ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπερα στο φορουμ !! Μετα απο 4 χρονια αποφασισα να αφησω τον τιμιο εργατη που ειχα και να παρω ενα νεο κινητο ..η κοπελα μ εχει ενα s6 edge το οποιο λιγο που το εχω δει ..δειχνει εκπληκτικο οποτε θα ηθελα κατι παρομοιο ή κ ακομα καλητερο στα λευτα που διαθετω ..ας συμπληρωσω την φορμα λοιπον . 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 (αν αξιζει δινω και μεχρι 300) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):ερχομενος απο ενα κιν που με το ζορι σερφαρα στο ιντερνετ ..οφειλω να πω οτι δεν ειμαι απαιτιτικος χρηστης 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν θελω να ειναι μεγαλη ..να ειναι βολικη ..οχι οπως ενα windows 640 xl που επεσε στα χερια μου 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Καλοδεχουμε 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να ειναι τουλαχιστον "μετριες " 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; δεν θα ελεγα οχι ..(αν αυτο δεν επιρρεαζει την αποδοση ) 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;ναι εκτως αν με καλυπτει η εσωτερικη μνημη 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα ακουγετε καλο ???? 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; αδιαφορο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ειχα android και εχω μεινει ικανοποιημενος 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να μην με εγκαταλειπει οταν το χρειαζομαι (να βγαζει 12-15 ωρες ) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν εχω θεμα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;επιφοβος για μεταχειρησμενα Ελπιζω να βοηθησα με την φορμα ...για να ειμαι ειλικρινης θα ηθελα να παρω το 1+5 ή 1+3Τ αλλα εφοσον δεν εχω τα λευτα θα συμβιβαστω με κτ λιγοτερο !ευχαριστω !!
dimips Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Site: xiaominote 4x - 170 euro Site: Huaweihonor 8 - 293 euro Site: IphoneSE - 286 To 4x φημίζεται για τη καλή μπαταρία και θα σου είναι μια χαρά για την απλή χρήση που το θες, θα σου βγει και στα 170 ευρώ. Το honor 8 είναι απ τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Το iPhone SE ως εναλλακτική αν θες να πας για αλλαγή σε iOS, είναι αρκετά μικρό, γρήγορο έχει αρκετά καλή μπαταρία και κάμερα και μπορεί να σε βολέψει. 2
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Συγκρινοντας το honor8 με το p9 ηή το p10 lite ποια ειναι η αποψη σου ?
dimips Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Συγκρινοντας το honor8 με το p9 ηή το p10 lite ποια ειναι η αποψη σου ? Νομίζω πως είναι καλύτερο κι απ τα δυο. Αν θες ράδιο και να γλυτώσεις κάποια χρήματα πας στο P10 lite.
ziaba Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 δες και 1+3 σε μτχ http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/959493-astoneshing-oneplus-3-gold-eu-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82/ http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/966897-oneplus-3-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5/ http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/956353-oneplus-3/
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Κάνε μια θυσία ακόμη(20-25€)και πάρε αυτό και δεν θα σε απογοητεύσει https://www.skroutz.gr/s/9941623/Lenovo-Moto-Z-Play-Dual-32GB.html Μετά πας εδώ https://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html?from=recommendations Και δω https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html?from=recommendations
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καταρχας να αναφερο το εξης ..με ενδιαφερει περισσοτερο μια καλη καμερα απο καλη μπαταρια ...(το αναφερω επειδη γινονται αρκετες προτασεις για κινητα με καλη αυτονομια θυσιαζονταςτην καμερα ..αν κανω λαθος να με συγχωρητε ) Επισης saruman ..δεν μπορω να πω οτι τα λενοβο με τραβαμε τοσο οσο τα huawei που προαναφερθηκαν (μαλλον ειμαι θυμα μαρκετνγκ , παρολο που αυτο σπουδαζω ????) . Το j7 φαινεται πολυ ωραιο και αξιολογο παντως ..αν το βαλπυμε διπλα με το honor8 , who is the winer ? Ziaba e εριξα μια ματια στις αγκελιες και πραγματικα ενα 1+3 θα ηταν κατι εξαιρετικο (αν και θα προτησμουδσα το 1+3Τ) αλλα επειδη δεν εχω παρει ποτε κατι μεταχειρησμενο ειιμαι πολυ επιφοβος και δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω καποιον αλλον ..εσυ τι θα εκανες στην θεση μου ? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδισ
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ανάμεσα στο J7 και honor 8 με βάσει κάμερας το honor. Είναι επιπέδου P9. Συγκρινοντας το honor8 με το p9 ηή το p10 lite ποια ειναι η αποψη σου ?P9Honor 8 P10 lite με J7(17) Με βάσει την κάμερα
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 και σε τι υστερεί κατα την γνωμη σου το Ρ9 με το j7(17) ?? επισης σε θεμα καμερα το 1+3 ειναι καλητερο του Ρ9 ??
AggelosTz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα καλύτερα iphone SE και ας θυσιάσεις σε ίντσες οθόνης. Πάντως συνέκρινα φωτογραφίες του p9 lite με το iPhone 5s μου σε εσωτερικό χώρο και το 5s έχει καλύτερα ISO και καλύτερη οξύτητα. Σε καλό φως δεν θα δεις σούπερ διάφορες. Επομένως πιστεύω ότι SE vs p10lite το iphone θα αποδίδει καλύτερα στην φωτογραφική. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το λογισμικό όχι μόνο τα megapixel. Το iphone αποδίδει καλύτερα τα jpeg σε χρωμα και δυναμικό εύρος με βάση τα κινητά που κοιτάς. Αν μου έλεγες s7 θα σου έλεγα καλύτερο σαφώς το s7. 1
saruman123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 και σε τι υστερεί κατα την γνωμη σου το Ρ9 με το j7(17) ?? επισης σε θεμα καμερα το 1+3 ειναι καλητερο του Ρ9 ??Τα αρνητικά του J7 είναι H κάμερα στερείτε του OIS Μέτρια GPU Νομίζω πως ναι το 1+3 είναι καλύτερο
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Χμμ ειμαι αναμεσα στο Ρ9 καινουριο και το 1+3 μεταχ ....επισης διαβασα ενα αρθρο για το lg g6 οτι ειναι οτι καλητερο στα χρηματα που ειναι τρ ..οποτε αν ανεβω ενα 90αρι ακομα (390) το g6 ειναι μονοδρομος ?
saruman123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Χμμ ειμαι αναμεσα στο Ρ9 καινουριο και το 1+3 μεταχ ....επισης διαβασα ενα αρθρο για το lg g6 οτι ειναι οτι καλητερο στα χρηματα που ειναι τρ ..οποτε αν ανεβω ενα 90αρι ακομα (390) το g6 ειναι μονοδρομος ?Ναι είναι το ποιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο κάτω των 400€
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 σε θέμα καμερας g6 καλητερο απο Ρ9 ? και εφοσον τα πιασαμε τα 400 ..τι ειναι άλλα 10 ? για το Ρ10 τι παίζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα