arcadian61 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω να πάρω ένα κινητό δώρο στην αδερφή μου και διαθέτω μέχρι 200 ευρώ. Έχει τώρα το Lumia 640 Lte και τελευταία ζορίζεται με την μνήμη και την αυτονομία. Ένας φίλος δίνει το P9 του, αγορασμένο τέλος του 2016, με την απόδειξη του και τη χρυσή εγγύηση της Huawei για 3 χρονια. Το έχω δει και είναι άριστο με Spigen θήκη και tempered glass. Μου το δίνει στα 200ευρώ για να πάει σε S8+. Αξίζει να το πάρω ή να συνεχίσω το ψάξιμο για καινούργιο. Έμφαση δίνει στην κάμερα, την αυτονομία.
ziaba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 να ξες έχει μέτρια αυτονομία όπως και η κάμερα πάσχει στο βίντεο κατά τ άλλα στα 200€ δε νομίζω θα βρεις κάτι κλτρο 1
koystado Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά ειναι να το πάρεις αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα σε αυτα τα λεφτά δεν βρίσκεις καλύτερο
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου ειναι του κουτιου και απο αξεσουαρ αξιζει με τα 1000.
arcadian61 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 να ξες έχει μέτρια αυτονομία όπως και η κάμερα πάσχει στο βίντεο κατά τ άλλα στα 200€ δε νομίζω θα βρεις κάτι κλτρο Βασικά οι φωτογραφίες την ενδιαφέρουν, πολύ λιγότερο το βίντεο. Και από εφαρμογές τα κλασσικά browsing, f/b, Viber, YouTube...αυτά! Οπότε μια μέρα θα την βγάζει άνετα. Μια χαρά ειναι να το πάρεις αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα σε αυτα τα λεφτά δεν βρίσκεις καλύτερο Το έχω δει και το έχω δουλέψει και είναι εξαιρετικό. Δεν ξέρω αν σε καινούργιο σε αυτά τα λεφτά, πλησιαζει κάποιο αυτό το πακέτο. Έχει και 2 κάτι χρόνια εγγύηση.
AggelosTz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά και αξίζει. Άλλωστε από καινούργιο σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις μόνο (όχι ότι είναι κακές ) τις lite εκδόσεις από huawei και xiaomi. Εκτός και αν θες να περιμένεις λίγο μπας και πέσει στα 250€ το iphone SE (επειδή είναι κοπέλα και βγαίνει σε ροζ χιχι ).
~mxls~ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Από την περιγραφή σου, αξίζει 100% σε τέτοια τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα