Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
εδω και 2 βδομαδες αλλαξα καρτα γραφικων και απο gtx970 πηγα στην Aorus gtx1080.
Ωστοσο, σε καποια παιχνιδια και συγκεκριμενα στο battlefield 1 και στο PUBG μερικες φορες τα frames dropp-αρουν κατω απο τα 60. (γυρω στα 45-50-55) 
Τι μπορει να το προκαλει αυτο;

Το συστημα ειναι το εξης:
CPU:intel i5 4690k (χωρις OC)
RAM: 16GB 

MOBO: MSI Z97S Sli krait

Θετω 2 πιθανα σεναρια προσωπικα.
1) υπαρχει bottleneck που επηρεαζει την αποδοση της καρτας γραφικων μιας και το cpu load καθε φορα που κοιταζω στο task manager ειναι στο 100% (σε game)
2) Υπαρχει καποιο προβλημα με την ψυξη καθως τσεκαρα θερμοκρασιες και ο επεξεργαστης εφτανε τους 80-85 βαθμους.

Τα fps drops δεν ειναι φυσιολογικα αν κρινουμε οτι παιζω σε 1080p και η καρτα θα επρεπε να τα τρεχει απροβληματιστα, γιατι ειδα και καποια fps tests στο youtube σε ιδιο setup (CPU & GPU)

Αny ideas??

Δημοσ.

Τα dips που κάνει στο PUBG νομίζω είναι φυσιολογικά μιας και το παιχνίδι έχει θεματάκια με το optimization. Ωστόσο στο bf1 κάτι παίζει. Ο CPU σίγουρα δεν ρίχνει μπουκάλι στην gpu σε αυτό το εύρος fps. Δοκίμασε αρχικά να ρίξεις τις θερμοκρασίες του περνώντας ξανά άλλη πάστα...

Δημοσ.

Θελει και overcklocking και μια καλη ψυκτρουλα... :-)

Τα dips που κάνει στο PUBG νομίζω είναι φυσιολογικά μιας και το παιχνίδι έχει θεματάκια με το optimization. Ωστόσο στο bf1 κάτι παίζει. Ο CPU σίγουρα δεν ρίχνει μπουκάλι στην gpu σε αυτό το εύρος fps. Δοκίμασε αρχικά να ρίξεις τις θερμοκρασίες του περνώντας ξανά άλλη πάστα...

μαλιστα σας ευχαριστω! H αληθεια ειναι οτι παστα δεν εχω αλλαξει απο περσι το καλοκαιρι και για ψυκτρα χρησιμοποιω μια φθηνη των 20 ευρω (arctic freezer i11) 

Δημοσ.

Η πάστα δεν είναι καραμέλα να την αλλάζεις :P Υπό κανονικές συνθήκες ακόμα και μετά από χρόνια η πάστα δε χαλάει. Δοκίμασε να παίξεις λίγο με τη συχνότητα και φυσικά το ρεύμα καρφωτό αρκετά κοντά στο stock. Όλο και κάτι θα μπορείς να κάνεις και με αυτή την ψύκτρα. Απλά για παραπάνω σίγουρα θα χρειαστείς αλλαγή.

• Like 2
Δημοσ.

Στο BF1 τα spikes/drops που κάνει είναι random και απ' ότι έχω καταλάβει κάτι παίζει με τον server. Λόγου χάρην, μπαίνω σε ένα και τρέχει ~60fps, ενώ σε έναν άλλο έχω drops στα 35-40fps (σε στιγμές με εκρήξεις κλπ).

Δημοσ.

Στο BF1 τα spikes/drops που κάνει είναι random και απ' ότι έχω καταλάβει κάτι παίζει με τον server. Λόγου χάρην, μπαίνω σε ένα και τρέχει ~60fps, ενώ σε έναν άλλο έχω drops στα 35-40fps (σε στιγμές με εκρήξεις κλπ).

Καταλαβα...ναι και μενα σε εκρηξεις και σε πυρκαγιες το κανει αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...