Προς το περιεχόμενο

Τι κάηκε? Τροφοδοτικό ή router?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από chios,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Draytek Vigor 2700. Ξαφνικα εσβησε και δεν ξανααναβει. Ειχε ξανασβησει και παλιοτερα 1-2 φορες αλλα με κενο διαστημα καμποσων μηνων και αναβε αμεσως, αλλα τωρα δεν ξανααναψε. Στις πρωτες δοκιμες που εβγαλα το βυσμα και το ξαναβαλα, κανα 2 φορες πηρε ρευμα για ελαχιστα δευτερολεπτα(αναβαν τα lan λαμπακια) και μετα εσβηνε τελειως. Τωρα δεν αναβουν ουτε αυτά.

Δοκιμασα με ένα άλλο παλιο τροφοδοτικο, που δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν είναι καταλληλο, αλλα δεν εκανε τιποτα.

Original power supply :

j2bBYQH.jpg

Input: 230V~50Hz 150mA      (=0,15A σωστα?)

Output: 12V – 1000mA 12VA

Καινουριο power supply :

pXmyEjW.jpg

Input: 200-240V ~ 50/60Hz 0.4A      (>150mA οποτε φανταζομαι είναι κομπλε)

Output: 12V – 1.5A      (>1000mA)

Και polarity εχουν ιδιο.

Τα βυσμα του καινουριου δεν είναι ακριβως ιδιο γιατι είναι στρογγυλο, ενώ  το original εχει κατι εγκοπες, αλλα σε μεγεθος ταιριαζε/κουμπωνε κανονικα.

Οποτε θεωρητικα αν ηταν θεμα τροφοδοτικου δε θα επρεπε να αναψει κανονικα με το 2ο  τροφοδοτικο?

Υπαρχει κατι να δοκιμασω ή το πεταω ; 

• Λύση
Δημοσ.

Έχω τι ίδιο ρουτερ και κάποια στιγμή μου έκανε νούμερο έσβηνε μόνο του μετά από εγχείρηση βρήκα ότι είχε θέμα ο διακόπτης on-off με λίγο σπρέι επαφών που έριξα δούλεψε κανονικά, δοκίμασε το, αν έχεις πολυμετρο μπορείς να μετρήσεις αν πηγαίνει ρεύμα στον διακόπτη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ανοιξα, φυσιολογικο φαινεται μεσα. Μονο κατι μαυρα ειναι λιγο μαραγκιασμενα/σαν να ξεφουσκωσαν αλλα μαλλον υποστηρικτικα φαινονται, δεν ειναι μεταλλικα. 

CaykYL5.jpg?1

Οποτε πρεπει να παρω ενα σπρευ να το δοκιμασω. πολυμετρο δεν εχω και δεν ξερω να το δουλευω.

Δημοσ.

το νεο τροφοδοτικο θα πρεπε να σου κανει εφοσον ειναι ιδια volt και ιδια η παραπανω ampere εκτος αν ειχε θεμα και το καινουριο.τα μαυρα σαν σφουγαρακια δεν παιζουν καποιο ρολο ειναι σαν αποστατες κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρομαι που δουλεύει και που μέσα από ένα φόρουμ οι εμπειρίες μεταφέρονται σε άλλους. Αν και πολύ παλιό μόντεμ είναι από τα αγαπημένα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρομαι που δουλεύει και που μέσα από ένα φόρουμ οι εμπειρίες μεταφέρονται σε άλλους. Αν και πολύ παλιό μόντεμ είναι από τα αγαπημένα μου.

πλεον υπαρχουν τα 2710n και 2760n που ειναι και vdsl αλλα οι τιμες πονανε λιγακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...