Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο δεν το ηξερα που λες οτι επιβαρυνουν τον αγοραστη. γιατι επρεπε να το ξερω;

Οκ, δεν το ξέρεις. Η απαλλαγή πρώτη κατοικίας, για την οποία επίσης ρώτησες (άρα γνωρίζεις την ύπαρξή της), ξέρεις τι ακριβώς είναι;

(Να σου θυμίσω ότι είσαι πωλητής)

Δημοσ.

Φυσικα και δε γνωριζω για αυτο ρωταω.Την ανεφερε καποιος παραπανω για αυτο ρωτησα.

Ο "κάποιος παραπάνω" έγραψε: 3% εκτος αν ο αγοραστης εχει απαλλαγη πρωτης κατοικιας.

Εσύ είσαι πωλητής, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο ενδιαφέρεσαι για απαλλαγή πρώτης κατοικίας, φόρους μεταβίβασης κ.α. που δεν σε αφορούν. See my point?

Δημοσ.

Οποτε μονο φορο εισοδηματος πληρωνω.

τι δουλειά έχει ο φόρος εισοδήματος με την πώληση ακινήτου;

τα έχεις βάλει όλα στο μπλεντερ μου φαίνεται

Σου έγραψαν τι χρειάζεται να έχεις για να συνταχθούν τα συμβόλαια

Αυτά φτάνουν 

Δημοσ.

τι δουλειά έχει ο φόρος εισοδήματος με την πώληση ακινήτου;

τα έχεις βάλει όλα στο μπλεντερ μου φαίνεται

Σου έγραψαν τι χρειάζεται να έχεις για να συνταχθούν τα συμβόλαια

Αυτά φτάνουν 

Τρολάρει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι τρολαρει. μαλλον ηξερε ελαχιστα απο αγοραπωλησιες ακινητων γι αυτο και ρωτησε για καθε πιθανη επιβαρυνση και υποχρεωση

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που θα παρω λεφτα στο χερι δεν θα πληρωσω καποιον φορο; Δεν ειναι εισοδημα; Εγω τρολαρω κατα τα αλλα.

οχι δεν θα πληρώσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι ον τοπική.

Για ανταλλαγή διαμερισμάτων, υπάρχει ξεχωριστή διαδικασία ή είναι σα να πουλάς και αγοράζεις ταυτόχρονα;

Δημοσ.

Απο την στιγμη που θα παρω λεφτα στο χερι δεν θα πληρωσω καποιον φορο; Δεν ειναι εισοδημα; Εγω τρολαρω κατα τα αλλα.

Όχι δεν είναι εισόδημα, άλλο πράγμα το εισόδημα και άλλο η μεταβιβαστική πληρωμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...