kirileman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αυτο δεν το ηξερα που λες οτι επιβαρυνουν τον αγοραστη. γιατι επρεπε να το ξερω; Οκ, δεν το ξέρεις. Η απαλλαγή πρώτη κατοικίας, για την οποία επίσης ρώτησες (άρα γνωρίζεις την ύπαρξή της), ξέρεις τι ακριβώς είναι; (Να σου θυμίσω ότι είσαι πωλητής)
μπιπ μπιπ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Φυσικα και δε γνωριζω για αυτο ρωταω.Την ανεφερε καποιος παραπανω για αυτο ρωτησα.
kirileman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Φυσικα και δε γνωριζω για αυτο ρωταω.Την ανεφερε καποιος παραπανω για αυτο ρωτησα. Ο "κάποιος παραπάνω" έγραψε: 3% εκτος αν ο αγοραστης εχει απαλλαγη πρωτης κατοικιας. Εσύ είσαι πωλητής, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο ενδιαφέρεσαι για απαλλαγή πρώτης κατοικίας, φόρους μεταβίβασης κ.α. που δεν σε αφορούν. See my point?
μπιπ μπιπ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οποτε μονο φορο εισοδηματος πληρωνω.
SnapShot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οποτε μονο φορο εισοδηματος πληρωνω. τι δουλειά έχει ο φόρος εισοδήματος με την πώληση ακινήτου; τα έχεις βάλει όλα στο μπλεντερ μου φαίνεται Σου έγραψαν τι χρειάζεται να έχεις για να συνταχθούν τα συμβόλαια Αυτά φτάνουν
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 τι δουλειά έχει ο φόρος εισοδήματος με την πώληση ακινήτου; τα έχεις βάλει όλα στο μπλεντερ μου φαίνεται Σου έγραψαν τι χρειάζεται να έχεις για να συνταχθούν τα συμβόλαια Αυτά φτάνουν Τρολάρει, δεν εξηγείται αλλιώς.
esem Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 δεν νομιζω οτι τρολαρει. μαλλον ηξερε ελαχιστα απο αγοραπωλησιες ακινητων γι αυτο και ρωτησε για καθε πιθανη επιβαρυνση και υποχρεωση 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Απο την στιγμη που θα παρω λεφτα στο χερι δεν θα πληρωσω καποιον φορο; Δεν ειναι εισοδημα; Εγω τρολαρω κατα τα αλλα.
SnapShot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Απο την στιγμη που θα παρω λεφτα στο χερι δεν θα πληρωσω καποιον φορο; Δεν ειναι εισοδημα; Εγω τρολαρω κατα τα αλλα. οχι δεν θα πληρώσεις
παπι Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Να ρωτήσω και γω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι ον τοπική. Για ανταλλαγή διαμερισμάτων, υπάρχει ξεχωριστή διαδικασία ή είναι σα να πουλάς και αγοράζεις ταυτόχρονα;
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Απο την στιγμη που θα παρω λεφτα στο χερι δεν θα πληρωσω καποιον φορο; Δεν ειναι εισοδημα; Εγω τρολαρω κατα τα αλλα. Όχι δεν είναι εισόδημα, άλλο πράγμα το εισόδημα και άλλο η μεταβιβαστική πληρωμή.
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 κανενα απολυτως, για αυτο του λεω να χαλρωσει κιολας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα