vchristod84 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ρώτησα ένα γνωστό με μαγαζί που κάνει απεντομωσεις και μου είπε ότι η πιο απλή, ξεκινάει από τα 65€. Τι έχετε να προτείνετε όσοι έχετε κάτι τέτοιο;
txcellas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω σπιτι μηχανηματακι το οποιο στελνει συχνοτητες για κατσαριδες,μυρμιγκια κλπ. Το εχω 24/7 στην πριζα και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναδει εδω και καιρο κατι. Δεν ξερω αν ειναι λογο του οτι καναμε και μια απεντομωση στην πολυκατοικια η αν κανει δουλεια αυτη η λαλακια που εχω. Αυτο απο οτι διαβασα χρησιμοποιει τα καλωδια που μεταφερεται το ρευμα και στελνει καποιες συχνοτητες μεσα στο σπιτι στα σημεια που υπαρχει ρευμα (η κατι τετοιο) Κανενα 20ρι το ειχα παρει. Εχεις τσεκαρει κατι τετοιο;
vchristod84 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω σπιτι μηχανηματακι το οποιο στελνει συχνοτητες για κατσαριδες,μυρμιγκια κλπ. Το εχω 24/7 στην πριζα και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναδει εδω και καιρο κατι. Δεν ξερω αν ειναι λογο του οτι καναμε και μια απεντομωση στην πολυκατοικια η αν κανει δουλεια αυτη η λαλακια που εχω. Αυτο απο οτι διαβασα χρησιμοποιει τα καλωδια που μεταφερεται το ρευμα και στελνει καποιες συχνοτητες μεσα στο σπιτι στα σημεια που υπαρχει ρευμα (η κατι τετοιο) Κανενα 20ρι το ειχα παρει. Εχεις τσεκαρει κατι τετοιο; Δεν το έχω ξανακούσει, έχεις κάποιο λινκ από εκεί που το πήρες;
txcellas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι παλιό το δικό μου και δεν το βρίσκω. Για να πάρεις μια ιδέα είναι σαν αυτό. Κάνε τις αναζητήσεις σου και θα βρεις, ειμαι σίγουρος!! http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/garden/insect-repellers/109806-united-mr-1252-ηλεκτρονικό
Leokatana Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχα παρει και εγω, οι εντυπωσεις ειναι οι χειροτερες. Δεν θα κανεις δουλεια, ειχα βαλει 2 στο σπιτι μου που ειναι γεματο στα κουνουπια και σε διαστημα 2 μηνων ολη μερα στη πριζα και σκοτωσε μονο ενα κουνουπι, που μαλλον θα εγινε τυχαια...
stathis97 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Site: http://www.insomnia.gr/topic/646189-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82/
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχα παρει και εγω, οι εντυπωσεις ειναι οι χειροτερες. Δεν θα κανεις δουλεια, ειχα βαλει 2 στο σπιτι μου που ειναι γεματο στα κουνουπια και σε διαστημα 2 μηνων ολη μερα στη πριζα και σκοτωσε μονο ενα κουνουπι, που μαλλον θα εγινε τυχαια... Λογικά δεν θα το σκότωσε ούτε αυτό αλλά θα πέθανε από κανένα καρδιακό 2
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλη μούφα αυτά με τις συχνότητες. Δεν κάνουν απολύτως τίποτα.
txcellas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλη μούφα αυτά με τις συχνότητες. Δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Στις δικές μου κατσαρίδες τις έκανε να μετακομίσουν πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα