Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να μην μπαίνω στην αδιάφορη διαμάχη για τα ac

Στην ουσία

Έγραψε ο sadako που ξεκίνησε το νήμα πως ο ενοικιαστής που φεύγει είναι δικηγόρος και χρωστά νοίκια

Αν δείτε πως δεν είναι διατεθειμένος να τα πληρώσει καταγγείλετε τον στον δικηγορικό σύλλογο που ανήκει. Να του το αναφέρεται και πιο πριν αυτό το ενδεχομενο μπας και πάρετε τα λεφτά σας χωρίς τρεξίματα  

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να μην μπαίνω στην αδιάφορη διαμάχη για τα ac

Στην ουσία

Έγραψε ο sadako που ξεκίνησε το νήμα πως ο ενοικιαστής που φεύγει είναι δικηγόρος και χρωστά νοίκια

Αν δείτε πως δεν είναι διατεθειμένος να τα πληρώσει καταγγείλετε τον στον δικηγορικό σύλλογο που ανήκει. Να του το αναφέρεται και πιο πριν αυτό το ενδεχομενο μπας και πάρετε τα λεφτά σας χωρίς τρεξίματα  

Καταγγελία στον δικηγορικό σύλλογο έχει νόημα εφόσον πρόκειται για παράβαση δεοντολογίας και γενικότερα παραπτώματα που αφορούν αποκλειστικά το επάγγελμα του. Το ότι έχει απλήρωτα ενοίκια δεν αφορά το σύλλογο.

• Like 1
Δημοσ.

εχω κάνει καταγγελία στον ΔΣΑ πέρυσι για δικηγόρο που είχε βουλομένα λούκια σε μπαλκόνια του, έβρεξε και τα νερά μπήκαν σε δικό μου σπίτι

Με αυτό τον τρόπο αποζημιώθηκα από τον εν λόγω κύριο  

Δημοσ.

εχω κάνει καταγγελία στον ΔΣΑ πέρυσι για δικηγόρο που είχε βουλομένα λούκια σε μπαλκόνια του, έβρεξε και τα νερά μπήκαν σε δικό μου σπίτι

Με αυτό τον τρόπο αποζημιώθηκα από τον εν λόγω κύριο  

Δεν ξέρω αν ή και κατά πόσο βοήθησε στην δική σου περίπτωση η καταγγελία, αλλά τα απλήρωτα ενοίκια είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα.

Δημοσ.

Αυτο που εκανε ο snapshop, το εχω ξανακουσει για ιατρικο ή δικηγορικο συλογο. Σαν απειλη.

Έχεις ξανακούσει για καταγγελία σε ιατρικό ή δικηγορικό σύλλογο λόγω απλήρωτων ενοικίων?

Δημοσ.

οτιδήποτε συμβάλλει στην αμαύρωση του λειτουργήματος του δικηγόρου μπορείς με στοιχεία και επώνυμα να το καταγγείλεις στον αρμόδιο δικηγορικό σύλλογο 

• Like 1
Δημοσ.

οτιδήποτε συμβάλλει στην αμαύρωση του λειτουργήματος του δικηγόρου μπορείς με στοιχεία και επώνυμα να το καταγγείλεις στον αρμόδιο δικηγορικό σύλλογο 

Τα απλήρωτα ενοίκια από έναν δικηγόρο δηλαδή, κατά τη γνώμη σου, αμαυρώνουν το λειτούργημα του δικηγόρου?

Δημοσ.

Δεν λέει κάτι αυτό, και εγώ γνωρίζω πολύ καλά πως η πλειοψηφία των καταγγελιών που γίνονται είναι αβάσιμες.

Δημοσ.

Φυσικά και είναι λάθος, δοκίμασε 143*0,3 ή διαίρεσε το 143 με το 100 και μετά πολλαπλασίασε το με το 30.

http://2gym-varis.att.sch.gr/files/teachers/Mathimatika/Data/kwtselis1/pososta.htm

Ναί όντως το έχω κάνει λάθος. Είχα δει αυτό το τρόπο απο έναν μαγαζάτορα, έκανε αποφορολόγηση σε ενα προιόν και μου φάνηκε πολύ καλός και εύκολος.

Ευχαριστώ το φίλο Joshua21.

Δημοσ.

Ναί όντως το έχω κάνει λάθος. Είχα δει αυτό το τρόπο απο έναν μαγαζάτορα, έκανε αποφορολόγηση σε ενα προιόν και μου φάνηκε πολύ καλός και εύκολος.

Ευχαριστώ το φίλο Joshua21.

Έτσι γίνεται η αποφορολόγηση, σωστός είναι ο τρόπος αυτός, αλλού έκανες λάθος στον υπολογισμό σου. Το inverter είναι αυτό που έχει 30% μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με το συμβατικό, αλλά εσύ υπολόγισες σαν να έχει το συμβατικό 30% μεγαλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...