zoranb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Όταν ένας χρήστης του fb στέλνει μήνυμα σε κάποιον άλλο χρήστη τον οποίο δεν τον έχει φίλο, τι γίνεται ακριβώς με το μήνυμα αυτό; Μπορεί να το διαβάσει το μήνυμα ο άλλος χρήστης και υπό ποιές προϋποθέσεις, μήπως δηλαδή θα πρέπει να γίνουν φίλοι οι δύο χρήστες πρώτα;
lou_melitzanis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ακου φιλε για ολους εχει ο θεος, Ισως το δικο σου αστρο να ναι καπου εκει στο φως. Στο θεμα μας. Λαμβανει request μηνυματος ο μη φιλος. Αν το αποδεχθει το εμφανιζει. Αν οχι το φιλτραρει σε καποιο φακελο 'ανεπιθυμητων'. Σε μπλοκαρε ε; 2
zoranb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Άρα δηλαδή σίγουρα εχει λάβει το request απο εμένα, βλέπει δηλαδή ποιός είμαι! Το θέμα είναι τι κάνει τελικά, εαν προχωράει σε επικοινωνία ή οχι. Δεν είναι πως χάνεται το μήνυμα σε ένα φάκελο ανεπιθύμητων χωρίς καν να καταλάβει κάτι. Σωστά; Τι γίνεται εάν σβηστεί το μήνυμα;
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το μήνυμα το διαβάζει έτσι και αλλιώς. Αν το αποδεχθεί θα ενημερωθείς ότι το διάβασε, αλλιώς θα αναρωτιέσαι όπως τώρα. 1
web_assasin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το μήνυμα το διαβάζει έτσι και αλλιώς. Αν το αποδεχθεί θα ενημερωθείς ότι το διάβασε, αλλιώς θα αναρωτιέσαι όπως τώρα. χαχαχαχα
zoranb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το μήνυμα το διαβάζει έτσι και αλλιώς. Αν το αποδεχθεί θα ενημερωθείς ότι το διάβασε, αλλιώς θα αναρωτιέσαι όπως τώρα. Άρα δεν πάει στα ανεπιθύμητα!
tsioulak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ακου φιλε για ολους εχει ο θεος, Ισως το δικο σου αστρο να ναι καπου εκει στο φως. Στο θεμα μας. Λαμβανει request μηνυματος ο μη φιλος. Αν το αποδεχθει το εμφανιζει. Αν οχι το φιλτραρει σε καποιο φακελο 'ανεπιθυμητων'. Σε μπλοκαρε ε; Να ξερεις δεν εμφανιζονται και πολυ καλα οι ειδοποιησεις αυτες, εμενα με εχει τυχει να δω τετοια ειδοποιηση και 5 μηνες μετα.
konsoulito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Να ξερεις δεν εμφανιζονται και πολυ καλα οι ειδοποιησεις αυτες, εμενα με εχει τυχει να δω τετοια ειδοποιηση και 5 μηνες μετα. Πλέον αυτό έχει αλλάξει. Τουλάχιστον στον δικό μου Facebook λογαριασμό, κάθε φορά που λαμβάνω αίτημα μηνύματος από χρήστη που δεν είναι φίλος μου, λαμβάνω και ειδοποίηση γι'αυτήν.
zoranb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και να ρωτήσω... όταν στέλνει κανείς msg σε έναν που δεν είναι φίλος του, και βγάζει μήνυμα πως πρέπει να τον κάνεις add αυτόν το χρήστη στο messenger... α) μέχρι να τον κάνω add δεν έχει δεί τι του έχω στείλει; β) τι διακαιώματα αποκτά ο χρήστης αυτός εάν τον κάνω add, γίνεται φίλος μου κ μπορεί να δεί τις φωτός μου ή τον έχω μόνο στο messenger κ δεν μπορεί να δεί τίποτα περισσότερο; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα