Touristas101 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Σίγουρα κάτι τρέχει αλλά μην πολυασχολείσαι με το θέμα τρελαίνεσαι εκτός του οτι αφορμή ψάχνουν να βρουν οι άλλοι για να σε γελοιοποιήσουν. Σίγουρα κάτι δεν τρέχει... μέσα στο μυαλό όλων όσοι πιστεύουν τέτοια πράματα. πρόσεξε τα λόγια σου, θα ματιάξεις το τόπικ και όταν κλειδώσει θα είσαι σε φάση "και τόπα! εγώ!" 2
HALF EVIL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη 3
Alex-V Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δεν υπαρχετε. Πραγματικα. Ο μοναδικος που προσπαθησε να απαντησει σοβαρα ηταν ο touristas. Μονο να ειρωνευεστε ξερετε καποιοι. Αν δεν θελετε να συζητησετε μην απαντατε καθολου. Και ας κλειδωθει το θεμα αν ειναι τοσο ξεφτιλα σαν θεμα και ειμαι εγω ο αμορφωτος. Μονο εδω μεσα γινονται αυτα. Μεσα στην μαγκια ειστε ορισμενα μελη τοσα χρονια που ειμαι μελος και το παρατηρω. Σας εφαγε η σοβαροτητα και το υψηλο iq. Επισης ουτε με ενδιαφερει αν σας την λεω ουτε το ποσο ετων ειστε μερικοι. Ας κλειδωθει να τελειωνουμε 1
vairass Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Για να ξεκαθαρισω. Για το κινητο εφερα παραδειγμα. Δεν το επαθα. Επισης δεν πολυπιστευω σε τετοια. Απλα καποιες φορες σε κανει να αναρωτιεσαι αν σου συμβει κατι. Σε βαζει να σκεφτεσαι διαφορα. Καλύτερα να πιστεύεις...
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Βάλε μια φώτο σου στο Facebook με κάνα νιμου καλό ή να κρατάς 500 ευρώ, σε 3-4 ώρες θα αρχίζεις να νιώθεις ιδρώτα, ταχυκαρδία κλπ.... Θα είσαι πριν τον θάνατο. logic fallacy αν είναι με "κάνα νιμου καλό" έτσι κι αλλιώς οι πιθανότητης να νιωθεις ιδρώτα ανά 3-4 ώρες είναι ήδη αρκετά μεγάλες.
feniaCat Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 logic fallacy αν είναι με "κάνα νιμου καλό" έτσι κι αλλιώς οι πιθανότητης να νιωθεις ιδρώτα ανά 3-4 ώρες είναι ήδη αρκετά μεγάλες. θα τρεμει μην εξαφανιστουν τα 500αρικα; 1
Anorymous Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ξερω. Θα φαω κραξιμο και τρολ. Αλλα ειλικρινα πιστευετε σε κατι απο αυτα; σας εχει τυχει πχ να σας ζηλευουν τοσο πολυ που κατι να σας παει στραβα λογω γλωσσοφαγιας; να μη θελουν το καλο σας καποιοι ανθρωποι; Τι εννοω. Πχ αγορασες ενα καλο κινητο. Και που τα βρηκε τα λεφτα ο αλλος και κοιτα κινηταρα που πηρε και μεσα σε κατι μερες πχ να σας το κλεψουν ναι πιστευω, μαλιστα αν στραβωσω με κατι πολυ και βρισω 99% θα γινει πχ με εχει τσαντισει γκαρσονη και μετα απο ενα λεπτο απο τις "καταρες" που εφαγε του επεσαν κατω τα ποτηρια που μαζευε απο ενα τραπεζι, μια αλλη φορα μια γρια κατι μου ειπε και μετα απο λιγο σαβουριαστηκε. επισης οταν καποιος δεν θελω να ερθει η να παω εγω κατι γινετε και χαλαει συναντηση και μετα βγαινω και απο πανω 1
Gtr34 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν έπιαναν οι κατάρες και οι γλωσσοφαγιές θα έπρεπε να είχε αποδεκατιστεί η Βουλή . 1
Anorymous Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν έπιαναν οι κατάρες και οι γλωσσοφαγιές θα έπρεπε να είχε αποδεκατιστεί η Βουλή . δεν πιανουν απο ολους και δεν πιανουν παντα πιστευω ομως οτι οταν καποιος εχει πραγματικα αδικησει ατομα τοτε πολυ πιθανο κατι κακο θα παθει το εχω δει σε πολλες περιπτωσεις αυτο
vairass Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν έπιαναν οι κατάρες και οι γλωσσοφαγιές θα έπρεπε να είχε αποδεκατιστεί η Βουλή . Δεν πιάνουν σε όλους και δεν πιάνουν από όλους, συνήθως πιάνουν από άτομα που γεννήθηκαν Σάββατο... Κάντε τεστ και θα δείτε ότι πιάνει.
xristos97 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγώ πιστεύω πως μπορεί να σε επηρεάσει η γλωσσοφαγιά με την έννοια ότι θα νιώσεις αρνητικά και λόγω αυτής της αρνητικότητας να κάνεις κάτι στραβά που ειδάλλως δεν θα το έκανες αφού θα ήσουν "υγιής" πνευματικά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πάρτε μια κατάρα: Καλό Χειμώνα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις