τραγουδιστών κ.α. όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά γενικά σε μια στάση αριστερής κατεύθυνσης σε αντίθεση με παλιά που επικρατούσε η αντίθετη τάση. "Βλέπω" διασυνδέσεις που δεν είναι γνωστές στο κοινό, γιατί απλή σύμπτωση δε μπορεί να είναι. Αλλά ενώ φαίνεται ότι είναι αριστεροί μέχρι αηδίας το δεξιό καπιταλιστικό σύστημα το χτυπάνε μόνο με χάδια. Δε θυμάμαι π.χ. να έχω δει κανένα άρθρο για τον καταναλωτισμό, τις εταιρίες που τον προωθούν σαν τρόπο ζωής και τους διαφημιστές. Είναι περίεργη κατάσταση για μένα που δε γνωρίζω τί παίζεται στα παρασκήνια


Για το θέμα του Charlottesville, τους έχω δει και τους δύο από κοντά και χωρίς υπερβολές αν τα δύο άκρα αφηνόταν να συναντηθούν ανενόχλητα θα υπήρχαν νεκροί κάθε φορά.  Ένας politically correct πρόεδρος ενώ το γνωρίζει αυτό καταδικάζει μόνο τους δεξιοφασιστες και τα Μ.Μ.Ε. χειροκροτούν. Ο Τράμπας όμως δεν είναι politically correct. Πραγματικά όμως δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, χάσιμο χρόνου είναι

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστευω πλεον οτι εχουμε φτασει σε ενα σημειο , οπου δεν υπαρχει ενημερωση. Ολοι εχουν ατζεντα και προσπαθουν να επηρεασουν.

 

Αυτό γίνεται από πάντα.

Τα ΜΜΕ γεννήθηκαν γι αυτό το πράγμα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω απλα ποτε δεν γινοταν τοσο ξεδιαντροπα. Και επισης παλαιοτερα υπηρχαν καποιες νησιδες αντικειμενικοτητας. Τωρα πια εχουν ξεφτιλιστει τα παντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το που ο Trump έμεινε μόνος στην κούρσα το κόμμα και το Fox τον στήριξαν ανοιχτά, δεν καταλαβαίνω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο ν' αντιληφθείς αυτό που λέω.

 

Πριν κριθεί το αποτέλεσμα το Fox ήταν γενικά κατά Trump παρόλο που αρκετοί εκεί μέσα τον στήριζαν έμμεσα και άμεσα.

 

Αυτό φαίνεται και από τον τηλεοπτικό χρόνο που του έδιναν από το '15 ήδη.

 

 

Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω τι μου λες. Εσύ δε καταλαβαίνεις τι σου λέω, σε διορθώνω και ξαναλές τα ίδια. ΤO FOX ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ! ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ! Αυτό σου λέω και δεν εννοείς να το καταλάβεις. Το Fοx όποτε χρειάζεται να υποστηρίξει τον Τραμπ, το κάνει δι' εξαναγκασμού λόγω κόμματος. Παράλληλα, συνεχίζει και τον πολεμάει. Ακόμη και τώρα που μιλάμε.

 

 

Ο τρόπος που ο Trump χειρίστηκε το Charlottesville ήταν τέρμα ηλίθιος και απλά δείχνει την ανικανότητά του.

 

Η αρχική δήλωση ήταν απλά για τα μπάζα και έριξε λάδι στην φωτιά δίνοντας πάτημα στην άλλη πλευρά ν' ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους τόνους.

 

Και ενώ η κριτική κατά Trump έρχεται από παντού αυτός κάθεται και σφυρίζει κλέφτικα για μέρες.

 

 

 

Μια χαρά χειρίστηκε το Σάρλοτσβιλ. Στο Σάρλοτσβιλ πήγαν πολλοί Αμερικανοί πατριώτες, εθνικιστές και παρείσφρησαν και κάποιοι νεοναζί (τους οποίους απεχθάνομαι) να διαδηλώσουν ειρηνικά. Συμπτωματικά, οι επιδοτούμενοι από τον Σόρος Antifa και BLM τους επιτέθηκαν και προκάλεσαν τα επεισόδια, επεισόδια που δεν θα είχαν συμβεί αν δεν πήγαιναν. Η αρχική δήλωση του Τραμπ έγινε εν μέσω μιας ομιλίας και δεν είχε επαρκή ενημέρωση. Εσένα τι σε ενόχλησε? Ότι μίλησε για δυο άκρα? Γιατί, μήπως δεν υπάρχουν δυο άκρα? Οι αριστεροί τραμπούκοι είναι καλοί και οι δεξιοί τραμπούκοι κακοί? Η κριτική που έρχεται από "παντού", ουσιαστικά έχει μια και μόνο πηγή: τους Δημοκρατικούς, τα κανάλια των οποίων εδώ και 2 εβδομάδες ρίχνουν απίστευτη αβάντα στους ακροαριστερούς κουκουλοφόρους. (το κεφάλαιο υποστηρίζει τους αναρχοκομμουνιστές, καταλαβαίνεις τι παίζεται εδώ?)

 

Σταμάτα να παπαγαλίζεις ότι ακούς στο CNN, το ABC και το ΜSNBC. Έδω έβγαλαν "υπέρμαχο της δουλείας" τον στρατηγό Robert E. Lee ρε. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!!

 

 

Μου αρέσει πάντως που χαρακτηρίζεις την "προπαγάνδα" συστημική όταν καιρό τώρα το σύστημα είναι οι Ρεπουμπλικάνοι.

 

 

Τον καημένο τον Trump, παρεξηγούν όλοι τα λεγόμενά του και βλέπει Fox νυχθημερόν για να πνίξει τον πόνο του ο καημένος.

 

 

 

Δε σε παρεξηγώ. Έτσι ακούς να λέει ο ΣΚΑΙ, ο αναμεταδότης των Δημοκρατικών φιλελέδων, αυτά λες. Άλλο Ρεπουμπλικάνοι, άλλο Τραμπ. Ρεπουμπλικάνος είναι και ο ΜαΚέην, το σκυλάκι των Δημοκρατικών που επί Ομπάμα έτρεχε να στηρίξει τους νεοναζί της Ουκρανίας και πολεμά μέρα νύχτα τον Τραμπ (εξαιτίας του διασώθηκε το Obamacare).

 

Ο Τραμπ είναι εκτός συστήματος. Υπάρχει το λόμπι της παγκοσμιοποίησης, το οποίο είναι το σύστημα και στο οποίο ανήκουν οι απανταχού φιλελέδες και αριστεροί και υπάρχει και η παράταξη των συντηρητικών που εκπροσωπείται από πρόσωπα όπως ο Τραμπ και ο Πούτιν τα οποία υποστηρίζουν την ύπαρξη αυτόνομων κρατών-εθνών και τις παραδοσιακές αξίες. Μέσα στους Ρεπουμπλικάνους υπάρχουν πολλοί νεοσυντηρητικοί οι οποίο είναι τσιράκια του πρώτου λόμπι όπως ο στρατηγός MακΜάστερ. Συμπτωματικά πάντα, όλα τα συστημικά-νεοταξικά ΜΜΕ πολεμούν αυτά τα δυο πρόσωπα. Γιατί άραγε, απορώ...

 

Από όσα έχουν καταλογίσει στον Τραμπ τα βοθροκάναλα, τα 9/10 είναι ψέματα. Ποιος θα ξεχάσει τη φούσκα, το απίστευτο fake news του συστήματος για το δήθεν όργιο του Τραμπ με Ρωσίδες στη Μόσχα?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...