Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Ειμαι συνδρομητής wind ADSL για αρκετά χρόνια, και αποφάσισα να αναβαθμίσω σε VDSL.

Αρχικά θελω να ρωτίσω για το bandwidth, όσοι έχετε wind vdsl, είστε ευχαριστημένοι;

Εδώ ειναι τα τωρινά (ADSL) στατιστικά μου, μπορείτε να μου πείτε πάνω κάτω πόσο θα πιάνω με vdsl;

Upstream	        Downstream
Current Rate (Kbps)	1021	                19032
Max Rate (Kbps)	        1116	                19788
SNR Margin (dB)	        12.2	                8.1
Line Attenuation (dB)	12	                19.5
Errors (Pkts)	        0	                0

Επίσης σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το fastpath. Τι λέτε; Θα εχω disconnects; Θα μου προτίνατε να το κάνω; (Παίζω online games) Θα μειώσει σημαντικα την ταχύτητα;

Note: είμαι περίπου 700 μέτρα απο DSLAM

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας!

Δημοσ.

Εάν βρίσκεσαι σε περιοχή που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ (νέα KV) τότε σίγουρα θα πιάνεις κοντά στις ονομαστικές ταχύτητες. 

Εάν όχι, θα έχεις κάποιες απώλειες λόγω των 700μ. χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Εάν βρίσκεσαι σε περιοχή που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ (νέα KV) τότε σίγουρα θα πιάνεις κοντά στις ονομαστικές ταχύτητες. 

Εάν όχι, θα έχεις κάποιες απώλειες λόγω των 700μ. χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ.

Μπορώ να ξέρω αν είμαι κοντά σε νέα KV; το κοντινότερο DSLAM σε μένα ειναι αυτό http://fttxgr.eu/map?id=3183

Επίσης αν όχι, εννοείς απώλειες πάνω απο 10mbps;

Δημοσ.

Το ότι δεν έχει περαστεί στο χάρτη καμία νέα καμπίνα (KV) στις Σέρρες δεν μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί αυτές, πολύ περισσότερο αφού ήταν στο πρόγραμμα από το 2014. Με μια γρήγορη ματιά στο Google Earth βρήκα νέες καμπίνες τουλάχιστον στη Λεωφ. Μεραρχίας.

Ψάξε στη γειτονιά σου να βρεις τις νέες γκρι 3φυλλες ή 2 φυλλες καμπίνες του ΟΤΕ.

Επίσης, αν μένεις σε πολυκατοικία, στον κατανεμητή του ΟΤΕ που βρίσκεται στο υπόγειο γράφει τον αριθμό της καμπίνα μέσω της οποίας συνδέεσαι με το ΑΚ. Τέλος, ρώτησε στην Wind για διαθεσιμότητα vdsl.

Δημοσ.

Το ότι δεν έχει περαστεί στο χάρτη καμία νέα καμπίνα (KV) στις Σέρρες δεν μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί αυτές, πολύ περισσότερο αφού ήταν στο πρόγραμμα από το 2014. Με μια γρήγορη ματιά στο Google Earth βρήκα νέες καμπίνες τουλάχιστον στη Λεωφ. Μεραρχίας.

Ψάξε στη γειτονιά σου να βρεις τις νέες γκρι 3φυλλες ή 2 φυλλες καμπίνες του ΟΤΕ.

Επίσης, αν μένεις σε πολυκατοικία, στον κατανεμητή του ΟΤΕ που βρίσκεται στο υπόγειο γράφει τον αριθμό της καμπίνα μέσω της οποίας συνδέεσαι με το ΑΚ. Τέλος, ρώτησε στην Wind για διαθεσιμότητα vdsl.

Με συγχωρείς για την ερώτηση, μπορεί να φανεί κουτή αλλα τόση ώρα προσπαθώ να βρω απο το Google Earth καμπίνες στη Λεωφόρο Μεραρχίας και δεν μπορώ!

Πώς ακριβώς τις βρίσκεις;

Όσο για τη διαθεσιμότητα, το έχω επιβεβαιώσει ήδη, μου έχουν κάνει και οι ίδιοι πρόταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...