Liam Lawrence Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, μπορω να ρυθμισω το Ρουτερ μου να εχει συγκεκριμενη ταχυτητα Upload και Download...Δηλαδη αν εχω 24αρα να μου δινει τα 4 για upload και τα αλλα 20 για Download?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ΟΧΙ,δεν μπορείς να κανεις κάτι τετοιο 1
Liam Lawrence Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Mου ειπαν απο το καταστημα οτι γινεται για αυτο ρωταω
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 μεσα σε καποια ρουτερ υπαρχει το qos που ρυθμιζεις Priority.χλωμο το κοβω το speedport του οτε να εχει bandwidth management αλλα μπορεις να το κοιταξεις.επισης ειναι μεχρι 24 για downLoad και μεχρι 1 για upload sto adsl.οποτε δεν γινεται να δωσεις 20 down Και 4 up.αν θες μεγαλο Up πας vdsl ειτε 30 /2,5 ειτε 50 με 5. με annex m το adsl δινει 2Mbit upload για οσες εταρειες και γραμμες το υποστηριζουν
infin1tyGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μάλλον δεν κατάλαβες καλά αυτό που σου είπαν. Το ότι έχεις έως 24 Mbps γραμμή αναφέρεται στο download. Το upload σου είναι έως 1 Mbps. Αυτό δεν αλλάζει με καμία ρύθμιση στο router σου. Ίσως να μπορείς να βάλεις περιορισμό στο πόσο θα κατεβάζει μόνο.
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, μπορω να ρυθμισω το Ρουτερ μου να εχει συγκεκριμενη ταχυτητα Upload και Download...Δηλαδη αν εχω 24αρα να μου δινει τα 4 για upload και τα αλλα 20 για Download? Μαλλον δεν εγινε κατανοητό αυτό που συζητήσατε με τον οτε. Πρώτον εχεις ΕΩΣ 24/1 δηλαδή εως 24 download και εως 1 upload. Αυτό μειώνεται αναλογα με τη γραμμή σου (ποιοτητα, αποσταση, κλπ). Εσύ μπορει να έχεις (το βλέπεις μεσα στο router) 16 download και 1 upload. Αυτό ΔΕΝ μπορεις να το πειράξεις, ουτε να το σκαλίσεις. Απο την άλλη μπορείς να σκαλίσεις το επιτρεπόμενο traffic για τη wifi συνδεση, αλλά δεν ειμαι σιγουρος αν το εχει σαν ρυθμιση το speedport. Δηλαδή μπορεις να ρυθμίσεις το wifi σου να εχει μεγιστο επιτρεπόμενο 5 download και 0,5 upload (ΕΣΤΩ οτι εχεις 16 down και 1 up), οποτε ολες οι ασυρματες συσκευές θα μοιράζονται αυτό το "σωλήνα". Ετσι όμως αν εχεις συνδεμένο και ethernet η εκεί συσκευή θα εχει διαθέσιμο τουλάχιστον 11down/0,5up και αν οι ασυρματες δεν τραβάνε internet θα φτάνεις το 16/1
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μαλλον δεν εγινε κατανοητό αυτό που συζητήσατε με τον οτε. Πρώτον εχεις ΕΩΣ 24/1 δηλαδή εως 24 download και εως 1 upload. Αυτό μειώνεται αναλογα με τη γραμμή σου (ποιοτητα, αποσταση, κλπ). Εσύ μπορει να έχεις (το βλέπεις μεσα στο router) 16 download και 1 upload. Αυτό ΔΕΝ μπορεις να το πειράξεις, ουτε να το σκαλίσεις. Απο την άλλη μπορείς να σκαλίσεις το επιτρεπόμενο traffic για τη wifi συνδεση, αλλά δεν ειμαι σιγουρος αν το εχει σαν ρυθμιση το speedport. Δηλαδή μπορεις να ρυθμίσεις το wifi σου να εχει μεγιστο επιτρεπόμενο 5 download και 0,5 upload (ΕΣΤΩ οτι εχεις 16 down και 1 up), οποτε ολες οι ασυρματες συσκευές θα μοιράζονται αυτό το "σωλήνα". Ετσι όμως αν εχεις συνδεμένο και ethernet η εκεί συσκευή θα εχει διαθέσιμο τουλάχιστον 11down/0,5up και αν οι ασυρματες δεν τραβάνε internet θα φτάνεις το 16/1 Νομιζω εχει qos αλλα δεν θυμαμαι για bandwidth
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ουτε εγω το θυμάμαι. Θυμαμαι οτι το σκαλίζαμε σε ενα φιλο μου για περιορισμο δευτερου ssid αλλα εχει περασει καιρος και δεν θυμαμαι στα σιγουρα.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δηλαδή ας πούμε οτι εχει qos, μπορεί να ανεβάσει το upload στο 4, γιατί θα τρελαθουμε στο τέλος.
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δεν ειπε κατι τετοιο ο πουλινος. Εγιναν προσθήκες για να καταλαβει ο ts τι μπορει και τι δε μπορει να κανει
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δηλαδή ας πούμε οτι εχει qos, μπορεί να ανεβάσει το upload στο 4, γιατί θα τρελαθουμε στο τέλος. to qos ειναι για να ρυθμισει Priorities δεν ειναι για να ρυθμισει ουτε bandwidth ουτε να αυξησει το Upload εννοειται.απλα το διαβασα γρηγορα το αρχικο ποστ και δεν ειδα τι ηθελε να κανει .νομιζα οτι απλα ηθελε bandwidth Να φτιαξει και οχι να αυξησει το Upload οποτε μετα εκανα προσθηκες.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Λέω και εγώ τι είναι αυτά που γραφουν
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Λέω και εγώ τι είναι αυτά που γραφουν καποιες φορες βλεπεις την ερωτηση και δεν διαβαζεις τα παντα.και εγω διαβασα οτι θελει να μοιρασει την ταχυτητα που ειναι κατι που το ρωτανε συνεχεια απειρα ατομα.οποτε το ματι δεν πηγε σε αυτο που γραφει να δωσω 20 down και 4 up.παιζει να ειναι και το πρωτο ατομο που το ρωτησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα