Darkila Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ψάχνω να βρω ελληνικά βιβλία επικής φαντασίας (σαν το lord of the rings για αυτούς που δεν ξέρουν) αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Έκανα ένα search στο google αλλά και πάλι μου βγάζει μεταφρασμένα βιβλία. Εγώ ψάχνω από Έλληνες συγγραφείς, όχι απαραίτητα για να διαβάσω, κυρίως από περιέργεια. Ξέρει κανένας τίποτα;
Whitefanged Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ομήρου Ηλιάδα, Ομήρου Οδύσσεια. Επικά. κι όχι απαραίτητα φαντασίας 5
YMIB Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Έχω ξεκινήσει και γράφω ένα αλλά θα μου πάρει πολλά χρόνια να το τελειώσω. Δεν κάνω πλάκα.
Mr.Basil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ψάχνω να βρω ελληνικά βιβλία επικής φαντασίας (σαν το lord of the rings για αυτούς που δεν ξέρουν) αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Έκανα ένα search στο google αλλά και πάλι μου βγάζει μεταφρασμένα βιβλία. Εγώ ψάχνω από Έλληνες συγγραφείς, όχι απαραίτητα για να διαβάσω, κυρίως από περιέργεια. Ξέρει κανένας τίποτα; Δοκίμασε "Τα χρονικά του δρακοφοίνικα" του Γιάννη Ρουμπούλια. Είναι σειρά κόμικς βέβαια και όχι βιβλίο αλλά είναι στο πνεύμα αυτών που ζητάς και είναι βραβευμένα. Επίσης κοίτα και την ωραία ταινία Site: Αδάμαστος που βασίζεται σε αυτά. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μπορείς να διαβάσεις και το "ανάπτυξη στην Ελλάδα (2009-2019)". 1
Getta Robo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Κοιταξε για τις κυκλοφοριες της ΑΛΕΦ (Αθηναικη Λεσχη Επιστημονικης Φαντασιας). Εκδιδουν κυκλοφοριες απο Ελληνες συγγραφεις. 2
Koromaru Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Στο sff.gr υπάρχει ολόκληρη κατηγορία με threads αφιερωμένα στην ελληνική φαντασία: http://community.sff.gr/forum/82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα