divnt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Επειδη πλέον εχω παρα πολλές σελίδες που ειμαι μέλος, διαχειρίζομαι server κλπ και γίνεται χαμός απο κωδικούς αποφάσισα να βάλω ενα password manager και να τους αποθηκεύω εκει. Πάνω απ'ολα να ειναι όσο πιο ασφαλή γίνετε. Να λειτουργεί σωστα σε macOS αλλα και Windows. Να εχει browser extensions που κανει auto fill και login σε ιστοσελίδες Και να παίζει σωστα σε mobile συσκευή (iOS). Γενικα να εχει τις περισσότερες σχετικές επιλογές που μπορει να διευκολύνει κάποιον σχετικα με αποθήκευση κωδικων και να λειτουργεί σωστα. Μέχρι τωρα απο αυτα που κοίταξα εχω καταλήξει ανάμεσα στα 1Password και LastPass. Μεταξύ των 2 αν χρησιμοποιείτε κάποιο ποιο προτείνετε και γιατι; Δεκτη κάθε πρόταση για κάποιο άλλο εξίσου καλό πρόγραμμα. 1
hdonoblepsias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ΣΩΘΗΚΑ με το safeincloud, που την κάθε καταχώριση την φτιαχνεις και όπως θες. Το αρχείο τον κωδικών αποθηκεύεται με ισχυρη κρυπτογράφηση στο δικο σου cloud (Dropbox,Google drive κλπ) ή τοπικά. Δοκίμασε το αν θες, είναι 100% δωρεάν για desktop αλλά οι εφαρμογές για iOS και android έχουν και δωρεάν lite εκδοση αλλά για την full πρεπει να πληρώσεις (κάνα 5€ μια φορά εφάπαξ). 2
petroudis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΩΘΗΚΑ με το safeincloud, που την κάθε καταχώριση την φτιαχνεις και όπως θες. Το αρχείο τον κωδικών αποθηκεύεται με ισχυρη κρυπτογράφηση στο δικο σου cloud (Dropbox,Google drive κλπ) ή τοπικά. Δοκίμασε το αν θες, είναι 100% δωρεάν για desktop αλλά οι εφαρμογές για iOS και android έχουν και δωρεάν lite εκδοση αλλά για την full πρεπει να πληρώσεις (κάνα 5€ μια φορά εφάπαξ). Εδώ και 2 χρόνια έχει γίνει το απαραίτητο μου, άψογη εφαρμογή. 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πάρα πολύ, σώθηκα και γω αφού έψαχνα κάτι παρόμοιο. 1
DeadElectron Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Χρησιμοποιούσα για καιρό το LastPass αλλά επειδή είμαι περίεργος (και είχαν γίνει μερικά breaches) αποφάσισα να το γυρίσω locally με το KeePass. Το KeePass έχει και αυτό auto-type functionality. Αν θέλεις να το τρέξεις σε macOS τότε θα δεις εδώ μια σειρά από ports για άλλες πλατφόρμες (εκτός των Windows) στις οποίες έχει κάνει contribute το KeePass. Για να είμαι ξεκάθαρος, το έχω δοκιμάσει μόνο σε περιβάλλον Windows.
flyer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Από εμένα 1password. To χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια. Στην αρχή σαν stand alone app σε όλες τις συσκευές μου (pc's, mac's, iphone's) και τώρα με family account. Εφαρμογή γρήγορη, ασφαλέστατη, ευέλικτη, χρηστική. Αν παρακολουθήσεις το blog τους θα σου δημιουργηθεί αμέσως μία αίσθηση εμπιστοσύνης προς το προϊόν τους (μιας εμπιστοσύνης που μέχρι στιγμής είναι δικαιολογημένη). 2
stelios18120 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω σαν password manager εχω χρονια το msecure
lykeiarhis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Το lastpass που αναφέρετε παραπάνω σου δίνει μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών δωρεάν χρήση και μετά πρέπει να το αγοράσεις; Σωστά το κατάλαβα;
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Το lastpass που αναφέρετε παραπάνω σου δίνει μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών δωρεάν χρήση και μετά πρέπει να το αγοράσεις; Σωστά το κατάλαβα; Προφανώς και δε το κατάλαβες σωστά
lykeiarhis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς και δε το κατάλαβες σωστά ok το είδα αργότερα...είναι free και αν θέλεις μπορείς να κάνεις upgrade σε μία version με περισσότερα features.
basilis5 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 προσωπικα εχω το lastpass εδω και αρκετα χρονια, κυριως λογω της τιμης του. Ψαχτηκα για 1password και dashlane (δεν ξερω αν εχει windows client) αλλα η διαφορα ηταν σημαντικη. Βεβαια οπως ειπωθηκε, την εχουν πεσει πολλες φορες στο lastpass και εχουν ακουστει διαφορα. Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα και κανω τη δουλεια μου, ενω δεν το χρησιμοποιω για καρτες-ebanking-email και cloud αλλα για ολα τα αλλα. 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Με το lastpass πριν κανενα δυο χρονια δεν ειχε παιχτει καποιο θεμα με υποκλοπες κτλπ;
aces Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΩΘΗΚΑ με το safeincloud, που την κάθε καταχώριση την φτιαχνεις και όπως θες. Το αρχείο τον κωδικών αποθηκεύεται με ισχυρη κρυπτογράφηση στο δικο σου cloud (Dropbox,Google drive κλπ) ή τοπικά. Δοκίμασε το αν θες, είναι 100% δωρεάν για desktop αλλά οι εφαρμογές για iOS και android έχουν και δωρεάν lite εκδοση αλλά για την full πρεπει να πληρώσεις (κάνα 5€ μια φορά εφάπαξ). Σ'ευχαριστουμε και δημοσια οπς εκαναν κ οι υπολοιποι!! οντως προτεινομενο και εχει προσφορα η Pro version για 4 ακομα μερες καπου 3,20 ευρω. Πολυ καλο (+φιλικο) interface & γενικα ευκολο στη χρηση. Απο το android 8 version & επειτα θα υποστηριζεται και το Auto-Fill κ για τους υπολοιπους browsers (εκτος απο το chrome) Ειχα δοκιμασει διαφορα αλλα αυτο ειναι αρκετα βολικο & ευχρηστο και ειπα να κανω και πληρωμη για το Pro.(για multiple devices tablet & mobile) αν και σπανια κανω πληρωμες παρα σε κατι που ειναι τοσο ευχρηστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα