Προς το περιεχόμενο

Δεη? ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Σήμερα συνάντησα κάτι πολύ περίεργο. Έχω ένα διαμέρισμα το οποίο είναι άδειο εδώ και 4-5 χρόνια. Καθώς έλεγχα τις πρίζες (ευτυχώς) με το δοκιμαστικό είδα ότι έχουν ρεύμα. Όλες οι πρίζες.

Η ερώτηση μου είναι η εξής. Ο νοικαρης που έμενε λογικά δε θα πρέπει να έχει κάνει διακοπή από τη ΔΕΗ? Υποψην είναι λαμογιο και δουλεύει και στη δεη. Τι πρέπει να κάνω ώστε να σιγουρευτώ ότι δε πληρώσω τίποτα μαμισιατικα??

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή μετά από 5 ολόκληρα χρόνια ξαφνικά πήγες με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι να ελέγξεις αν έχουν ρεύμα  οι πρίζες και όχι απλά να δεις αν έχει κανένα φωτάκι αναμμένο στον πίνακα ρεύματος ή πολύ απλά να πατήσεις κάποιον διακόπτη για φως σε ένα δωμάτιο και ταυτόχρονα αναρωτιέσαι σήμερα 5 χρόνια μετά αν πληρώσεις τίποτα «μαμισιατικα»!

Μάλιστα…

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή μετά από 5 ολόκληρα χρόνια ξαφνικά πήγες με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι να ελέγξεις αν έχουν ρεύμα  οι πρίζες και όχι απλά να δεις αν έχει κανένα φωτάκι αναμμένο στον πίνακα ρεύματος ή πολύ απλά να πατήσεις κάποιον διακόπτη για φως σε ένα δωμάτιο και ταυτόχρονα αναρωτιέσαι σήμερα 5 χρόνια μετά αν πληρώσεις τίποτα «μαμισιατικα»!

Μάλιστα…

Ναι φιλε μου. Σημερα πηγα γιατι μετα απο τοσο καιρο γιατι δεν εμενα στην περιοχη (Χανια ειναι το σπιτι και εγω εμενα Ηρακλειο) και δευτερον πηγα γιατι θελω να το νοικιασω ξανα και του κανω ανακαινηση.

Δημοσ.

Γειά σας. Σήμερα συνάντησα κάτι πολύ περίεργο. Έχω ένα διαμέρισμα το οποίο είναι άδειο εδώ και 4-5 χρόνια. Καθώς έλεγχα τις πρίζες (ευτυχώς) με το δοκιμαστικό είδα ότι έχουν ρεύμα. Όλες οι πρίζες.

Η ερώτηση μου είναι η εξής. Ο νοικαρης που έμενε λογικά δε θα πρέπει να έχει κάνει διακοπή από τη ΔΕΗ? Υποψην είναι λαμογιο και δουλεύει και στη δεη. Τι πρέπει να κάνω ώστε να σιγουρευτώ ότι δε πληρώσω τίποτα μαμισιατικα??

γελασα με το ειναι λαμογιο και δουλευει στην δεη.... 

Δημοσ.

Μάλιστα…

Δεν εχει ουτε μια λαμπα το σπιτι, ουτε εχει καποιο λαμπακι ο πινακας που να δειχνει αν υπαρχει ρευμα η οχι.

Δημοσ.

Σηκωσε ασφαλεια και δες αρχικα αν εχεις ρευμα και δεν εχει γινει διακοπη.

Μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα γειωσης, διαρροης (δεν ξερω).

Δημοσ.

γελασα με το ειναι λαμογιο και δουλευει στην δεη.... 

αν φανταστεις οτι μου ειχε φαει 5-6 ενοικια και οι ζημιες ξεπερασαν τα 5.000.... και λιγα του λεω...

Δημοσ.

Δεν εχει ουτε μια λαμπα το σπιτι, ουτε εχει καποιο λαμπακι ο πινακας που να δειχνει αν υπαρχει ρευμα η οχι.

Σηκωσε ασφαλεια και δες απο τον θερμοσιφωνα.

(Θα πεις οτι ουτε αυτο εχει λαμπακι)

Δημοσ.

Σηκωσε ασφαλεια και δες αρχικα αν εχεις ρευμα και δεν εχει γινει διακοπη.

Μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα γειωσης, διαρροης (δεν ξερω).

Σηκωσα ολες τις ασφαλειες και εχω ρευμα κανονικα. Λογικα δε θα πρεπει να εχει γινει διακοπη και να μην υπαρχει καθολου ρευμα?

Σηκωσε ασφαλεια και δες απο τον θερμοσιφωνα.

(Θα πεις οτι ουτε αυτο εχει λαμπακι)

Αυτο θα σου ελεγα γιατι δεν εχει καν θερμοσιφωνα. Ηλιακο εχει.

Δημοσ.

Το ρευμα το ειχε στο ονομα του? Αν ναι, τοτε εισαι οκ. 

Ναι στο ονομα του το ειχε γιατι πληρωνε ελαχιστο ποσο.

Επισης δε μου ειχε ερθει καποιος λογαριασμος απο τη ΔΕΗ η κατι στην εφορια μου οποτε δεν ειχα και λογο να κοιταξω να δω τι γινεται με το ρευμα.. Ευτηχως που πριν κανω οτιδηποτε ελεγχω για ρευμα...

Δημοσ.

Εκτος και αν εχουν γινει ενεργειες απο μερια σου, τοτε ακομα στο ονομα του ειναι οποτε απλα ο καινουργιος θα το παρει στο δικο του.

Δημοσ.

Εκτος και αν εχουν γινει ενεργειες απο μερια σου, τοτε ακομα στο ονομα του ειναι οποτε απλα ο καινουργιος θα το παρει στο δικο του.

Δεν εχω κανει καποια ενεργεια εγω. Οταν μετακομησε αυτος δε θα επρεπε να ειχε κανει μεταφορα στο ονομα του στο σπιτι που πηγε?

Δημοσ.

1. Είχες ρευμα με κατεβασμενους γενικούς ?

2. Εξέτασε το ενδεχόμενο να έχει κάνει όντως διακοπή και να κλέβει ρευμα από κάπου (θα μου πεις έτσι θα το άφηνε ? )

Δημοσ.

1. Είχες ρευμα με κατεβασμενους γενικούς ?

2. Εξέτασε το ενδεχόμενο να έχει κάνει όντως διακοπή και να κλέβει ρευμα από κάπου (θα μου πεις έτσι θα το άφηνε ? )

1) Οχι δεν ειχα. Ομως το ρολοι εξω εχει ενα διακοπτη που κινηται δεξια αριστερα. Στη μια θεση ειναι κλειστο και στην αλλη ανοικτο. Τουλαχιστον ετσι ειναι στο διπλα ρολοι. Στο συγκεκριμενο ρολοι ειτε δεξια το εχω, ειτε αριστερα παλι ρευμα εχω. Μονο αν εχω σηκωμενο το γενικο.

2) Θα το δω αυριο το πρωι. Τωρα αν εχει κανει ρευματοκλοπη... πως θα το διαπιστωσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...