Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το μοντέλο έχω με 4 gb ραμ. Αν βάλω linux μπορεί να γίνει τίποτα;

Ότι και να το κάνεις, αυτός ο επεξεργαστής δεν τραβάει. Το έχω δει με 8.1 και 10 το μοντέλο και είναι σκέτη αγανάκτηση ότι κι αν του κάνεις.

Αν θέλεις δοκίμασε ένα linux mint xfce για αρχή σε live ή από dvd ή από usb με το rufus και δες πως πάει.

Πάντως με 1.35ghz και 1ΜΒ L2 cache, αν και διπύρηνος, μέχρι xp θα του πήγαιναν. :)

Δημοσ.

Αν έχει και κανέναν 5.400 rpm του κιλού , τότε λογικό να πηγαίνει έτσι συν ό,τι είπε ο micos000 , για κάνε κανέναν έλεγχο με

http://download.cnet.com/Hard-Disk-Sentinel/3000-2086_4-10466403.html

δώσε το μοντέλο του ( πάνω αριστερά της αναφοράς ) καθώς επίσης και το Health / Performance που σου βγάζει B)

Δημοσ.

Αν έχει και κανέναν 5.400 rpm του κιλού , τότε λογικό να πηγαίνει έτσι συν ό,τι είπε ο micos000 , για κάνε κανέναν έλεγχο με

http://download.cnet.com/Hard-Disk-Sentinel/3000-2086_4-10466403.html

δώσε το μοντέλο του ( πάνω αριστερά της αναφοράς ) καθώς επίσης και το Health / Performance που σου βγάζει B)

το μοντέλο επάνω αριστερά είναι WDC WD5000LPCX-24C6HTO και το perfomance/ health είναι 100%.

Δημοσ.

Ότι και να το κάνεις, αυτός ο επεξεργαστής δεν τραβάει. Το έχω δει με 8.1 και 10 το μοντέλο και είναι σκέτη αγανάκτηση ότι κι αν του κάνεις.

Αν θέλεις δοκίμασε ένα linux mint xfce για αρχή σε live ή από dvd ή από usb με το rufus και δες πως πάει.

Πάντως με 1.35ghz και 1ΜΒ L2 cache, αν και διπύρηνος, μέχρι xp θα του πήγαιναν. :)

έκανα ένα usb με το rufus αλλά δεν μπορώ να το ξεκινήσω στο lenovo. μήπως να το εγκαταστήσω κανονικά και να έχω δύο λειτουργικά ή θα το διαλύσει το λάπτοπ;

Δημοσ.

Είναι πολύ αδύναμος ο επεξεργαστής. Στο passmark τον δείχνει με σκορ 848 που είναι πάρα πολύ χαμηλό. Για να σου δουλέψει το σύστημα κάπως αξιοπρεπώς θα έχεις μόνο defender για antivirus και από browser θα πάει καλύτερα με τον Edge. 

Δημοσ.

έκανα ένα usb με το rufus αλλά δεν μπορώ να το ξεκινήσω στο lenovo. μήπως να το εγκαταστήσω κανονικά και να έχω δύο λειτουργικά ή θα το διαλύσει το λάπτοπ;

Μπορείς να κάνεις αν θέλεις dual boot, δεν έγινε κάτι. Ο δίσκος είναι 500αρης, οπότε αν δώσεις στο Linux καμιά 100άρα θα είναι τρισευτυχισμένο.

Δημοσ.

Έκανες αυτά που σου είπα στο μήνυμα 4 ( την απενεργοποίηση του Flash Player , είναι μια πολύ καλή λύση ) ; Aν τη κάνεις θα δεις διαφορά στην απόδοση , ακόμα ποιο Αntivirus έχεις επάνω ; Κλασσικά πράγματα , έχει δίσκο που τρέχει στις 5.400 rpm , καλά δεν σκέφτονται πως με αυτό το συνδυασμό ( επεξεργαστή - δίσκου ) δεν θα πηγαίνει βήμα ; Έλεος B)

Δημοσ.

Ghostery η να βάλει Ublocker ?

Ghostery νομίζω το άλλο δεν  ενημερώνετε πλέον αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Πάντως είναι μικρός ο χρονισμός και ο δεύτερος πυρήνας δεν βοηθά.

Επιπλέον αυτών που πρότεινα... δεξί κλικ στο σκληρό δίσκο ιδιότητες εκκαθάριση δίσκου εκκαθάριση αρχείων συστήματος και ένα defrag αν κάτι πήγαινε στραβά αυτό θα βοηθούσε λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...