alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλημερα σας Θα ήθελα τη βοηθεια σας για επιλογη μπαταριας απο τις παρακατω: ebay Aliexpress 1 Aliexpress 2 ή οποιαδηποτε αλλη προταση εχετε για μπαταρια καταλληλη για το Huawei Honor 3C H30-U10
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πάρε γνήσια http://www.skroutz.gr/s/7485830/Huawei-HB4742A0RBC-Honor-3C.html
alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πάρε γνήσια http://www.skroutz.gr/s/7485830/Huawei-HB4742A0RBC-Honor-3C.html Ευχαριστω. Δεν εχω καμια αντίρρηση να παρω γνησια απο Ελλαδα. Αλλα το κιντό δεν κυκλοφορει επισημα στη χωρα μας, το εχω αγορασει απο Κινα, και φοβαμαι οτι δεν θα βρω καταλληλη Για παραδειγμα η πρωτη και η δευτερη που κοιταξα απο το λινκ που εστειλες ειναι καταλληλες για Honor 3C Ascend και όχι για το δικό μου Huawei Honor 3C H30-U10
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 χμμμ δεν ξερω τετοια λεπτομερεια. αυτο μονο καποιο καταστημα να παρεις και αν την εχει να πας απο εκει και να δεις αν κανει ή αν ξερουν τηλεφωνικα να σου πουν. Βασικα βλακείες λέω. Άνοιξε την φωτό του λινκ απο το σκρουτζ πανω πανω έχει αυτό "HB4742A0RBC" και αντίστοιχα και η μπαταρία σου έχει ένα αντίστοιχο κωδικό. Αν δεν ταιρίαζουν πες μου τι λέει η μπαταρία σου να ψάξω.
alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 χμμμ δεν ξερω τετοια λεπτομερεια. αυτο μονο καποιο καταστημα να παρεις και αν την εχει να πας απο εκει και να δεις αν κανει ή αν ξερουν τηλεφωνικα να σου πουν. Βασικα βλακείες λέω. Άνοιξε την φωτό του λινκ απο το σκρουτζ πανω πανω έχει αυτό "HB4742A0RBC" και αντίστοιχα και η μπαταρία σου έχει ένα αντίστοιχο κωδικό. Αν δεν ταιρίαζουν πες μου τι λέει η μπαταρία σου να ψάξω. Φίλε ειναι αυτος που εγραψες "HB4742A0RBC"
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 αν ειναι ιδιοι με της μπαταριας σου πηγαινε παρτην αυτη ειναι
alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 αν ειναι ιδιοι με της μπαταριας σου πηγαινε παρτην αυτη ειναι σε ποιο καταστημα κοιταξες απο το skroutz ?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 και το πρώτο κατάστημα που την έχει διαθέσιμη ειναι αξιόπιστο,έχει προταθεί αρκετές φορές για αγορά φορητού υπολογιστή στο αντίστοιχο θέμα.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 βασικα στο πρωτο που ειναι φτηνοτερο αλλα αν ειναι να θες 3 ωρες και 20 ευρω βενζινη για να την παρεις βρες καλυτερα ενα που την εχει λιγο πιο ακριβα και ειναι κοντα σου
alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 και το πρώτο κατάστημα που την έχει διαθέσιμη ειναι αξιόπιστο,έχει προταθεί αρκετές φορές για αγορά φορητού υπολογιστή στο αντίστοιχο θέμα. βασικα στο πρωτο που ειναι φτηνοτερο αλλα αν ειναι να θες 3 ωρες και 20 ευρω βενζινη για να την παρεις βρες καλυτερα ενα που την εχει λιγο πιο ακριβα και ειναι κοντα σου Ευχαριστω πολύ Θα την παραγγειλω από το Electroholic και θα πληρωσω μεταφορικα γιατι ειμαι επαρχια. Δεν μπορω να παω να την παρω. Απλά η διαφορα με την κινα ειναι οτι εκει εχουν μαζι και φορτηστη για την μπαταρια ενω τωρα θα πρεπει να φορτιζω αναγκαστικα το κινητό. Επομενως ειναι μονο για αντικατασταση αυτης που εχω και οχι σαν εναλακτική λυση.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ναι οκ αλλα τυπικα εισαι λιγο πιο εξασφαλισμενος. ρωτα και τι εγγυηση δινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα