skiabox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να πάρω έναν διάδρομο γυμναστικής για το σπίτι. Είμαι 105 κιλά. Ποια εταιρία προτείνετε; Ευχαριστω.
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε συ σκιά , σε όσα σπίτια το έχω δει, μόνο για κρεμάστρα το έχουν. Καλύτερα να πας σε ενα γυμναστήριο. Ίσως χαλάσεις λιγότερα. 6
adi32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς. Ένας απλός κάνει όσο μια συνδρομή 10 ετών σε ένα γυμναστήριο όπου θα έχεις τα πάντα και θα δεις αποτέλεσμα. Αν δε θέλεις να πας καλύτερα τρέξιμο έξω
nickname2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πήρα ελλειπτικο για τον λόγο ότι δεν χρειάζεται service και μπριζα όπως ο διάδρομος. Θέλεις σίγουρα να πάρεις διαδρομο; τρέχεις κι έξω καλύτερα. Αν θες όργανο δν δοκιμάζεις κανένα ελλειπτικό ή ποδήλατο;
παπι Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 105 κιλα εισαι λογω διατροφης, οχι λογω μη γυμναστικης. 1
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 100 κιλά είμαι τώρα (είχα καιρό να ζυγιστώ). Τι λέτε για αυτόν; http://www.skroutz.gr/s/8454699/Upower-1205.html
efo355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς. Ένας απλός κάνει όσο μια συνδρομή 10 ετών σε ένα γυμναστήριο όπου θα έχεις τα πάντα και θα δεις αποτέλεσμα. Αν δε θέλεις να πας καλύτερα τρέξιμο έξω Κοίτα για σοβαρό διάδρομο θα δώσεις 1 χιλιάρικο.Εδώ που είμαι όταν αποφάσισα να πάρω διάδρομο ή συνδρομή κόστιζε 250 ευρώ. Απαγορευτικό κόστος 500 ευρώ το χρόνο για δύο άτομα. Ο διάδρομος έκανε 1100 και τον έχουμε 2 χρόνια. Τα έβγαλε τα λεφτά του. Όσο για τον ts έχω έναν horizon fitness και σου δίνει την αίσθηση επαγγελματικού διαδρόμου. Φαρδύς ανετος και κανένα πρόβλημα με τα γόνατα.
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι εσύ και ο ts αλλά στην Αθήνα τα yava έχουν προσφορά με 48€ το χρόνο και τα planet με 60€ το χρόνο, 120€ τα δύο ή ακόμα και δωρεάν με κάποια παράλληλη συνδρομή σε εναλλακτική εταιρεία ρεύματος. Επίσης ο διάδρομος είναι ότι πιο βαρετο υπάρχει οπότε σε λίγο τον παρατάς και καταλήγει κρεμάστρα και πιάνει και πάρα πολύ χώρο. Οπότε αν θέλεις μόνο τρέξιμο το καλύτερο είναι σε εξωτερικό χώρο
vairass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι εσύ και ο ts αλλά στην Αθήνα τα yava έχουν προσφορά με 48€ το χρόνο και τα planet με 60€ το χρόνο, 120€ τα δύο ή ακόμα και δωρεάν με κάποια παράλληλη συνδρομή σε εναλλακτική εταιρεία ρεύματος. Επίσης ο διάδρομος είναι ότι πιο βαρετο υπάρχει οπότε σε λίγο τον παρατάς και καταλήγει κρεμάστρα και πιάνει και πάρα πολύ χώρο. Οπότε αν θέλεις μόνο τρέξιμο το καλύτερο είναι σε εξωτερικό χώρο Αυτά τα γυμναστήρια είναι απαράδεκτα, και τσάμπα να μου πούνε δεν πάω.
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά τα γυμναστήρια είναι απαράδεκτα, και τσάμπα να μου πούνε δεν πάω. Απο ενα διαδρομο - ποδηλατο -κρεμαστρα ρουχων. της πλακας πιστεψε με οτι ειναι προτιμοτερα
vairass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Απο ενα διαδρομο - ποδηλατο -κρεμαστρα ρουχων. της πλακας πιστεψε με οτι ειναι προτιμοτερα Αχμ δύσκολα.. Μπορεί να κολλήσεις τα πάντα εκεί μέσα, έχει όλες τις εθνικότητες και πολλούς βρώμικους. Απορώ πως πάνε εκεί μέσα γυναίκες!!
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μικροβια μπορεις να κολλησεις σε ολα τα γυμναστηρια ανεξαρτητως τιμης και αναλογα με το ποσο προσεκτικος και υπευθυνος ειναι ο καθενας μας. Ακομα και στη δουλεια στο μετρο και στο ιδιο σου το σπιτι.μπορεις να κολλησεις απο το παιδι σου. Εγω 1 χρονο που παω δεν εχω κανει ουτε συναχι Αν εχεις ιδιωτικο γυμναστηριο ειναι βεβαια πολυ καλυτερα αλλα δυστυχως πολλοι δεν εχουν
super3bingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Axxon fitness είναι καλός, για αρχή ξεκίνα με 500 θερμίδες την ημέρα.
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πήρα ελλειπτικο για τον λόγο ότι δεν χρειάζεται service και μπριζα όπως ο διάδρομος. Θέλεις σίγουρα να πάρεις διαδρομο; τρέχεις κι έξω καλύτερα. Αν θες όργανο δν δοκιμάζεις κανένα ελλειπτικό ή ποδήλατο; Ελλειπτικό έχω αλλά μου δημιουργεί ενοχλήσεις. Όσο αναφορά τους διαδρόμους στα γυμναστήρια έχει χρεοκοπήσει μαζί με τη χώρα η διαθεσιμότητά τους. Με απλά λόγια είναι σχεδόν πάντα πιασμένοι ή χαλασμένοι.
efo355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι εσύ και ο ts αλλά στην Αθήνα τα yava έχουν προσφορά με 48€ το χρόνο και τα planet με 60€ το χρόνο, 120€ τα δύο ή ακόμα και δωρεάν με κάποια παράλληλη συνδρομή σε εναλλακτική εταιρεία ρεύματος. Επίσης ο διάδρομος είναι ότι πιο βαρετο υπάρχει οπότε σε λίγο τον παρατάς και καταλήγει κρεμάστρα και πιάνει και πάρα πολύ χώρο. Οπότε αν θέλεις μόνο τρέξιμο το καλύτερο είναι σε εξωτερικό χώρο Όταν εμένα Αθήνα ως φοιτητής πήγαινα στα weirder με 100 ευρώ το χρόνο. Βέβαια πήγαινα μόνο μεσημέρι γιατί απόγευμα απλά καθοσουν στην ουρά και περίμενες.Δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται σε γυμναστήρια με συνδρομή 50 ευρώ. Όταν επέστρεψα στη πόλη μου Αρτα, είχε μείνει μόνο ενα γυμναστηριο και η συνδρομή 250 ευρώ. Τον πρώτο χρόνο τα έδωσα τον δεύτερο όμως που ήρθε και η γυναίκα μου το να δίνεις 500 ευρώ το χρόνο απλά ήταν τρελά λεφτά. Έφτιαξα γυμναστήριο στο σπίτι όπου πήρα διάδρομο πάγκο power tower και κάποια βάρη. Σύνολο 2000 ευρω. Ήδη θα είχα δώσει 1000 στις συνδρομές γιατί πάνε και 2 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα