kaklikos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ΩΠΑ ΩΠΑ, οταν λεω δυνατοτητα ευρεσης ανταλλακτικων σημαινει να σηκωσω το τηλ, να παρω στην αντιπροσωπεια να τους δωσω κωδικο και να εχω το εξαρτημα που ζηταω γνησιο, καινουργιο! Δεν εννοω να κανω part hunting απο συμβατα μοντελα ουτε απο μεταχειρισμενα, μην τα μπερδευουμε, αυτο δεν ειναι part support! Ενδιαφερον και χαιρομαι, χαιρομαι που εισαι σε καλυτερη κατασταση απο εμενα. Για τι οχημα μιλαμε ; Κοιτα πολλα ανταλλακτικα δεν ειναι συμβατα με τα οπελ και ας εχουν ιδια πλατφορμα. Πχ στο δισκοπλατο απο ελλαδα τα περισσοτερα καταστηματα δεν ειχαν. Αν και βρηκα απο ελλαδα στο εξωτερικο υπηρχαν σιγουρα. Οσον αφορα το γνησιο της sachs εχει καταργηθει και καλυτερα απο την μια διοτι το bearing του ειχε πλαστικο τμημα οπου και ειχε μεγαλυτερη φθορα. Προτιμησα LUK καθως ηταν μεταλλικο. Οσον αφορα προιοντα βελτιωσης υπαρχουν αμετρητα στο maptunparts! 1
bill999r Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 4 ώρες πριν, kaklikos είπε Κοιτα πολλα ανταλλακτικα δεν ειναι συμβατα με τα οπελ Φίλε μου αυτά δεν κάνουν για το δικό σου , γτ εμένα μου τα βγάζει συμβατά. https://onparts.gr/saab/9-3-2002-2015/t-2000cc-210hp/symplektis-metadosi/set-symplekti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα