Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει συνταγή γυαλιών οράσεως απο τα ΙΚΑ, όπου μου καλύπτουν 100€ απο τα έξοδα. Μου δημιουργήθηκε όμως η εξής απορία: Αν πάρω γυαλιά αξίας μικρότερης του ποσού που διαθέτει το ΙΚΑ, τότε το υπόλοιπο που απομένει τι γίνεται;

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα αερας.

Εγω εχω αλλη απορια. Ειχα κανει περυσι γυαλια ηλιου, αλλα δεν πηγαμε ποτε να παρουμε την επιταγη ή whatever Για τα 100 ευρω ενω ειχα κανει τα χαρτια. Μπορω να γραψω καινουργια γυαλια ή εχασα την ευκαιρια μου?

*Απο τεβε ειμαι εγω

Δημοσ.

Λογικα αερας.

Εγω εχω αλλη απορια. Ειχα κανει περυσι γυαλια ηλιου, αλλα δεν πηγαμε ποτε να παρουμε την επιταγη ή whatever Για τα 100 ευρω ενω ειχα κανει τα χαρτια. Μπορω να γραψω καινουργια γυαλια ή εχασα την ευκαιρια μου?

*Απο τεβε ειμαι εγω

Τα ξανακάνεις (ξαναγράφεις). Μπορείς να πάρεις 100ε κάθε 4 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

τα παιδια καθε 2 χρονια..

Ναι μέχρι την ηλικία των 12 δικαιούνται 120€ κάθε 2 χρόνια.

Τα πληρωνεις μπροστα τα 100 ευρω και μετα τα περνεις πισω η εχει αλλαξει?

Πήγαν να το αλλάξουν αλλά οι οπτικοί δε δέχτηκαν. Τα πληρώνεις και τα βάζουν στο λογαριασμό σου μετά από αρκετούς μήνες.

Δημοσ.

Ναι μέχρι την ηλικία των 12 δικαιούνται 120€ κάθε 2 χρόνια.

Πήγαν να το αλλάξουν αλλά οι οπτικοί δε δέχτηκαν. Τα πληρώνεις και τα βάζουν στο λογαριασμό σου μετά από αρκετούς μήνες.

εμένα μου τα έβαλαν πάνω στο μήνα πάντως...

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου τα έβαλαν πάνω στο μήνα πάντως...

Εξαρτάται από το ταμείο. Μέχρι τον Απρίλιο οι ασθενείς του παλιού ΙΚΑ εξυπηρετούνταν μάλλον πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Επιπλέον παίζει ρόλο και η περιοχή.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αλλαξε κατι στην διαδικασία χορήγησης γυαλιων οράσεως;

Πας στο καταστημα διαλεγεις τα γυαλια και σε πιστωνουν στον λογαριασμό τα λεφτα ή γινεται κατι αλλο; μιλαω πάντα για ασφαλισμενο ικα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Αλλαξε κατι στην διαδικασία χορήγησης γυαλιων οράσεως;

Πας στο καταστημα διαλεγεις τα γυαλια και σε πιστωνουν στον λογαριασμό τα λεφτα ή γινεται κατι αλλο; μιλαω πάντα για ασφαλισμενο ικα

Πας στον συμβεβλημένο γιατρό σου γράφει γυαλιά πας τα παίρνεις και δεν πληρώνεις τίποτα.

Ο οπτικός περιμένει να τα πάρει από το κράτος όταν και εαν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Πας στον συμβεβλημένο γιατρό σου γράφει γυαλιά πας τα παίρνεις και δεν πληρώνεις τίποτα.

Το πρωτο σκελος το εχω κανει, αλλα στο δευτερο νομιζα οτι πληρωνεις ολο το ποσο και μετα τα παιρνεις.

Ετσι οπως τα λες εσυ νομιζω ειναι πιο ευκολο, αρκει να μην εχει φαει πολλες πιστολιες ο οπτικος και δεν ασχολείται πλεον.

Δημοσ.
5 hours ago, eidikos33 said:

Δωσε info γιατι δεν ηταν ετσι και αμφιβαλλω αν το αλλαξανε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που πηγα τωρα σε οπτικο μου ειπε τα πληρωνεις ολα και σε δεκα μερες μπαινουν τα λεφτα αυτο. 

Η δεν μου τα λεει καλα ή ειναι οντως ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...