stl28869 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνοντας να παίξω το δημοφιλές παιχνίδι με άλλους λάτρεις του , συνειδητοποίησα οτι δεν υπάρχει κάποιος χώρος που να μπορούν να μαζευτούν παίκτες και να παίξουν μεταξύ τους.Ετσι λοιπόν μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να το κάνω εγώ, φτιάχνοντας ένα χώρο που θα μπορούν να μαζεύονται άνθρωποι, άσχετοι μεταξύ τους ή και παρέες για να παίζουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι.Για να το κάνω ακόμα πιο όμορφο , έφτιαξα και ένα πρόγραμμα για tablet μέσα από το οποίο θα είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες του παιχνιδιού (πχ. να γνωρίζονται μεταξύ τους οι δολοφόνοι χωρίς να κλείνουν τα μάτια , να ψηφίζουν μέσα από tablet κλπ) .Μέσα σε 5 θεματικά δωμάτια , με 14 tablet το καθένα , δημιουργήθηκε ένας πανέμορφος χώρος , όπου ο καθένας μπορεί να έρχεται μόνος του ή με την παρέα του και ναπαίζει το ¨ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ¨ . Ελπίζω να το επισκεφτείτε και να σας αρέσει. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 κάτι ξέχασες να γράψεις ή είναι ιδέα μου ; 1
stl28869 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 κάτι ξέχασες να γράψεις ή είναι ιδέα μου ; εχεις δίκιο !!! www.palermo-game.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα