Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας σκέφτομαι να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο από το e-shop Diktyo.xyz. Σε ερώτηση μου για τα χρόνια της εγγύησης μου είπαν ότι έχει 5χρόνια κάτι που δεν ισχύει σε κανένα άλλο e-shop καθώς όλα έχουν τα 2 χρόνια. Τι άποψη έχετε γι αυτό, μήπως έχει αγοράσει κανείς από το συγκεκριμένο e-shop..;;;;;

Δημοσ.

Εχει "αναμικτες" αξιολογησεις το συγκεκριμενο μαγαζι (καποιοι εχουν γραψει αναλυτικα τι εγινε και καποιοι ειναι ευχαριστημενοι)

https://www.bestprice.gr/m/3829/diktyoxyz.html

εφοσον ομως το προιον ειναι δισκος δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα - εκτος αν παραλαβεις τιποτα ανοιγμενη συσκευασια οποτε τους πας για καταγγελια (τραβηγμενο σεναριο)

Τωρα για το θεμα εγγυηση γενικα στην Ελλαδα εινα να μην σου τυχει κατι - οι δισκοι παντως ειναι πιο ανθετικτικοι σε σχεση με αλλα προιοντα που ειναι επηρρεπη σε βλαβες μελλοντικα.

Τελος, αν η διαφορα τιμης ειναι ιδια ή πολυ μικρη στην τιμή καλυτερα να επιλεξεις καποια αλυσιδα κατ/ματων

• Like 1
Δημοσ.

Η επιλογή έγινε γιατί μετά από πολύ ψάξιμο και σε άλλα e-shop όπως και στο plaisio για τον συγκεκριμένο εξωτερικό σκληρό η τιμή έχει αρκετή διαφορά καθώς και τα έξοδα αποστολής είναι τα μικρότερα από τα άλλα e-shop. Άραγε θα είναι η σωστή επιλογή ή παίρνω ρίσκο..;;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βάση νόμου στην συντριπτική πλειοψηφία των προιόντων υπάρχει 2 χρόνια εγγύηση εκτός από ορισμένες κατηγορίες , οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς για 2 έτη είσαι καλυμμένος. Τώρα τα 5 θεωρώ είναι και ψιλοαχρείαστο μιας και δεν αγοράζεις αυτοκίνητο να το κρατήσεις μια 20ετια , αλλά έναν σκληρό που μπορεί μετά από 6 μήνες να θεωρείται απαρχαιωμένος και να είναι και γεμάτος. 

Γνώμη μου είναι πως σε περιπτώσεις μικρής διαφοράς τιμής ( τι θεωρείται "μικρή διαφορά" θα μου πείς ) είναι σοφότερο να επιλέξεις ένα αξιόπιστο κατάστημα με δοκιμασμένο after sales service.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...